Sağlıklı beslenirken;

Nisam basen nereden ölçülür yaw, internette gösterilen yerin daha aşağısından ölçüyorum ben çünkü aşağısı daha geniş benim. Nette tarif edilen kısım belin yaklaşık bir karış aşağısı, ben 4 parmak daha aşağıdan ölçüyorum yaklaşık

ust bacak ölçün kac miho onu da ölçüver be

canım sen basenı yanlıs olcuyorsun yanı senın basen 100 se benım 250 olmam gerek çitlembik gibi kızsın aslaaaa 100 basen yok senın mumkun degıl 92 desen anlarım belkı olabılır ama 100 asla

havalar bıraz serınlesın ahsenle sabahları cok erken saatde cıkıp evın cevresınde yuruyus yolunda bır tur atıp eve gecıcem cunku ahsen artık cok uzuluyor elıyle koluyla mımıklerıyle konusmasını gormen lazım kıyamıyorum artık ona ne sabırlı evladım varmıs vallahı benden olgun ben olsam agzımdan tukuruk saça saça aglardım yeter 6 ay oldu dıye

denedıkten sonra yorumunu yaz corbanın canım :)
bak canısı 3 no varya yerı tam orası basenın

ama basen en geniş yer, diğer yerlere basene göre daha az çıkıyor hep bende zaten

Yanlış ölçüyorumdur belki de nisam zaten fazla anlamam ölçü almaktan, çünkü 36 bedene rahat giriyorum çoğu markada kilo da çok yok benim, demek ki ölçülerin normali bu diyordum :)) atayım size resimleri kızlar bi bakın biraz eski bu resimler ama yine aynı ölçülerdeyim, tlfda pek foto yok

Tabi ki hayır, asıl onun düşünüp biz bu kadar aktifiz, kayinbabayi riske atmayalım demesi lazım.
Bi de gelmis laf sokuyor. Ayrıca eşin çok haklı. Kim gelip bakacak size Allah korusun bulaşsa. Aylardır bu kadar özen, evden çıkmama boşa mıydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…