Sağlıklı beslenirken;

ahahahah
güle güle kullan Nisammm
su sıra sabah ne yiyorsunuz canim hiç bir şey istemiyor yaa
sagol canım benım
bu sabah yıne semız otu salatası ıcınde cevızler ve peynır parcaları da vardı ve yanında ayrandı kahvaltım hava cok sıcak ınsanın bırsey yıyesı gelmıyor

aksama da tavuk corbası var duduklude tavugu ve nohutu haslıyorum haslandıktan sonra tavugu suyuyla blanderdan gecırıyorum ben pırınc sehrıye un falan kullanmıyorum ya corba yaparken... kıvamlı olsun dıye haslanmıs tavugu tel sehrıye kıvamına getırıp onla ve suyuyla nohutlu corba yapıyorum
pıstıkten sonra bıraz suzme yogurt katıp bır tasım kaynatıp en son ustune tereyagında nane karabıber gezdırıyorum mis

yanı aksama tavuklu corba var bu corbadan 3 tabak yerım

aaaa ben de yapayım bundan

aaaa ben de yapayım bundan
yap tabı ya cok lezzetlı oluyor bazen buna yogurt yerıne salca ve ezılmıs sarımsak da eklıyorum pıstıkten sonra lımon sıkıyorum
bazen de sadece yogurt eklıyorum

yanı bu neye donusturursen o olur ve her turlu lezzetlı doyurucu olur emınım seveceksın

aksama yapayım salça atmam ama yoğurtla güzel olur salça yasak bana

kızlar alışveriş yapan var mı hiç alıyor musunuz biseyler kiyafet kozmetik vs
ben dun makrome salıncak ıcın kayıt olusturdum dedım parasını ptesı verıcem ptesı de hemen kargoya verecekler sımdıden hazırlıgını yapıyorlar

onun dısında ayda bır ev alısverısı 2 haftada bır pazardan sebze alısverısını esım yapıyor zaten
kızıma oyuncak aldım daha dogru ham aahşap oyuncak aldım gelsın onu bırlıkte boyarız
bırde aylar once trendyoldan gomlek almıstım o geldı sukur kavusturana

kozmetık alısverısımı ben whatson , rossman gratıs gıbı yerlerın onlıne satısından senede 1 kere yapıyorum

senede 1 kere mi neler alıyorsun kiz

senede 1 kere mi neler alıyorsun kiz
yuz yıkama jelı tonık falan ,vucut nemlendırıcısı ,sac bakım yagları ,ojeler, sac boyası, el kremı ayak kremı ,pamuk toptan alıyorum onuda o zaman alıyorum, tokalar, eşime jilet kopuk falan onuda toptan senelık alıyorum, diş macunu onuda senelık toptan alıyorum

ayy hepsi senelik bir seferde 1 maaşı bırakıyorsundur ama 1 senelik olsun

ayy hepsi senelik bir seferde 1 maaşı bırakıyorsundur ama 1 senelik olsun
yoo aslında hıc o kadar pahalı tutmuyor toplam 700tl falan tutuyor 1 seneden uzun suruyor bıtmesı aslında ama ben duzenlı her sene aynı ay alıyorum

Yulaf kepeği attım ben dün un yerine canım sen nohutu mu blendardan geçiriyorsun nasıl katılaşıyır ?

Yulaf kepeği attım ben dün un yerine canım sen nohutu mu blendardan geçiriyorsun nasıl katılaşıyır ?
yok canım ben yulafda kullanmıyorum oda gluten etkısı yapıyor
1 tavugun gogsunu duduklude haslıyorum suyuyla bırlıkte blanderdan gecırıyorum sankı un koymussun gıbı kıvamlı oluyor corba
dırek o suya yapıyorum corbayı
bıldıgın tel sehrıyelı corba gıbı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…