- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
he sende benım gıbı yapılısın masallahbenim kollar ikisi de 28 cikti
he sende benım gıbı yapılısın masallah
ne vardı azcık cıtlembık gıbı olsaydık dımı :)
bak kızların kolları ayak bıleklerı bızlerınkınden daha zayıf
dıslayalım onları
kız ben senden iriyimdir be bakma sen bileğe bendeki omuz kimsede yokbu arada aypare 1-2 cm fark az dıye dusunme
1 cm ıncelmek ıcın 3 kg yagdan vermek gerek :)
bunu unutma
2 cm 1 beden edıyor
yanı ben senın ıcın kotu ornegım sen hatları ınce olanlara sormalısın ben iriyim iri :)
hakikaten mi kız sana eski olculerimi de yazayım mibu arada aypare 1-2 cm fark az dıye dusunme
1 cm ıncelmek ıcın 3 kg yagdan vermek gerek :)
bunu unutma
2 cm 1 beden edıyor
yanı ben senın ıcın kotu ornegım sen hatları ınce olanlara sormalısın ben iriyim iri :)
kız ben senden iriyimdir be bakma sen bileğe bendeki omuz kimsede yokve bunu kabul ediyorum uzun süre yüzdüm herkes diyo zaten sen yüzücü musun diye çok kez dendi bana yapilisin diye ama bence iyi bişey :) o yüzden biz senle aynı durumdayız bence bak sana foto attim
gordum canım attıgın resımlerı omuzların gercekten genıs cok sanslısın cok guzel duruyor evet vucut seklımız gercekten benzıyor ama benden daha ınce duruyorsun ve 1 cm ıncelmek ıcın 3 kg vermek gerektıgı konusunu zaten sen yasadın oncesı sonrası olculerın oncesı sonrası goruntun bellı ordan pay bıc 3 kg verıp ınsanlar terzıye kıyafet daraltmaya gıdıyor yanı senın benden 2 cm ınce olman aslında cıddı farkhakikaten mi kız sana eski olculerimi de yazayım mi
aynen bizim vücutlar benziyorrr :)) artık ben de kilo koruma evresine geçtim ya çok mutluyumgordum canım attıgın resımlerı omuzların gercekten genıs cok sanslısın cok guzel duruyor evet vucut seklımız gercekten benzıyor ama benden daha ınce duruyorsun ve 1 cm ıncelmek ıcın 3 kg vermek gerektıgı konusunu zaten sen yasadın oncesı sonrası olculerın oncesı sonrası goruntun bellı ordan pay bıc 3 kg verıp ınsanlar terzıye kıyafet daraltmaya gıdıyor yanı senın benden 2 cm ınce olman aslında cıddı fark
kuzu senin Kadar ince degilimharbiden yaa çok abartıyor fiziği duruşu gayet iyi ama insan hep kendinin farkında olmuyor
bunu düsünücemkendıne cok haksızlık yapıyorsun benım gozlerıme dehani gormesem inanıcam
senin olculerin ne olceene bir ara benim gibiler çıkar kesinkuzu senin Kadar ince degilim
boyun kacti senin?
eve gidince ölceyim bak benden zayifsin sen.senin olculerin ne olceene bir ara benim gibiler çıkar kesin
170
aksama bir ölç bakalım karşılaştitalimeve gidince ölceyim bak benden zayifsin sen.
ölcülerimde vasat
saglıklı beslenmeyı benımseyınce kıloyu ver al olmuyor hep sabıt oluyor :) daha once kendınızı fazla mı kısıtladınız acaba ondan mı oldun acabaKızlar merhaba, bir kaç sayfayı okudum da ne kadar güzel paylaşımlar yapmışsınız. Bende sağlıklı yaşama başladım daha öncede birazcık fazlam vardı karatay sayesinde vermiştim yaklaşık 6 kilo kadar. Sonra bıraktım ve bir baktım ki 76 kiloyum tekrar başladım şuanda 69,3 kiloyum inşallah bende sizin gibi istediğim kiloya bu sefer bıkmadan yarım bırakmadan kavuşabilirim.
Evet çünkü ne yaptıysam çikolatayı bırakamadım. Öyle sağlıklı atıştırmalarda yapmamıştım hiç. Bi çikolata, iki çikolata derken baktım çoktan vazgeçmişim. Ama kafamı değiştirdim artık. Azıcık tatlıdan bişey olmaz yok artık. Gerçekten vücuduma sağlıksız hiçbir şey sokmayacağım. Tek sıkıntım çalıştığım için 1de yemek yiyorum ve erken acıkıyorum. yani günde 2 öğün olmuyor. Ama artık akşamları salata yiyorum sadece.saglıklı beslenmeyı benımseyınce kıloyu ver al olmuyor hep sabıt oluyor :) daha once kendınızı fazla mı kısıtladınız acaba ondan mı oldun acaba
sadece salataysa yanı gercekten sadece salataysa :) ondan bırseycık olmaz :)Evet çünkü ne yaptıysam çikolatayı bırakamadım. Öyle sağlıklı atıştırmalarda yapmamıştım hiç. Bi çikolata, iki çikolata derken baktım çoktan vazgeçmişim. Ama kafamı değiştirdim artık. Azıcık tatlıdan bişey olmaz yok artık. Gerçekten vücuduma sağlıksız hiçbir şey sokmayacağım. Tek sıkıntım çalıştığım için 1de yemek yiyorum ve erken acıkıyorum. yani günde 2 öğün olmuyor. Ama artık akşamları salata yiyorum sadece.
harikaaaaaakızlar balkonuma bu salıncaktan alayım dıyorum nasıl olur ?Eki Görüntüle 2674634
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?