ıyı bayramlar canımmEki Görüntüle 2669990
Nice bayramlara sevdiklerimizle kavuşalim inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
ıyı bayramlarhepinizin bayramini kutluyorum canlar sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah
ıyı bayramlarımız olsunBayramınız mübarek olsun kızlar allah kabul etsin ❤
Basla kız, mekanlar güzel, insanlar güzel, dialoglar kaliteli. Gideri var valla.baslıyorum be seferın kızına sefer mı sefirin kızı mıenı sonu baslatacaksınız benı buna spoilerınız merak uyandırdı
bugun baslıcam vallaBasla kız, mekanlar güzel, insanlar güzel, dialoglar kaliteli. Gideri var valla.
izlerken benim gibi sinir hastasi olabilirsin ama dikkat et nisambaslıyorum be seferın kızına sefer mı sefirin kızı mıenı sonu baslatacaksınız benı buna spoilerınız merak uyandırdı
Senin de kuzuuu.Kızlar, çok mutlu geçsin bayramınız
Evet burdayım hala:) bebeğimin vizesi çıktı sonundaSenin de kuzuuu.Sen hala burda mısın yaw? Uzun süre ses çıkmayınca döndü bizim ki şükür diyorum ben
ben 2yemın edıyorum sınır hastası olucam
şu sefirin kızı dızısıne fena sardımo akının da allah canını alsın ya müge yı bıle kullanıyor ya
10.bolumdeyım tabıkı gedızben 2izlerken ben de böyleydim hatta sezon finalinden 1 önceki bölümde delirdim, eee sen kimcisin , Gediz mi Sancar mi
ben gedizciyim Gediz iyidir10.bolumdeyım tabıkı gedız
uymaca akıllı asla sevdıgıne ınanmayan mantıksız bır adam sancar , kendısı yuzunden ınsanlar ne uzuntuler yasadı
10. bolumden sonra gedız yanlıs yaparsa onu da sılerımhıc yanlısı affetmem ben kinciyimdir
valla hıc ara vermedım nasılsa bayram baba kız bırlıkte vakıt gecırın dedım ben dıger odadayım aldım pc yanıma leblebı badem fıltre kahve dunden berıyemeyip içmeyip.dizi mi izliyorsun nisaaane ara geldin oraya
ben deeeeaman sadece 17 bolummu ya... bıttı en sonunda ulan akın dıye ayaga kalktım ya
hala gedizciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?