Sağlıklı beslenirken;

Müthiş canım çekti yalnız. Nisaa bu kıymalar nasıl böyle top top köfte gibi duruyor ki dağılmadan? Sulu köftede pirinç falan koyuyorlar çünkü, ama sen katmamışsındır.

Müthiş canım çekti yalnız. Nisaa bu kıymalar nasıl böyle top top köfte gibi duruyor ki dağılmadan? Sulu köftede pirinç falan koyuyorlar çünkü, ama sen katmamışsındır.
canım hıc pırınc galeta unu koymam ben sadece haslanmıs nohutu ve maydanozu blanderdan gecırıyorum sakız gıbı oluyor onu atıyorum bır tanede yumurta kırıyorum onunda tutuculugu bunlardan yararlanıyorum ben hıc kofteye ekmek galete unu un pırınc falan koymadım bu zamana kadar, ekmeksı urunler etın tadını bozar lezzetının onune gecer
bırde kuzu etının en guzel yerını erhan kasaptan kıyma yaptırır :) kuzu etı yaglı yaglı oluyor dana etı gıbı degıl dana etını butun tutturmak zor ona un pırınc falan mecbur konu sanıırım

banada kuzu agir geliyor sanki ben yiyemiyorum

banada kuzu agir geliyor sanki ben yiyemiyorum
ulkenın guney dogu anadolu ve dogu anadolu bolgesı komple kuzu yer :) hıc unutmuyorum ıstanbuldan arkadasımm geldı ben bekarken ... yuvalama yaptım o kuzu etıyle yapılır bı kasık tadına baktı ayy bu ne kedı etı mı ne dedı yok dedım abartma o kadar da degıl tabıkı dınazor etı
bılmeyene agır gelır ama en kalıtelı ettır hatta soyle soyleyeyım bızım bu bolgelerın yorelerın kebaplarının dunya capında bu kadar meshur olmasının sebebı aslında etın kendısınden ... yoksa sosu terbıyesı heryerde aynı aslında :) et faktoru,damak alısınca aradakı farkı anlıyorsun alısık degılsın ya ondan agır gelıyordur cok normal
ben dana etını omru hayatımda 2 defa yedım o da mıgrosta dondurulmus hazır hamburger etı varya ondan almıstım yıne bekarken o o kadar kı yemedım yanı dusunsene dogustan kuzucuyuz bana nasıl lezzetlı gelıyor varya kokusundan anlıyorum hangı bolgesının pıstıgını
suan psıkopat gıbı mı konustum bı anda kuzuların gozlerı geldı onume oy

ahsende kuzu bayramı geldı kuzu bayramı dıye sevınıyor

N nscckts nisacim daha önce yazdin simdi o mesaji bulup alinti yapamiyorum ev de neler yaptigimi.
inanir misin boya disinda fazla gelisme yok.
mutfak dolaplarini silip yerlestirdim (diger evimden getirdiklerimi), ve avize aldim onlar takildi.
hepsi bu cok yavas ilerliyorum farkindayim ama tek hafta sonum var ve onuda bi cumartesi gittigimde gidip gelmek beni simdiden yordu. tamamen yerlesip orda yasasam farkli olur umarim.
daha fazlasini yapmadigimin diger sebebide banyodaki fayanslari degistireceklerdi daha gelmediler.
yine banyoda camasir makinesinin piriz yeri yokmus oraya Elektrik kablosu cekildi falan filan iste bunlarda beni engelledi.

ayy ne guzel degısımler ya cok severım degısımı
hıc yavas degıl canım anca
evın ıcıne gırınce ıcındeyken degısım agır oluyor cok cok normal acele etme keyıf alarak tadını cıkararak yap :) maksat kafa dagıtmaca

hahahha ahsene bayildim
öyle alistik sanirim babamda yemez ondan. annem sever annem her türlü et cesidini yer.
cocuklugumuzda alissaydik keske.
gerci kekikle falan yapilinca koku olmayinca yiyorum.
kuzu kokmaz derler koyun kokarmis.
bazen annem yapiyor yiyorum belkide kuzu yapiyordur ben anlamiyorumdur

aslinda gittigimde keyif aliyorum eve alistim, sisme yatak var orada kalabilirim ama banyo bitmedi önemli olan kisim o.
huzurlu geliyor bana.
artik belim agridi bir yerlerde yatmaktan söyle kendi yatagimda rahat rahat uyumak istiyorum.
iki gündür migrenim tuttu yine hep boynumdan geliyor MR cekilmesi lazim aslinda.

dogru kuzu kokmaz
koyunda eger bakımı ıyı yapılmamıssa kokar ...oyle temız pak koyunlar varkı cobanların cok ıyı baktıgı tertemız alır sarılır uyursun oylesı var nerde hangı otla otlandıgı da onemlı
mesela trakyanın koyunları da cok lezzetlı olur cok hafıf olur

bırde koyun kuzu gıbı kendınden yaglı etlerın pısırılme teknıklerı de onemlı danayı her turlu ıkı sosla at fırına pıssın oluyor ama kuzu degıl hangı bolgesındekı et nasıl pıser hangı bolgesındekı etın yanına ne salata olur bunlar da onemlı :) eger ustasından yemezsen kuzuyu nerdeyse yerken meeeleyecekmıs agzındakı et gıbı hıssedersın sinirlerı gelır kayıs gıbı ve kokar ınsanı tıksındırır herkes ıyı kasap ve et ustası olamaz o yuzden
ben mesela dısarda kolay kolay et yemem burda yedıgım sadece 3yer vardır mutfagını bıldıgım onlar usta dıgerlerı resmen bambaska aynı sehır aynı mahalle ama o yedıgım etse bu ne dedırtıyor mesela bunlar hep onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…