- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
En güzel tabak ahseninkiEki Görüntüle 2667864 Eki Görüntüle 2667865 Eki Görüntüle 2667866 Eki Görüntüle 2667867
Cogu zaman yaptıgım bu kahvaltı
3 kısı hepsini yedık sadece nohut salatasının yarısı kaldı
Semız otu salatası da bol cevizliydı
Müthiş canım çekti yalnız. Nisaa bu kıymalar nasıl böyle top top köfte gibi duruyor ki dağılmadan? Sulu köftede pirinç falan koyuyorlar çünkü, ama sen katmamışsındır.Eki Görüntüle 2667593 Eki Görüntüle 2667594
Bugun aksam yemegımız bu
Sadece bu yemegı yaptım yanında ekmek ve pılav yemedıgımız ıcın biz 3 kısı bu tencereyi bugun bitiririz... belki sadece ayran yaparım.
Cok sık yaptığım yemektir kendisi
Bu buyuk tencerede 2 patlıcan 5 kabak 1 sogan 1 domates rendesi 1 yemek kasıgı biber salcası 2 su bardağı nohut 1 havuc 250 gr kıyma kuru nane karabiber tuz pul biber zeytinyağı var ustunu gececek kadar su kısık ateste agır agır yarım saat pişti hepsi bu piştikten sonra
İçine biraz limon suyu eklerseniz daha guzel olur
Etsızde guzel oluyor
Bu yemekte karbonhidrat proteın vitamin yag hepsı var yeterli Bı besin kaynağı pılav yapıp abartmayın anlamsız olur ❤
Yaptım güzel oldu samsonum, ama sabah saklama kabına tıkıp geldim pek estetik bir görüntüsü yok atayım mı yine de
Uğraştırmak istemem ofiste...ama atarsan ona da sulanırım kesinYaptım güzel oldu samsonum, ama sabah saklama kabına tıkıp geldim pek estetik bir görüntüsü yok atayım mı yine de
Uğraşacak bişey yok ki sadece bir kap çünküUğraştırmak istemem ofiste...ama atarsan ona da sulanırım kesin
NiceeeUğraşacak bişey yok ki sadece bir kap çünküyanında da ayran içeceğim şimdi, öğle yemeği zamanı :))
Eki Görüntüle 2668304
Ben de hep açım samsonum, aç olmak bir hayat felsefesidirNiceeeŞifa olsun Mihocan, gayet leziz ve doyurucu görünüyor Ben niye hep açım ki, yine acıktım görünce bak
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın kuzu. En azından nimete şükrü biliyoruz di mi?Ben de hep açım samsonum, aç olmak bir hayat felsefesidir
canım hıc pırınc galeta unu koymam ben sadece haslanmıs nohutu ve maydanozu blanderdan gecırıyorum sakız gıbı oluyor onu atıyorum bır tanede yumurta kırıyorum onunda tutuculugu bunlardan yararlanıyorum ben hıc kofteye ekmek galete unu un pırınc falan koymadım bu zamana kadar, ekmeksı urunler etın tadını bozar lezzetının onune gecerMüthiş canım çekti yalnız. Nisaa bu kıymalar nasıl böyle top top köfte gibi duruyor ki dağılmadan? Sulu köftede pirinç falan koyuyorlar çünkü, ama sen katmamışsındır.
banada kuzu agir geliyor sanki ben yiyemiyorumcanım hıc pırınc galeta unu koymam ben sadece haslanmıs nohutu ve maydanozu blanderdan gecırıyorum sakız gıbı oluyor onu atıyorum bır tanede yumurta kırıyorum onunda tutuculugu bunlardan yararlanıyorum ben hıc kofteye ekmek galete unu un pırınc falan koymadım bu zamana kadar, ekmeksı urunler etın tadını bozar lezzetının onune gecer
bırde kuzu etının en guzel yerını erhan kasaptan kıyma yaptırır :) kuzu etı yaglı yaglı oluyor dana etı gıbı degıl dana etını butun tutturmak zor ona un pırınc falan mecbur konu sanıırım
ulkenın guney dogu anadolu ve dogu anadolu bolgesı komple kuzu yer :) hıc unutmuyorum ıstanbuldan arkadasımm geldı ben bekarken ... yuvalama yaptım o kuzu etıyle yapılır bı kasık tadına baktı ayy bu ne kedı etı mı ne dedıbanada kuzu agir geliyor sanki ben yiyemiyorum
ayy ne guzel degısımler ya cok severım degısımıN nscckts nisacim daha önce yazdin simdi o mesaji bulup alinti yapamiyorum ev de neler yaptigimi.
inanir misin boya disinda fazla gelisme yok.
mutfak dolaplarini silip yerlestirdim (diger evimden getirdiklerimi), ve avize aldim onlar takildi.
hepsi bucok yavas ilerliyorum farkindayim ama tek hafta sonum var ve onuda bi cumartesi gittigimde gidip gelmek beni simdiden yordu. tamamen yerlesip orda yasasam farkli olur umarim.
daha fazlasini yapmadigimin diger sebebide banyodaki fayanslari degistireceklerdi daha gelmediler.
yine banyoda camasir makinesinin piriz yeri yokmus oraya Elektrik kablosu cekildi falan filan iste bunlarda beni engelledi.
hahahha ahsene bayildimulkenın guney dogu anadolu ve dogu anadolu bolgesı komple kuzu yer :) hıc unutmuyorum ıstanbuldan arkadasımm geldı ben bekarken ... yuvalama yaptım o kuzu etıyle yapılır bı kasık tadına baktı ayy bu ne kedı etı mı ne dedıyok dedım abartma o kadar da degıl tabıkı dınazor etı
bılmeyene agır gelır ama en kalıtelı ettır hatta soyle soyleyeyım bızım bu bolgelerın yorelerın kebaplarının dunya capında bu kadar meshur olmasının sebebı aslında etın kendısınden ... yoksa sosu terbıyesı heryerde aynı aslında :) et faktoru,damak alısınca aradakı farkı anlıyorsun alısık degılsın ya ondan agır gelıyordur cok normal
ben dana etını omru hayatımda 2 defa yedım o da mıgrosta dondurulmus hazır hamburger etı varya ondan almıstım yıne bekarken oo kadar kı yemedım yanı dusunsene dogustan kuzucuyuz bana nasıl lezzetlı gelıyor varya kokusundan anlıyorum hangı bolgesının pıstıgını
suan psıkopat gıbı mı konustumbı anda kuzuların gozlerı geldı onume oy
ahsende kuzu bayramı geldı kuzu bayramı dıye sevınıyor
aslinda gittigimde keyif aliyorum eve alistim, sisme yatak var orada kalabilirim ama banyo bitmedi önemli olan kisim o.ayy ne guzel degısımler ya cok severım degısımı
hıc yavas degıl canım anca
evın ıcıne gırınce ıcındeyken degısım agır oluyor cok cok normal acele etme keyıf alarak tadını cıkararak yap :) maksat kafa dagıtmaca
dogru kuzu kokmazhahahha ahsene bayildim
öyle alistik sanirim babamda yemez ondan. annem sever annem her türlü et cesidini yer.
cocuklugumuzda alissaydik keske.
gerci kekikle falan yapilinca koku olmayinca yiyorum.
kuzu kokmaz derler koyun kokarmis.
bazen annem yapiyor yiyorum belkide kuzu yapiyordur ben anlamiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?