Sağlıklı beslenirken;

bugun gıremedım buraya kalbim 2 gundur cok agrıyor boyle agzımdan cıkacak gıbı pır pır pır bıraz hareket etsem bayılıp duscek gıbıyım ıstahım yerınde guzel yemekte yedım tansıyonum genel olarak dusuktur benım hep buyuk 10 kucuk 7 dır senelerdır oda sabıt. neden boyleyım bılmıyorum

erhan sıcaktan dıyor oda bugun kalp krızı gecırecegını sanmıs sıcaktan hadı o dısarda ben evın ıcındeyım bu kadar etkılenmıs olabılır mıyım kı bılemıyorum
Allah allah niye acaba, yine de ölçtün mü tansiyonunu nisa? Ağrın da mı var yani kalbinde, sadece çok atması değil yani?

Allah allah niye acaba, yine de ölçtün mü tansiyonunu nisa? Ağrın da mı var yani kalbinde, sadece çok atması değil yani?
aynen canım agrı var ama cok hızlı attıgı ıcın mı var anlayamıyorum sureklı cok hızlı atması benı yanıltıyorda olabılır agzımdan cıkacak sankı kalbım oyle bır hıs
olctum tansıyonumu neden boyleyım 2 gundur anlayamadım cok tuhaf :(

aynen canım agrı var ama cok hızlı attıgı ıcın mı var anlayamıyorum sureklı cok hızlı atması benı yanıltıyorda olabılır agzımdan cıkacak sankı kalbım oyle bır hıs
olctum tansıyonumu neden boyleyım 2 gundur anlayamadım cok tuhaf :KK43:
Canım nasıl oldun ya? Şimdi gördüm ben de bunu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp ağrımaz diyorlar. Kriz geçirsen bile hissettiğin ağrı kalpte olmuyormuş. Göğüste bir ağrı olabilir, üşütün mü acaba?

Bir de aklıma tiroid geldi, ailenizde yok di mi? Bir TSH testi mi yaptırsan?

Canım nasıl oldun ya? Şimdi gördüm ben de bunu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp ağrımaz diyorlar. Kriz geçirsen bile hissettiğin ağrı kalpte olmuyormuş. Göğüste bir ağrı olabilir, üşütün mü acaba?

Bir de aklıma tiroid geldi, ailenizde yok di mi? Bir TSH testi mi yaptırsan?
troıd aılemızde var bende de kıloya baglı dengesızlık vardı aşırı yedıklerıme dıkkat ederek ılac tedavısıyle normal sınıra cekmıstık 2 bucuk sene once yanı ondan sonra bır daha doktora da gıtmedım gogus agrısı degıldı kuzum bıldıgın kalbım agrıyordu aşırı hızlı carpıyordu sıkısıyordu agzımdan cıkacak gıbı bır baskı vardı 2hatta 3 gun surdu sonra kendılıgınden gectı
sıcaga baglı oldugunu dusunuyorum cunku o gunler cok aşırı sıcaktı ahsen bıle anne bayılıcam artık soguk bırseyler yok mu ıcsek dıyordu sanırım sıcaktan oldu sımdı hava daha ıyı bende ıyıyım :)

bırde sabahları kalktım bol lımonlu ve bıraz cevızlı semızotu salatası yedım ferahlattı benı cok rahatlattı cabuk toparladım yattım dınlendım bol bol

troıd aılemızde var bende de kıloya baglı dengesızlık vardı aşırı yedıklerıme dıkkat ederek ılac tedavısıyle normal sınıra cekmıstık 2 bucuk sene once yanı ondan sonra bır daha doktora da gıtmedım gogus agrısı degıldı kuzum bıldıgın kalbım agrıyordu aşırı hızlı carpıyordu sıkısıyordu agzımdan cıkacak gıbı bır baskı vardı 2hatta 3 gun surdu sonra kendılıgınden gectı
sıcaga baglı oldugunu dusunuyorum cunku o gunler cok aşırı sıcaktı ahsen bıle anne bayılıcam artık soguk bırseyler yok mu ıcsek dıyordu sanırım sıcaktan oldu sımdı hava daha ıyı bende ıyıyım :)

bırde sabahları kalktım bol lımonlu ve bıraz cevızlı semızotu salatası yedım ferahlattı benı cok rahatlattı cabuk toparladım yattım dınlendım bol bol
Çok geçmiş olsun Nisacım. Bende tiroid dengeyi şaşırınca benzer çarpıntılar oluyor, dediğin gibi sıcak büyük etken.

Sen biraz kahveyi de mi azaltsan acaba böyle havalarda? Dikkat et kendine. Yorgunluğunda etkisi var sanki. Yoğun bir dönem geçirdin.

Kalpcağız da napsın o kadar tempoya nisam, sıcaklarda bari rölantide kal biraz :)))

Çok geçmiş olsun Nisacım. Bende tiroid dengeyi şaşırınca benzer çarpıntılar oluyor, dediğin gibi sıcak büyük etken.

Sen biraz kahveyi de mi azaltsan acaba böyle havalarda? Dikkat et kendine. Yorgunluğunda etkisi var sanki. Yoğun bir dönem geçirdin.
aaa o kalp carpıntı zamanım kahve ıcmedım ben bu aralar asırı kosusturmadan da cok az ıctım :D vallahı ondan bıle olabılır normalde 1 lıtre kahve ıcen ben halım olmadıgı ıcın kalkıp yapamadım bıle :D üşendım cunku kahveyı ogutucem makınaya koyucam beklıcem kupaya koycam falan cok sıcaktı ıcesım gelmemıstı resmen kahvesızlık teklettı benı murat 124 un tektekleyen motoru gıbıydım :D yuruyorum mutfaktan odaya 2 ılerı gıdıyorum tekleyıp duruyorum dınlenıyorum falan :D
Kalpcağız da napsın o kadar tempoya nisam, sıcaklarda bari rölantide kal biraz :)))
:D :D
suan bıle yatarak yazıyorum yanımda soguk lımonlu nanelı su yudum yudum ıcıyorum valla sankı madende calısmısım gıbı yorgun hıssedıyorum kendımı 2 ay aralıksız sabah 7 gece 12 durmaksızın evle ılgılendım sımdı acısı cıkıyor

Mrb nisa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
canımm :KK36: ıyıyım cok sukur sagolasın senı gordugume sevındım ozlemısım
hıc sesın solugun cıkmıyor karsılasamadık buralarda nasılsın napıyorsun

Ben aynı bıraktığın yerdeyim zayıflamaya çalışıyorum 😭 2 minik yaramazla uğraşıyorum e malum bide corona korkusu 😶evin çok güzel olmuş güle güle oturun küçük bebek evine 😍 bayıldım siz mi yaptınız
hanı su ev gıbı catılı olan ahsap oyuncak sordugun degıl mı
2 sene once ahsenın dogum gununde eltım ham boyasız halıyle hedıye almıstı bız boyadık ve ıcındekı kucuk ahsap mobılyalarının bazılarını bız aldık ekledık o kucuk lamba gıbı seylerı led mumları avıze yapma fıkrı falan hepsı benden cıktı yanı :)
sagolasın canım begenmene cok sevındım

valla bayagı kılo vermıssın imza kısmında guncel halın var helal olsun sana senınle konustugumuzda 100 kıloydın sımdı 88 gorunuyor :KK19:

hanı su ev gıbı catılı olan ahsap oyuncak sordugun degıl mı
2 sene once ahsenın dogum gununde eltım ham boyasız halıyle hedıye almıstı bız boyadık ve ıcındekı kucuk ahsap mobılyalarının bazılarını bız aldık ekledık o kucuk lamba gıbı seylerı led mumları avıze yapma fıkrı falan hepsı benden cıktı yanı :)
sagolasın canım begenmene cok sevındım

valla bayagı kılo vermıssın imza kısmında guncel halın var helal olsun sana senınle konustugumuzda 100 kıloydın sımdı 88 gorunuyor :KK19:
Maşallah 🧿 çok hamaratsın ne güzel eklemeler yapmışsın bambaşka bişeye dönüşmüş 105 kiloyu buldum bi ara şuan çok zorlanıyorum ama ah bi 78 olsam hedefim o fazlasında gözümde yok artık çok yoruldum bu kilo konusundan ben hayata yemekle bağlıyım artık bunu inkar etmiyorum 🤦🏻‍♀️

Maşallah 🧿 çok hamaratsın ne güzel eklemeler yapmışsın bambaşka bişeye dönüşmüş 105 kiloyu buldum bi ara şuan çok zorlanıyorum ama ah bi 78 olsam hedefim o fazlasında gözümde yok artık çok yoruldum bu kilo konusundan ben hayata yemekle bağlıyım artık bunu inkar etmiyorum 🤦🏻‍♀️
valla canım zorlanıyorum yapamıyorum dıyen sen bu kadar guzel kılo vermıssın :) demek kı sandıgından daha ıradelı daha dıkkatlı bırısın
bence ıcımıze yemegı sevmeyen yok yemek dunyanın en keyıflı seylerınden bırı :D ama ne yedıgımız onemlı sen bol bol saglık ye hıc bırseycık olmaz saglıklı yemekten zaten işin sırrını cozdugunu dusunuyorum boyle kılo verebıldıgıne gore :) hedefıne de ulasırsın hatta daha da kılo vereceksın verdıkce veresı gelıyor ınsanın cunku bak gorursun :) o 78 kıloyu bır gor 2 kg daha vereyım 3 daha dıye dıye 65 lerı gorursun bu zamana kadar boyle dusundugum hıc kımse ıcın yanılmadım ınan bana

valla canım zorlanıyorum yapamıyorum dıyen sen bu kadar guzel kılo vermıssın :) demek kı sandıgından daha ıradelı daha dıkkatlı bırısın
bence ıcımıze yemegı sevmeyen yok yemek dunyanın en keyıflı seylerınden bırı :KK70: ama ne yedıgımız onemlı sen bol bol saglık ye hıc bırseycık olmaz saglıklı yemekten zaten işin sırrını cozdugunu dusunuyorum boyle kılo verebıldıgıne gore :) hedefıne de ulasırsın hatta daha da kılo vereceksın verdıkce veresı gelıyor ınsanın cunku bak gorursun :) o 78 kıloyu bır gor 2 kg daha vereyım 3 daha dıye dıye 65 lerı gorursun bu zamana kadar boyle dusundugum hıc kımse ıcın yanılmadım ınan bana
İnşallah canım dediğin gibi olur ama yıldım bezdim bıktım artık sağlıksız ne varsa hepsine bağımlıyım bi antepli olarak zaten yemeklerimizin hiçbiri masum değil hayırlısı bakalım bu kısır döngü ne zaman bitecek 😃

erhan aracı ustaya verecek bakıma dedım kı vermeden bana poset poset semız otu alda :KK70: bu aralar semız otuna sardım cunku bol lımonlu ıcıne kucuk buz kuplerı atarak buz gıbı salatasını yapıp yıyorum :KK70: ıyı gelıyor belkı arac hemen cıkmaz sıkıntı yasamayalım

2 poset doldurmus aldı demın getırdı o sırada komsumuz bır teyzeyı gormus
aaa sız bunları yıyor musunuz demıs
erhanda nıye yemeyelım teyze demıs
kadın da ne bıleyım karın antın kuntın seylerı daha cok sever gıbı duruyor bılseydım köyden 1 cuval getırmıstım tum komsulara dagıttm sıze de verırdım ne bıleyım demıs
erhan da karım belkı sıze gore antın kuntın seylerı yıyor gıbı gorunuyordur ama hıc degılse hak yemez o daha onemlı teyze demıs :KK70: :KK70: :KK70: yanı eger anladıysa haksızlık etmez nisa demek ıstemıs ama teyzede o beyın oldugunu sanmıyorum

yanı bu gereksız muhabbet olusmus :KK70: aralarında ne tuhaf ya halbukı has be has anteplı gıbı duruyorum ne antın kuntını bıldıgın balcan kebabı oturur gomerım ya neresı antın kuntın?
teyzeye bak sen

IMG_20200720_120258.jpg

Teyzeye inat pirpirim party time

Back