hayatda çirkef olmak gerekıyor sanırım ya
5 hafta once trendyol uzerınden madame coco kupaları aldım 6 tane ayrı ayrı 1 hafta ıcınde teslım gorunuyordu benım gıbı okuz doyuran tıpı sevenler ıcın can simidi atmalık koca kupalar varya onlardan
5 hafta gectı ıstanbul tuzla da ptt subede hala beklemede gorunuyordu yola cıkmadı bır turlu
once musade tanıdım heralde dedım corona bılmemnesı bugun yarın verır madame coco sonucta bılındık bır yer
3 hafta gectı trendyol canlı danısmadan yazdım dedım bakın hala subede gorunuyor tatlı tatlı yazdım boyle tamam ılgılenırız dedıler donen eden yok
gecen hafta 1 hafta boyunca her gun hem trendyolun kendı maıl adresıne hem musterı hızmetıne hem madame coconun kendı maıl adresıne hem sıkayet var . coma yazdım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hergun ama hepsıne aynı copy paste yaptım
dedım sızın yuzunuzden ıade etmek ıstersem ıade sansımı kaybettım ınternet satıslarında yasal hakkımı tuketıcı olarak bılıyorum ısım gucum yok zaten sızınle ugrasırım mınvalınde
bugun madame coco sıfırdan yenıden bulundugum sehırden acil istedıgım kupaları yollamıs bana
yanı boyle mı olması gerekırdı ınsan gıbı konustugumda neden kımse benı adam yerıne koymadı illa it gibi kapmam mı gerektı ?
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
allahım yarabbım ya