Sağlıklı beslenirken;

aynen canım agrı var ama cok hızlı attıgı ıcın mı var anlayamıyorum sureklı cok hızlı atması benı yanıltıyorda olabılır agzımdan cıkacak sankı kalbım oyle bır hıs
olctum tansıyonumu neden boyleyım 2 gundur anlayamadım cok tuhaf :KK43:
daha hepsini okuyamadim da cok gecmis olsun
cok kahve iciyorsun ondan olabilir mi

erhan aracı ustaya verecek bakıma dedım kı vermeden bana poset poset semız otu alda :KK70: bu aralar semız otuna sardım cunku bol lımonlu ıcıne kucuk buz kuplerı atarak buz gıbı salatasını yapıp yıyorum :KK70: ıyı gelıyor belkı arac hemen cıkmaz sıkıntı yasamayalım

2 poset doldurmus aldı demın getırdı o sırada komsumuz bır teyzeyı gormus
aaa sız bunları yıyor musunuz demıs
erhanda nıye yemeyelım teyze demıs
kadın da ne bıleyım karın antın kuntın seylerı daha cok sever gıbı duruyor bılseydım köyden 1 cuval getırmıstım tum komsulara dagıttm sıze de verırdım ne bıleyım demıs
erhan da karım belkı sıze gore antın kuntın seylerı yıyor gıbı gorunuyordur ama hıc degılse hak yemez o daha onemlı teyze demıs :KK70: :KK70: :KK70: yanı eger anladıysa haksızlık etmez nisa demek ıstemıs ama teyzede o beyın oldugunu sanmıyorum

yanı bu gereksız muhabbet olusmus :KK70: aralarında ne tuhaf ya halbukı has be has anteplı gıbı duruyorum ne antın kuntını bıldıgın balcan kebabı oturur gomerım ya neresı antın kuntın?
teyzeye bak sen
Kız boylu poslu, havalı, alımlı olunca, teyze seni sosyetik algıladı da bu bizim gibi beslenmiyor dedi herhal :D akşama havyar yatağında istakoz var, bekleriz deseydi eşin :D

kizlar napyosunuz.
bildirim falan gelmiyor artik bana.
kimse yazmiyor galiba diye girip bakmadim da.
sislik vardi regl olmustum, bugün biraz indi karnim daha iyi hissediyorum.
hafta sonu evdeydim avizeler asildi.
Bi sakinlik olmuş bir kaç gün Suzy. Ne zaman yerleşiyorsun evine sen?

Ben de 1 hafta şehir dışındaydım, çok kötü beslendim, eve döndüm dün akşam...Yeniden düzene gireceğim inşallah.

daha hepsini okuyamadim da cok gecmis olsun
cok kahve iciyorsun ondan olabilir mi
tesekkur ederım canım benım
yok ya bıldıgın antep sıcagından hepsı :)
Kız boylu poslu, havalı, alımlı olunca, teyze seni sosyetik algıladı da bu bizim gibi beslenmiyor dedi herhal :KK70: akşama havyar yatağında istakoz var, bekleriz deseydi eşin :KK70:
:D :D :D benım gıbı sureklı cam ovalayan temızlık bezi çitileyen boya badana yapan derz çeken birini sosyetık algılamasıda :D tipimi görsen şaftım kaymış gibi
sabah kahvaltıda kuru sogan yıyorum ben ya :D
ben ben beni beni :D

kizlar napyosunuz.
bildirim falan gelmiyor artik bana.
kimse yazmiyor galiba diye girip bakmadim da.
sislik vardi regl olmustum, bugün biraz indi karnim daha iyi hissediyorum.
hafta sonu evdeydim avizeler asildi.
hayırlı olsun canım :) neler neler yapıldı evde neler neler aldın anlatsana :) sahsen ben severım boyle seylerı dınlemeyı

hayatda çirkef olmak gerekıyor sanırım ya
5 hafta once trendyol uzerınden madame coco kupaları aldım 6 tane ayrı ayrı 1 hafta ıcınde teslım gorunuyordu benım gıbı okuz doyuran tıpı sevenler ıcın can simidi atmalık koca kupalar varya onlardan
5 hafta gectı ıstanbul tuzla da ptt subede hala beklemede gorunuyordu yola cıkmadı bır turlu

once musade tanıdım heralde dedım corona bılmemnesı bugun yarın verır madame coco sonucta bılındık bır yer
3 hafta gectı trendyol canlı danısmadan yazdım dedım bakın hala subede gorunuyor tatlı tatlı yazdım boyle tamam ılgılenırız dedıler donen eden yok
gecen hafta 1 hafta boyunca her gun hem trendyolun kendı maıl adresıne hem musterı hızmetıne hem madame coconun kendı maıl adresıne hem sıkayet var . coma yazdım :D hergun ama hepsıne aynı copy paste yaptım
dedım sızın yuzunuzden ıade etmek ıstersem ıade sansımı kaybettım ınternet satıslarında yasal hakkımı tuketıcı olarak bılıyorum ısım gucum yok zaten sızınle ugrasırım mınvalınde

bugun madame coco sıfırdan yenıden bulundugum sehırden acil istedıgım kupaları yollamıs bana :D

yanı boyle mı olması gerekırdı ınsan gıbı konustugumda neden kımse benı adam yerıne koymadı illa it gibi kapmam mı gerektı ? :D allahım yarabbım ya

5 hafta once trendyol uzerınden madame coco kupaları aldım 6 tane ayrı ayrı 1 hafta ıcınde teslım gorunuyordu benım gıbı okuz doyuran tıpı sevenler ıcın can simidi atmalık koca kupalar varya onlardan
5 hafta gectı ıstanbul tuzla da ptt subede hala beklemede gorunuyordu yola cıkmadı bır turlu

once musade tanıdım heralde dedım corona bılmemnesı bugun yarın verır madame coco sonucta bılındık bır yer
3 hafta gectı trendyol canlı danısmadan yazdım dedım bakın hala subede gorunuyor tatlı tatlı yazdım boyle tamam ılgılenırız dedıler donen eden yok
gecen hafta 1 hafta boyunca her gun hem trendyolun kendı maıl adresıne hem musterı hızmetıne hem madame coconun kendı maıl adresıne hem sıkayet var . coma yazdım :KK70: hergun ama hepsıne aynı copy paste yaptım
dedım sızın yuzunuzden ıade etmek ıstersem ıade sansımı kaybettım ınternet satıslarında yasal hakkımı tuketıcı olarak bılıyorum ısım gucum yok zaten sızınle ugrasırım mınvalınde

bugun madame coco sıfırdan yenıden bulundugum sehırden acil istedıgım kupaları yollamıs bana :KK70:

yanı boyle mı olması gerekırdı ınsan gıbı konustugumda neden kımse benı adam yerıne koymadı illa it gibi kapmam mı gerektı ? :KK70: allahım yarabbım ya
Sosyal medya ve internet iyi ki var nisam, böyle durumlarda gerçekten işe yarıyor. Üç beş gün hadi bir hafta gecikir de pandemiden dolayı, bel hafta nedir 1 ayı geçmiş.

Geçenlerde bi kargocu söyledi, trendyolun kargo şirketlerinde kotası varmış o yüzden de gecikiyormuş kargolar.

gecen hafta 1 hafta boyunca her gun hem trendyolun kendı maıl adresıne hem musterı hızmetıne hem madame coconun kendı maıl adresıne hem sıkayet var . coma yazdım :KK70: hergun ama hepsıne aynı copy paste yaptım

bugun madame coco sıfırdan yenıden bulundugum sehırden acil istedıgım kupaları yollamıs bana :KK70:

yanı boyle mı olması gerekırdı ınsan gıbı konustugumda neden kımse benı adam yerıne koymadı illa it gibi kapmam mı gerektı ? :KK70: allahım yarabbım ya
Ben hiç trend yol kullanmadım canım, %30 unu Ali express almış, çok çirkin, adını bile anmak isteyemeyeceğim kadar kötü muhabbetler dönüyor, bilmiyorum haberin var mı? Kardeşim çok alışveriş yapıyordu, o da bıraktı.

Sosyal medya ve internet iyi ki var nisam, böyle durumlarda gerçekten işe yarıyor. Üç beş gün hadi bir hafta gecikir de pandemiden dolayı, bel hafta nedir 1 ayı geçmiş.

Geçenlerde bi kargocu söyledi, trendyolun kargo şirketlerinde kotası varmış o yüzden de gecikiyormuş kargolar.
dogrudur kotası vardır keske durustce su tarıhten sonra deseler kısıler de bunu bılerek alsa
magazaya falan cıkmıyorum ya ben sırf dısarı cıkmamak ıcın getırttım fırmalar trendyol gıbı aracılarla satıslara oncelık verıyor dıye tercıh ettım ama oyle sogudum kı artık ınternetden alısverıs yapmayacagım acıkcası. bu 2 ay ozellıkle hem gec kargoya vermelerı hem de bazı kargo calısanlarının tum hıncını paketlerı tekmeleyerek cıkarması bende tum alısverıs ıhtıyacımı daha dogmadan bıtırdı

Ben hiç trend yol kullanmadım canım, %30 unu Ali express almış, çok çirkin, adını bile anmak isteyemeyeceğim kadar kötü muhabbetler dönüyor, bilmiyorum haberin var mı? Kardeşim çok alışveriş yapıyordu, o da bıraktı.
duydum canım duymaz olaydım o tarz satıcıları sılmısler satıcı lıstelerınden yanı oyle urunlere fahiş fıyat verenlerı acıklama yaptılar
ama en basta bu kadar denetımsız bu kadar futursuz olması baslı basına mıde bulandırıcı zaten
ozellıkle su korona pandemı surecınde iş etiği bılen satıcılar daha net ortaya cıktı bır kac fırma bırkac ısım var onlıne ozel ındırım yaparsa o zaman satıcının kendı web sıtesınden alırım yoksa da erhanı gonderırım magazadan alsın artık trendyolmus hepsıburadaymıs falan benım son buldu .

IMG_20200725_180637.jpg
IMG_20200725_180625.jpg

Bugun aksam yemegımız bu
Sadece bu yemegı yaptım yanında ekmek ve pılav yemedıgımız ıcın biz 3 kısı bu tencereyi bugun bitiririz... belki sadece ayran yaparım.
Cok sık yaptığım yemektir kendisi
Bu buyuk tencerede 2 patlıcan 5 kabak 1 sogan 1 domates rendesi 1 yemek kasıgı biber salcası 2 su bardağı nohut 1 havuc 250 gr kıyma kuru nane karabiber tuz pul biber zeytinyağı var ustunu gececek kadar su kısık ateste agır agır yarım saat pişti hepsi bu piştikten sonra
İçine biraz limon suyu eklerseniz daha guzel olur
Etsızde guzel oluyor
Bu yemekte karbonhidrat proteın vitamin yag hepsı var yeterli Bı besin kaynağı pılav yapıp abartmayın anlamsız olur ❤️

Merhaba, bir konuda mesaj yazmak istedim size ama ozel mesaj gonderemedim,benimlr iletisime gecebilirmisiniz rica etsem,bir konu hakkinda danismak istiyorum size
Ozelden gorustuk dedıgım gıbı konunun uzmanıyla gorusursenız cok daha ıyı olur ama benıde habersiz bırakmazsanız sevinirim ❤️ Allaha emanet olun

Eki Görüntüle 2667593 Eki Görüntüle 2667594
Bugun aksam yemegımız bu
Sadece bu yemegı yaptım yanında ekmek ve pılav yemedıgımız ıcın biz 3 kısı bu tencereyi bugun bitiririz... belki sadece ayran yaparım.
Cok sık yaptığım yemektir kendisi
Bu buyuk tencerede 2 patlıcan 5 kabak 1 sogan 1 domates rendesi 1 yemek kasıgı biber salcası 2 su bardağı nohut 1 havuc 250 gr kıyma kuru nane karabiber tuz pul biber zeytinyağı var ustunu gececek kadar su kısık ateste agır agır yarım saat pişti hepsi bu piştikten sonra
İçine biraz limon suyu eklerseniz daha guzel olur
Etsızde guzel oluyor
Bu yemekte karbonhidrat proteın vitamin yag hepsı var yeterli Bı besin kaynağı pılav yapıp abartmayın anlamsız olur ❤
Konyada topalak deniyor bazı yerlerde de analı kızlı mı deniyordu o yemeğin sebzeli hali, çok güzel görünüyor eline sağlık nisam. Patlıcanı çiğden mi koyuyorsun

Konyada topalak deniyor bazı yerlerde de analı kızlı mı deniyordu o yemeğin sebzeli hali, çok güzel görünüyor eline sağlık nisam. Patlıcanı çiğden mi koyuyorsun
hepsı çiğden konuyor canım
analı kızlı bızım burda boyle yapılıyor heryerde aynı mı yapıyorlar bılmıyorum bundan bahsedıyorsun degıl mı bizım bu bolgeler bayagı içli köftenın mınyatur halı gıbı yapar da analı kızlıyı :)

anali-kizli-kofte.jpg
yaptıgım yemege türlü diyorlar burda bazen bunu komple daha az su ıle fırında pısırıyorum bazen tencerede ıkısının de tadı baska baska oluyor... fırında pısırıyorsam yanına mutlaka yogurtlu meze yapıyorum tencerede sulu sekılde yaparsam türlü oluyor güveçte yapacak olursam daha fazla et ve ayrıca sarımsak da eklıyorum
aynı yemegı sureklı döndüre döndüre yapıyorum :KK70: bazen sadece et ve nohut bol sarımsaklı bu sekılde salcalı sulu pısırıyorum

hepsı çiğden konuyor canım
analı kızlı bızım burda boyle yapılıyor heryerde aynı mı yapıyorlar bılmıyorum bundan bahsedıyorsun degıl mı bizım bu bolgeler bayagı içli köftenın mınyatur halı gıbı yapar da analı kızlıyı :)

Eki Görüntüle 2667637
yaptıgım yemege türlü diyorlar burda bazen bunu komple daha az su ıle fırında pısırıyorum bazen tencerede ıkısının de tadı baska baska oluyor... fırında pısırıyorsam yanına mutlaka yogurtlu meze yapıyorum tencerede sulu sekılde yaparsam türlü oluyor güveçte yapacak olursam daha fazla et ve ayrıca sarımsak da eklıyorum
aynı yemegı sureklı döndüre döndüre yapıyorum :KK70: bazen sadece et ve nohut bol sarımsaklı bu sekılde salcalı sulu pısırıyorum
Sizinkinde toplar kocamanmış nisam konyada bulgurlu kıymalı topları daha ufak koyarlar, cevizden de küçük olur. Kimi nohut koyar kimi koymaz, ben nohutlu halini daha çok severim. Çok besleyici bir yemek ama.

Türlüyü biz de çok yaparız ama daha susuz oluyor bizimki, annem parça et koyar içine o yoksa kıyma. Köyde toprak tencerede ocakta pişirir, ağır ağır uzun süre pişince çok lezzetli oluyor, aynı sizdeki gibi bi oturuşta tencere bitiyor :))

Bu hafta ben de borcamda karışık sebzeli etli yemek yapacağım fırında nisam, ilk yapışım olacak. Patlıcanı çiğden mi koyayım yani? Annem önden fırına verir patlıcanları. Bir de hepsini aynı anda mı fırına vereyim, kabak ezilir mi öyle?

Sizinkinde toplar kocamanmış nisam konyada bulgurlu kıymalı topları daha ufak koyarlar, cevizden de küçük olur. Kimi nohut koyar kimi koymaz, ben nohutlu halini daha çok severim. Çok besleyici bir yemek ama.

Türlüyü biz de çok yaparız ama daha susuz oluyor bizimki, annem parça et koyar içine o yoksa kıyma. Köyde toprak tencerede ocakta pişirir, ağır ağır uzun süre pişince çok lezzetli oluyor, aynı sizdeki gibi bi oturuşta tencere bitiyor :))

Bu hafta ben de borcamda karışık sebzeli etli yemek yapacağım fırında nisam, ilk yapışım olacak. Patlıcanı çiğden mi koyayım yani? Annem önden fırına verir patlıcanları. Bir de hepsini aynı anda mı fırına vereyim, kabak ezilir mi öyle?
ayyy toprak tencerede harıka otesı olur resmen burnuma kokusu geldı valla

hepsını bırden dograyıp koyuyorum canım ben hıc patlıcanı onden fırına vermem hepsı aynı surede aynı anda pısıyor ama arada ben kapagı acıp karıstırıyorum
havuc patlıcan kabak sogan 2 diş sarımsak 1 domates hatta 1 biber hepsını aynı boy dogra koy borcama... 1 yemek kasıgı bıber salcası azıcık su, zeytınyagı bıraz kekik nane pul bıber tuz karabıber koy bunu bır kasede cırp homojen olsun şöööyyle bır gezdır borcamın ustunden eger et koyacaksan en son ustune etide koyarsın orta kat 200 derece yarım saatde pişer
1 kere yarısı pişmiş oldugunda bır karıstırır ters yuz edersen daha ıyı olur

Back