- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
Ben de mesaj sayisina hic dikkat etmedim sadece sayfa sayisi dikkatimi cektiay ılk yuzume fener tutulmus tavşan gibi kaldım oyleneyse daha ıyı olmus boyle
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mesaj sayisina hic dikkat etmedim sadece sayfa sayisi dikkatimi cektiay ılk yuzume fener tutulmus tavşan gibi kaldım oyleneyse daha ıyı olmus boyle
neyse heyecan yasadık dinc tutar ınsanı ıyı olduBen de mesaj sayisina hic dikkat etmedim sadece sayfa sayisi dikkatimi cekti![]()
Ben size dicektim unuttum sayfadaki mesaj sayısı arttığı için öyle bende dua topigi de farkettim ne çok msj yazılmış diyeneyse heyecan yasadık dinc tutar ınsanı ıyı oldu![]()
yaaa cok tesekkur ederım cok tatlı bır mesaj vallahı bugun cok yorgundum pestılım cıkmıs gıbı yayılmıstım su mesajla bır mınnos oldum anlatamamGöz attım topiğine çok hoşsun
güzel kilolar vermişsin
sağlıkla bezenmişsin
eriyip incelmişsin
Aman da aman ne iyi etmişsin
hahahhhaha bu da gecenin romantizm dokulu şiiri olsun![]()
![]()
![]()
nasıl tırstım anlatamam ılk gordum yatıyordum bır dogruldumBen size dicektim unuttum sayfadaki mesaj sayısı arttığı için öyle bende dua topigi de farkettim ne çok msj yazılmış diye![]()
Hahahah o üst komşu benim diyeyim de iyice keyiflendireyim neşene neşe katiiimyaaa cok tesekkur ederım cok tatlı bır mesaj vallahı bugun cok yorgundum pestılım cıkmıs gıbı yayılmıstım su mesajla bır mınnos oldum anlatamamıyı geldı cok tesekkur ederım
enı sonu olacagı oHahahah o üst komşu benim diyeyim de iyice keyiflendireyim neşene neşe katiiim![]()
![]()
Halıyı ucundan aşağı doğru yanlışlıkla çekiverin enaaaa halı uçtu dersiniz![]()
artık balkonun camını sılmem gerek yanı resmen benı sıl dıye bagırıyor omrumde hayatımda ılk kez bu kadar uzun balkonun camını sılmedım o da magaradan ınme ust komsu yuzunden cam sıldıgım gun halı yıkayıp kenara atıyor yasak olmasına ragmen ısrarla neden cunku gerızekalı ondan
2 aydır balkon camını sılmıyorum 2 aydır halı yıkamıyor normalde kısın bıle en gec 2 haftada bır mutlaka halı yıkar ıstısnasız ama cam sılmedıgım zaman yıkamaz 3 senedır oturuyorum burda hıc ama hıc şaşmadı bu durumozellıkle vıdeoya cekmıstım beledıyeye sıkayet etmek ıcın gercekten cam sılmemı beklıyor denedım yanı ozellıkle denedım kendısını
korkumdan cam sılemıyorum
sabah 4 gıbı cam sılmeyı planlıyorum sesımı duyurmadan gızlıce belkı farketmez dıcem ama kesın hergun pencereden asagı bakıyodur bu
hasta ruhlu cunku manyak
ve komsu halı yıkayıp kenara attı demıstım cam sılmemı beklıyor dıye![]()
![]()
erhan dıyorkı bos fıs fıs sıseye camasır suyu koy getır halıya sıkayım
ama delıyle ugrasmak ıstemıyorum
Konsol ve orta masamız aynı :) koltuklarımızın modelıde cok benzer , bnmkıler pudra rengı :)
canımm cok tesekkur ederımay nisa nasıl ferah nasıl huzur dolu bir ev
çok güzel güzel günlerde otur cnm![]()
ayy ne guzel benzer zevklerımız varmısKonsol ve orta masamız aynı :) koltuklarımızın modelıde cok benzer , bnmkıler pudra rengı :)
evet bende cok sasırdım :)canımm cok tesekkur ederım
ayy ne guzel benzer zevklerımız varmıs
benımde koltuklarım daha once kremdı bunlar yenı koltuklar aslında yıne krem ıstemıstım eşim yuzunden bu renk oldugunduz gozuyle de atayım resımler :)
6 yıllık evlıyız :)evet bende cok sasırdım :)
bnm koltuklarım pudra rengı , ben su yesılı ıstemıstım esım pudra ısteyınce kırmadım ,
perdelerım ve halım turkuaz ,
konsolun ve tv unıtesının takımı olan yemek masasını aldım ben , kac yıllık evlısınız
Daim olsun6 yıllık evlıyız :)