Sağlıklı beslenirken;

cok hos ve sade bayıldım gercekten ,
benım yatak odam oturma odasındakı mobılyaların aynı modelınden ,yatak odamın aynası sızın salonda gordum konsoluda balkonda gordum :)
mınnosun odasına da bayıldım , bnm mınnos kızımda yolda
dıger oturma odasındakı krem country tarzı koltuklarda cok guzel onların aynı renk bı degısık tarzı bnm bekar evımde vardı :) zevklerımız cok benzer

Daim olsun
Bız 1 yıllık evlıyız , krem fon perde ve acık renk koltuklarda cok hosuma gıttı degıstırırsem acık renk yapmayı dusunurum bu defa
cok tesekkur ederım hepımızın ınsallah , hepımızın evı şen mutlulugu daim huzuru bereketı bol olsun

ben çok kremcıyım ya cok sevıyorum açık bej krem pudra boyle soft renklerı
su yesılını de severım ıc acıcı renkler
yalnız bebıs gelıyor acık renk koltuklar cok zor oluyor buyudukten sonra kolay olur kızım 4 yasında epey leke sildik gelen mısafır sıyah yenı pantolon gıymıs bır kalktı koltuk sımsıyah oyle ugrasları oluyor

koltugumun uzerınde kendı rengının bırebır aynısı örtülerim var , telefonumu karıstırayım resımlerım olacaktı atarım bende

koltugumun uzerınde kendı rengının bırebır aynısı örtülerim var , telefonumu karıstırayım resımlerım olacaktı atarım bende
o koltuk ortulerını gunumuz koltuklarıyla uyumlu uretenlerden allah razı olsun kurtarıcı onlar
cok guzel koltuk salları var sımdılerde bayılıyorum

Aydınlık ve hoş görünüyor aynalı çekmeceli şık takımlardan olabilir bence fayansların açık renkli olması da büyük sans
hah degıl mı ya valla aynen boyle bırsey duymayı beklıyordum benımde aklımda aynalı dresuarlar var duvara monte ınce bırsey oyle bırsey mı olsa acaba atreye dedım
mesela

bunun beyazı mesela

hayal ettıgım mobılyaları eklemıssın :) usttekı daha uygun olur bence beyaz dolap var cunku aydınlık hol , sıyah sırıtabılır
sıyahın beyaz rengını dusun sıyah almam :)
sıyahın aynasını ustdekı beyazın dresuarını begendım buyuk ıhtımal boyle takım olustururum gercekten ıhtıyac duyuyorum antreye boyle bırsey hem bır karakterıde olur boyle dumduz duruyor bos bos

ben cok begenıyorum ama boyle musaıt bır yer yok malesef gırıs de camasır makınesı var

canlar buyrun :) bazı degısıklıklerı guncelledım

Polemikten yattım nisam :))
Yaaa çok güzel olmuş nisam resimleri gördüm de huzurlu huzurlu oturun inşallah :)
sagolasın canım benım
ıyı neysekı ceza kısa surdu bununla atlatmıs ol

sagolasın canım benım
ıyı neysekı ceza kısa surdu bununla atlatmıs ol
Mobilyalarının renklerini güzel seçtin nisam, bu renkle oynaması çok kolay yarın bir gün evde daha canlı renkler istersen aksesuarlarla berjerle falan kolayca yaparsın ne güzel.

Geçenlerde demiştim ya evde eksikler var diye, mesela kitaplık ve yemek masa-sandalye takımım yok (mutfaktaki masam var sadece). Belki yurtdışına giderim diye almıyordum ama o iş de şimdilik yattığına göre ben de evde ufak değişiklikler yapma niyetindeyim. Fakat şöyle bir durum var benim salonum çok büyük değil, masa da koyarsam tıklım tıkış olacak. Boş odayı yemek odası yapsam nasıl olur sizce kızlar? Daha önce de yaşadığım evlerin birinde yapmıştım, son 6 senede 4 ev değiştirdim de

Bi de nisam yeni şampuan kutusuna ampul ekleyeceğim bepanthen evigen bemiks miydi onlar, bir de hepsinden birer mi kırıyoruz ağır oluyor mu, durulanmama sorunu falan?
canısı yemek odası fıkrı cok guzel ve mantıklı kesınlıkle odayı tıkıstırma bır odayı yemek odası yapman cok mantıklı olur ve cok şık durur ıyı dusunmussun bence

sampuana evigen koy yanı e vıtamını ... 1 ampul kırsan yeterlı :)

bakım yapmak ıcın sacta bekletmek adına bemıks evıgen bepanten ampullerden karısım yaparsın hepsı sampuana olmaz

bugun gıremedım buraya kalbim 2 gundur cok agrıyor boyle agzımdan cıkacak gıbı pır pır pır bıraz hareket etsem bayılıp duscek gıbıyım ıstahım yerınde guzel yemekte yedım tansıyonum genel olarak dusuktur benım hep buyuk 10 kucuk 7 dır senelerdır oda sabıt. neden boyleyım bılmıyorum

erhan sıcaktan dıyor oda bugun kalp krızı gecırecegını sanmıs sıcaktan hadı o dısarda ben evın ıcındeyım bu kadar etkılenmıs olabılır mıyım kı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…