kadın olmak gercekten cok zor turlu turlu sıkıntımız varAy çok fenaymış yaaaa
Bu kadarını beklemiyordum:/
Benim de çok sancılı geçer, ben de haftaiçine denk gelmesin diye dua ediyorum:/
gunaydın canısı cook sevındım tebrık ederım senıBütün sınavlarım bitti en yüksek notları aldım kızlar :) üstümden yük kalktı:)
Sağol nisammgunaydın canısı cook sevındım tebrık ederım senı
Bunu şimdi gördüm canım. En son 61,5 di, ama anacuğum buralarada 10 gündür, onlar sayesinde 1 kg aldım sanırım. Bu sabah itibariyle kendi düzenime dönüyorum, uymayacağım kimseyee
ay gidin tabiii, sağlıklı atıştırmalıklar, termos da çay vs hazırlarsın, ses sistemi de güzelse çok keyifli olur.Eki Görüntüle 2660149 burda arabada acık hava sinema gunlerı yapılıyor bizde gitsek mi evde usandık
Oooo baya zayiflamissin sen heee :))Hello Ladiess!
Bunu şimdi gördüm canım. En son 61,5 di, ama anacuğum buralarada 10 gündür, onlar sayesinde 1 kg aldım sanırım. Bu sabah itibariyle kendi düzenime dönüyorum, uymayacağım kimseyee
Bu arada sınavlar başarıyla tamamlanmış, maşallah sana minnoş. Gönül rahatlığıyla keyifli bir tatil yap inşallah.
N nscckts canım o nasıl anlatım tarzı yine yaa, regl olayı baya dramatik boyutta sende, ama sen anlatınca insan gülemeden edemiyor
ben cocukkende vardı parlament gecesı sıneması tadında fılmler vardı onları ızlerdıka
ay gidin tabiii, sağlıklı atıştırmalıklar, termos da çay vs hazırlarsın, ses sistemi de güzelse çok keyifli olur.
Ben küçükken izmirde açık sinemaya giderdik, az ağlamadım o ceylan, küçük emrah filmlerineama açık havada filmin keyfi başkaa hakkaten
ay ne güzel yaa, biz yaşadık çocukluğumuzuu... güzledi eskiler yaww. Gazoz içip çekirdek çitlemek olmazsa olmazlardı hakkaten. Bak sen böyle anlatınca canım goflet çekti şimdii...Oysa markette bakıyorum bakıyorum hiç bir cazibesi gelmiyorben cocukkende vardı parlament gecesı sıneması tadında fılmler vardı onları ızlerdıken ust katdaydık balkondan oturur ızlerdık bırde hamamlarda satılan gazozlar varya cam sısede coco colalar onlar cekırdekler cocuklugumuzda bakkalda açıkta satılan o gofretlerden portakallar falan olurdu yerdık
Dedim sana di mi eskileri bırakk yamacumaa gel diyeSefirin kızına basladim cok.guzelmis var mı böyle dizi tavsiyesi
(Türk dizileri )
Ay zaten bayılıyorum neslihana kız Sakın söylemeyin spoiler vereni silerim hayatımdanay ne güzel yaa, biz yaşadık çocukluğumuzuu... güzledi eskiler yaww. Gazoz içip çekirdek çitlemek olmazsa olmazlardı hakkaten. Bak sen böyle anlatınca canım goflet çekti şimdii...Oysa markette bakıyorum bakıyorum hiç bir cazibesi gelmiyor
Dedim sana di mi eskileri bırakk yamacumaa gel diyeay ben bi ağlar bi ağlar finalde, spoiler vermicem korkmaa, ama kız çok güzel oynuyor ya. Beren Saat'e bin basar bence.
yok yok...yapmam bu pisliğiAy zaten bayılıyorum neslihana kız Sakın söylemeyin spoiler vereni silerim hayatımdanajsjsjjs
Şaka bir yana cidden beğendim 3. Bolumdeyim
En son narenin adi babası kızı da aldı gitti ordayım finale geleyim de konuşuruz bu dizinin muhabbetini yaparızyok yok...yapmam bu pisliğiher bölümü güzeldi valla, severek seyredeceğinden hiç şüphem yok.
Yaparız tabiii! Bakalım Gedizci mi olucan Sancarcı mı?En son narenin adi babası kızı da aldı gitti ordayım finale geleyim de konuşuruz bu dizinin muhabbetini yaparız
Ben şimdiden safim belli GedizciyimmmYaparız tabiii! Bakalım Gedizci mi olucan Sancarcı mı?Tüm kadro süper hakkaten, karakterlerin hepsi çok zengin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?