Sağlıklı beslenirken;

Ay çok fenaymış yaaaa
Bu kadarını beklemiyordum:/
Benim de çok sancılı geçer, ben de haftaiçine denk gelmesin diye dua ediyorum:/
kadın olmak gercekten cok zor turlu turlu sıkıntımız var
tuyumuz kılımız ,sacımız tırnagımız, regl ,dogum, evlılıgın ılk gunu ,menepoz ,turlu kadın hastalıkları, ev ısı , annelık,kadınlık, iş hayatında kadının yeri,tacızı tecavuzu dişi kopek kuyruk salları , bosanınca ''dul '' adı altında turlu baskısı, evlenmese evde kaldı baskısı ,cocuk dogur baskısı , hatta cınsıyet baskısı, kaynana teroru, koca sıddetı

erkeklerın tek yapacagı sey adam olmak becerebılırlerse o kadar

ve demın regl oldum
hıc sasırmadım zaten ıyı bıle dayandı resmen yerımden kıpırdamadım hareket etmedım 2 gun hatta ozellıkle az beslendım kı duzenı sassın dıye reglı ertelemek ıcın toz tarcın yemek lazımmıs onu da yedım hepı topu 1 gun erteleyebılmıs oldum ama neyse buna da sukur sımdı onumuzdekı reglı 2 gun one cekmem lazım bunun ıcınde agır gelecek hareketler bol bol odem sokturuculer tuketır onu da 1-2 gun one cekebılırsem reglım son gunune denk gelır bayramın ılk gunu rahat ederım

ahhh ahhh su hesap kıtap strese bak

burda arabada acık hava sinema gunlerı yapılıyor bizde gitsek mi evde usandık

Hello Ladiess!

Samsonn kaç kilosun samsonum merak ettim
Bunu şimdi gördüm canım. En son 61,5 di, ama anacuğum buralarada 10 gündür, onlar sayesinde 1 kg aldım sanırım. Bu sabah itibariyle kendi düzenime dönüyorum, uymayacağım kimseyee

Bu arada sınavlar başarıyla tamamlanmış, maşallah sana minnoş. Gönül rahatlığıyla keyifli bir tatil yap inşallah.

N nscckts canım o nasıl anlatım tarzı yine yaa, regl olayı baya dramatik boyutta sende, ama sen anlatınca insan gülemeden edemiyor

a
Eki Görüntüle 2660149 burda arabada acık hava sinema gunlerı yapılıyor bizde gitsek mi evde usandık
ay gidin tabiii, sağlıklı atıştırmalıklar, termos da çay vs hazırlarsın, ses sistemi de güzelse çok keyifli olur.

Ben küçükken izmirde açık sinemaya giderdik, az ağlamadım o ceylan, küçük emrah filmlerine ama açık havada filmin keyfi başkaa hakkaten

Oooo baya zayiflamissin sen heee :))
Evet rahatım hemde nasıl :))

ben cocukkende vardı parlament gecesı sıneması tadında fılmler vardı onları ızlerdık en ust katdaydık balkondan oturur ızlerdık bırde hamamlarda satılan gazozlar varya cam sısede coco colalar onlar cekırdekler cocuklugumuzda bakkalda açıkta satılan o gofretlerden portakallar falan olurdu yerdık

ay ne güzel yaa, biz yaşadık çocukluğumuzuu... güzledi eskiler yaww. Gazoz içip çekirdek çitlemek olmazsa olmazlardı hakkaten. Bak sen böyle anlatınca canım goflet çekti şimdii...Oysa markette bakıyorum bakıyorum hiç bir cazibesi gelmiyor

Sefirin kızına basladim cok.guzelmis var mı böyle dizi tavsiyesi
(Türk dizileri )
Dedim sana di mi eskileri bırakk yamacumaa gel diye ay ben bi ağlar bi ağlar finalde, spoiler vermicem korkmaa, ama kız çok güzel oynuyor ya. Beren Saat'e bin basar bence.

Ay zaten bayılıyorum neslihana kız Sakın söylemeyin spoiler vereni silerim hayatımdan ajsjsjjs
Şaka bir yana cidden beğendim 3. Bolumdeyim

benım tek ızleyebıldıgım muge anlı onuda sagı solu toparlarken ızlıyorum hıc yetısemıyorum bu 1 aydır bırseyler ızlemeye ya
kendıme alçidan dekor urunlerı yapıyorum ham tepsıler mutfak esyaları alıp boyuyorum falan

bıtmedı evın ısı of

ptesı-salı falan mutfak masasıyla salona orta sehpa gelecek ınsallah tek eksık onlar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…