Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gordum kafayı yemıs
Çok sağol Nisacımcanımm cok ozledık senı
supersın sen zaten kılo tutmuyorsun ustunde halledecegını bılıyordum acele etme verırsın zaten daha yenı dogum yaptın demıstık hep
nasıl gıdıyor neler yapıyorsun
Allah kolaylık versin MihailCanımm hoşgeldin, helal sana kız bugün herkes fit fit geliyor buraya ne güzel
İyim ben de aynı, ev iş bizimkiler koşturmaca devam ediyor, sen nasılsın çocuklar da iyi mi
gunaydın canımÇok sağol Nisacım
Ben halaa kuzularımla eşimin yolunu gözlüyorum. Bebeğimin vizesi hazır ama Almanya'nın seyahat yasağı sürdüğü için alamıyoruz ve beklemedeyiz. Büyük kızım çok fenalarda, babasını çok özledi, çok ağlıyor:/ biran evvel geçsin günler diye dua ediyorum.
Sen neler yapıyorsun? Ev işlerin bitti mi? Orası da buralar gibi cehennem sıcağı kıvamında mı?![]()
Kız Fitsy, sen TR'de misin halaa? Ne zaman açılıyor uçuşlar? Pasaport zaten halloldu di mi?@lingen muhteşem olmuşsun
Ben de bütün doğum kilolarımı verdim
Online bir diyetisyen ve antrenörün grubuna katıldım. Geriye sadece sezeryan göbeği kaldı:/
N nscckts bdv de gördüm, döktürüyorsun orda da
Burayı da çok özledim
Samsonn cuğum,
Mihail Zoscenko siz nasılsınız?
![]()
Ya böyle karma mesajlar atmayın, hem sıkıntılı hem komik, ikiye bölün, ne tepki vereceğimi bilemiyor bengunaydın canım
ah canım ya cocuklar o kadar haklı kı hıc kolay degıl tabı bu kadar uzun sure babadan ayrı tez zamanda kavusursunuz ınsallah
sızın su mevzu noldu sıkayetınız sonuc verdı mı ya erhanda 3 ay once bırını sıkayet etmıstı ya karakola bıze kımse donus yapmadı sız halledebıldınız mı
cok sıcak canım cok ruhum cekılıyor sankı sabah uyandım kı tuzum cıkmıs kıyafetın ustune dusun
damıtılıyoruz resmen sıcaktan![]()
Mihocan ürünleri incelemekten dönüş yapma fırsatı bulamadım sanaa. Çok sağolasın babe detaylı mesajların içinMelis kocaldan önce de yapıyordum, labmuffin tarifi melisinki de oradan zaten, melisin de yüz egzersizlerini yapıyorum o kadını da çok seviyorum :)) ferulic asit de bir antioksidan aynı c vitamini gibi, serbest radikal hasarını gidermeye yardımcı oluyor işte. Çok güzel serum ona lafım yok ama 750 liraya no samsonum. Bir de o paraları verince insan beklentiye de girer ama kolajen sentezini hızlandırmak, lekeleri yok etmek öyle tek serumla kısa zamanda olacak iş değil. Kırışıklık tedavisi, lifting gibi şeyler de kozmetik ürünle olmaz mesela (nemsizlik kaynaklı ince kırışıklıklar gider sadece bakımla) yani cilde iyi bakmak ama kremlerden serumlardan büyük şeyler beklememek de lazım.
Azeldermin melanin baskılayıcı (yani pigment oluşumunu azaltıcı) etkisi var, haftada iki veya üç gece kullanabilirsin ama o da tek başına mucize değil. Leke giderme bir süreç, tek bir pahalı ürün almak yerine cilde hem nem hem elastikiyet hem bariyer anlamında güçlendirmek lazım.
Cilt tipimiz aynıymış, ben bi de üstüne kırmızıyım kılcal damarlarım yüzeye yakın yani :)) kullandığım ürünleri yazayım sana, sabah akşam linkte eklediğim sırayla kullanıyorum, toplamda aşağı yukarı 1000 tl ediyor ama 6 ay gidiyor. Benim kuaför makyaj vs giderim de yoktur o yüzden makul geliyor benim şartlarımda.
![]()
ISNTREE - Hyaluronic Acid Toner Plus - 200ml (Yoğunlaştırılmış Nemlend
Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus Daha Güçlü Ve Daha Derin Bir Nemlendirme Deneyimi # 5 Çeşit Hyaluronic Acid # Ampoule Formunda Toner # Cilt Güçlendirici # İçten Dışa Nemlendirme Zengin Nemin Bir Damlası İle Cildinizi Uyandırın! Ampoule formundaki tonik, derinden nemlendirmeyi sağlamak için...www.koredenkozmetik.com
![]()
Barulab - 530 S-Peptide Ampoule (Yaşlanma Karşıtı Peptit Ampülü) 60ML (2mlx30ad)
Barulab - 530 S-Peptide Ampoule Anti-Aging Peptit Ampül Sacran içeriğiyle hyaluronik asite göre 10 kat daha fazla nem sağlayan bu ampul cildi nemlendirirken, daha canlı ve sıkı kalmasına yardımcı olan bakım altına alır! Öne çıkan özellikler› Yüksek performanslı nem & yaşlanma karşıtı bakım› Nem...www.korendy.com.tr
![]()
Aromatica Vitalizing Rosemary All In One Lotion 300ml - Canlandırıcı B
Biberiyenin canlandırıcı gücüyle dinlenmenin ilk adımı bu şişede başlıyor! Shea yağı, ayçiçeği yağı ve saf biberiye ile formüle edilen losyon, cildinizin yapışkanlık hissetmeden yağ-nem dengesini korumasına yardımcı olur. Yüz, el ve tüm vücut için!www.justinbeauty.net
C vitamini ve azeldermi haftada iki üç kullanıyorum, her hafta kullanmadığım da oluyor ne zaman eserse yani :)) fazla aktif içerikle yüklenmek istemiyorum suratıma
Bu ürünler bana epey iyi geliyor cilt bariyerim epey güçlendi lekeler de hızlı iyileşiyor (güneş kremi sürekli sürüyorum tabi onu söyleme gerek duymadım). Ama iki üç ay sürüyor sabır lazım yani.
su malum konuYa böyle karma mesajlar atmayın, hem sıkıntılı hem komik, ikiye bölün, ne tepki vereceğimi bilemiyor ben![]()
Mihocan ürünleri incelemekten dönüş yapma fırsatı bulamadım sanaa. Çok sağolasın babe detaylı mesajların için
aypare ackerman nin başını yakan hangi konu yaw?
su malum konuonce fanfinifinfon yapıp sonra sevgılı olmak konusu onda bırıne cevap verdı kesın polemık adı altında banlanmıstır
Ni demek samsonum, bunlar benim cildime çok iyi gelen kendi günlük rutinim, fakat ben konyada yaşıyorum buranın havası yaz kış kuru, senin cildin kuru bile olsa istanbulun neminde bunların hepsini aynı anda kullanmayı kaldırmayabilir. O nedenle eğer bu yazdıklarımı değerlendiriyorsan sana ilk etapta a'pieu cica gel+isntree toner plus+by wishtrend serum (bunu kendim kullanmadım ama yorumları iyi) önerebilirim. Kışa doğru barulab serum+pyunkang yul losyon alabilirsin.Mihocan ürünleri incelemekten dönüş yapma fırsatı bulamadım sanaa. Çok sağolasın babe detaylı mesajların için![]()
Tr’deyim halaaa:/ canım bebeğimin pasaportu vardı zaten, vizeler korona nedeniyle askıya alınmıştı. Şimdi çıkmış ama Almanya’nın seyahat yasağını kaldırmasını bekliyoruz. Alman büyükelçiliği öncesinde göndermeyeceğiz dedi. Uçuşlar açıldı çoktan yoksa.Kız Fitsy, sen TR'de misin halaa? Ne zaman açılıyor uçuşlar? Pasaport zaten halloldu di mi?
Hem spor hem diyet mi yaptın? Helal sana kuzuuu, hem de 2 bebeyleBiz de seni özlüyoruz. 5 dk da olsa uğra arada bi
![]()
Hahahah nisa yaoy resmı gorunce sezeryan yerım bır tuhaf oldu yenıden dogurdum sankı![]()
Şikayetten bişey çıkmadı tabi Nisa:/gunaydın canım
ah canım ya cocuklar o kadar haklı kı hıc kolay degıl tabı bu kadar uzun sure babadan ayrı tez zamanda kavusursunuz ınsallah
sızın su mevzu noldu sıkayetınız sonuc verdı mı ya erhanda 3 ay once bırını sıkayet etmıstı ya karakola bıze kımse donus yapmadı sız halledebıldınız mı
cok sıcak canım cok ruhum cekılıyor sankı sabah uyandım kı tuzum cıkmıs kıyafetın ustune dusun
damıtılıyoruz resmen sıcaktan![]()
Senin de hep özel günlere denk geliyor Nisabugun kahvaltım badem ve kahve
reglim yakın midem bulanıyor karnım şiş tuhafım hemen regl olursam bayrama denk gelecek dıye sökturucu seyler kullanmıyorum ne kadar gec adet olursam bayramda o kadar rahat ederım belkı bayramda olmam dıye![]()
gunaydın canısıSenin de hep özel günlere denk geliyor Nisa
Günaydın bu arada![]()
![]()
Ay çok fenaymış yaaaagunaydın canısı
evet ya hep oyle her sene butun bayramların ılk gunune
kızımın dogum gunune
benım dogum gunume
okulların acıldıgı ılk gune
genelde akrabalarımın butun dugunlerınde regldım
onemlı sınavlarım olurdu onlarda da hep rengldım
hep ama ıstısnasız denk gelır
dogum yaparken sey dıye dusundum dogum sonrakı ılk regl oyle bır ana denk gelsın kı bu yasıma kadar denk gelen gunlerden yasadıgım sıkıntı lutfen bıtsın dedım resmen dua ettım hanı bır bayramı rahat gecıreyım bır anneler gununde de adet olmayayım onunda bır rahatlıgını yasayayım dıye
pekı ne oldu hıc bırsey degısmedı dogum bıle degıstırmedı dogum sonrası ılk reglım hayatımda gordugum ılk regl ıle aynı gun olmus bıle olabılır cunku takvımım degısmedı aynen kaldıgı gunden devam ettı vıcdansız![]()