Sağlıklı beslenirken;

Günaydın fıstııık :KK68:

Ya kızlar şöyle iyi bir gece kremine yatırım yapayım diyorum. Serum falan da olur. Cilt lekeleri için daha çok C vitamini öneriyorlar sanki, no? Şöyle hem lekelere iyi gelecek hem de sıkılaştırıcı bir krem/ serum tavsiyesi var mı sizlerde?
goz kremlerı
Darphin Intral Göz Çevresi Kremi
Filorga Göz Çevresi Kremi
cılt bakım , barıyer guclendırıcı, c vıtamını,lekelere ozel

Pixi Vitamin C Tonic
Babe C Vitamin Ampül
Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul
The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum %15
Missha Soft Finish Sun Milk
The Body Shop Skin Defence Cilt Koruyucu Yüz Spreyi
The Body Shop Skin Defence Spf 50 Losyon
The Ordinary Vitamin C Cream

Burada viyana kahveleri diye yerler açıldı adamlar sırf bundan parayı gömüyor. Amerikan usulu cheesecake bu aslında, eskiden TR de hiç yoktu.. gelince de Viyana diye meşhur oldu.
Hamarat hatun seni! Gördüm insta da bir fotoo, onu sen yaptın o zaman:kk77:
ben yapip ama yemeyenlerdenim

goz kremlerı
Darphin Intral Göz Çevresi Kremi
Filorga Göz Çevresi Kremi
cılt bakım , barıyer guclendırıcı, c vıtamını,lekelere ozel

Pixi Vitamin C Tonic
Babe C Vitamin Ampül
Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul
The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum %15
Missha Soft Finish Sun Milk
The Body Shop Skin Defence Cilt Koruyucu Yüz Spreyi
The Body Shop Skin Defence Spf 50 Losyon
The Ordinary Vitamin C Cream
Canım bunları sen denedin mi? doa çok uygunmuş. Cosmed de fiyat olarak fena değil.

Vichy ben de hep alerji yapıyor.

Canım bunları sen denedin mi? doa çok uygunmuş. Cosmed de fiyat olarak fena değil.

Vichy ben de hep alerji yapıyor.
yok canısı hıc bırını denemedım ben hala en basıt cılt bakım urunlerını kullanıyorum whatson da satılan kore urunlerını bır temızleyıcım bır tonıgım bırde nemlendırıcım var arada bırde beyaz kil ile maske yaparım karbonat maskesı yaparım o kadar ama benım hıc lekem kırısıklıgım goz altı sorunum falan yok

eger ıhtıyac duysaydım kullanacagım bunlar olurdu dıyeyım kuzenlerıme arkadaslarıma onerdıgım ve kullanıp memnun kaldıkları urunler bunlar pıyasada ıyı dıye adı gecen urunler ondan yazdım :)

Samsonum cilt tipin ve rengin ne senin? Kuru, yağlı, karma, hassas, kılcal damarları görünen, beyaz, buğday bunların hangisi sende var :))

Skinceuticals baya güzel marka ama trde pahalı, yani 800 lira c vitamin seruma verilmez, gerçi bence hiçbir seruma verilmez benim psikolojik sınırım 350 tl her üründe :)) Aynı işi gören daha uygun fiyatlı c serumları var. Şu üçte bir fiyata mesela

Bi de c vitamini serumlar çabuk okside olur karanlıkta serinde tutman lazım, yani o kadar parayı verip doğru dürüst kullanamadan okside olursa yazık olur.

Bu arada ben c serumunu evde kendim yapıyorum, l-ascorbic asit tuzu var bende, belli oranda distile suyla karıştırıp karbonatla da ph ayarlayıp (4 civarı olacak şekilde) 1 hafta yetecek kadar yapıyorum (okside olmasın diye). 1 sene yetecek serumun toplam maliyeti 30 lira falan :D tabii ki skinceuticals kadar iyi olmaz ama iş görüyor. Yapam da yollayam sana bi tane :))

Leke için de azelderm kullanıyom ben

Selam kızlar çoktandır gelip yazamıyorum baya sıkıntılı bir dönem atlattım geçmişi de okuyamadım... su an daha iyiyim... umarim hepiniz iyisinizdir❤❤ N nscckts canim ben ilk hedefim olan 68 kiloya ulaştım😊😊 simdi hedefim 65 bi aya ulaşırım belki sonra koruma.. dun cektigim fotomu paylaşıyorum sizlerle😊😊
5.5 aylik emeklerimin karşılığını aldim😊😊
darısı herkesin başına 💞
20200706_205649.jpg

Selam kızlar çoktandır gelip yazamıyorum baya sıkıntılı bir dönem atlattım geçmişi de okuyamadım... su an daha iyiyim... umarim hepiniz iyisinizdir❤❤ N nscckts canim ben ilk hedefim olan 68 kiloya ulaştım😊😊 simdi hedefim 65 bi aya ulaşırım belki sonra koruma.. dun cektigim fotomu paylaşıyorum sizlerle😊😊
darısı herkesin başına 💞Eki Görüntüle 2659081
harıkasın harıka HA-Rİ-KA
maşallah sana :KK36: :KK200:
su malum can sıkıcı yasadıgın mevzuyla alakalı mı canım
suan daha iyi olmana sevındım hep ıyı ol sen cok mutlu olmayı hakedıyorsun

darısı herkesin başına 💞Eki Görüntüle 2659081
canım sıkkındı diyince "like" koymaya tereddüt ediyor insan, ama şu görüntüye de bir muhteşem bırkamadan olmazki :KK37:

80'ler de değil miydin sen? Süper vermişsin valla, fıstık gibi hatun olmuşsun. :KK200:Rabbim kolaylıklar versin, tüm sıkıntılar geride kalsın, bundan sonra evlatlarınla hep güzel günler gör inşallah:dua:

Samsonum cilt tipin ve rengin ne senin? Kuru, yağlı, karma, hassas, kılcal damarları görünen, beyaz, buğday bunların hangisi sende var :))

Skinceuticals baya güzel marka ama trde pahalı, yani 800 lira c vitamin seruma verilmez, gerçi bence hiçbir seruma verilmez benim psikolojik sınırım 350 tl her üründe :)) Aynı işi gören daha uygun fiyatlı c serumları var. Şu üçte bir fiyata mesela

Bi de c vitamini serumlar çabuk okside olur karanlıkta serinde tutman lazım, yani o kadar parayı verip doğru dürüst kullanamadan okside olursa yazık olur.

Bu arada ben c serumunu evde kendim yapıyorum, l-ascorbic asit tuzu var bende, belli oranda distile suyla karıştırıp karbonatla da ph ayarlayıp (4 civarı olacak şekilde) 1 hafta yetecek kadar yapıyorum (okside olmasın diye). 1 sene yetecek serumun toplam maliyeti 30 lira falan :KK70: tabii ki skinceuticals kadar iyi olmaz ama iş görüyor. Yapam da yollayam sana bi tane :))

Leke için de azelderm kullanıyom ben
Şahane :rolleyes: Bir youtuber potansiyeli gördüm sende Mihocan :D
Kupkuru, bembeyaz, ve hassas bi cildim var. Ya bu skinceuticals c e ferulic serumu bir övmüşler ki kafam karıştı. Leke gideriyor, dolgunlaştırıyor, kolajen artıyor vs çok iddalı yorumlar, bir de 1000 Tl den 750 ye inince acaba mı dedim. Senin attığın çok daha cazip!! Bir ferulic acid yok içinde sanırım. Kullandın mı bu markayı?

Evde de lab mı kurdun yaa, neler yapıyon öyle :sampiyon: Melis Kocal tarifi mi?

Azelderm yazın kullanır mı? Gitti mi lekeler gerçekten? Sivilce izleri ve güneş yanıkları sinrimi bozayuuur.

Şahane :rolleyes: Bir youtuber potansiyeli gördüm sende Mihocan :KK70:
Kupkuru, bembeyaz, ve hassas bi cildim var. Ya bu skinceuticals c e ferulic serumu bir övmüşler ki kafam karıştı. Leke gideriyor, dolgunlaştırıyor, kolajen artıyor vs çok iddalı yorumlar, bir de 1000 Tl den 750 ye inince acaba mı dedim. Senin attığın çok daha cazip!! Bir ferulic acid yok içinde sanırım. Kullandın mı bu markayı?

Evde de lab mı kurdun yaa, neler yapıyon öyle :sampiyon: Melis Kocal tarifi mi?

Azelderm yazın kullanır mı? Gitti mi lekeler gerçekten? Sivilce izleri ve güneş yanıkları sinrimi bozayuuur.
Melis kocaldan önce de yapıyordum, labmuffin tarifi melisinki de oradan zaten, melisin de yüz egzersizlerini yapıyorum o kadını da çok seviyorum :)) ferulic asit de bir antioksidan aynı c vitamini gibi, serbest radikal hasarını gidermeye yardımcı oluyor işte. Çok güzel serum ona lafım yok ama 750 liraya no samsonum. Bir de o paraları verince insan beklentiye de girer ama kolajen sentezini hızlandırmak, lekeleri yok etmek öyle tek serumla kısa zamanda olacak iş değil. Kırışıklık tedavisi, lifting gibi şeyler de kozmetik ürünle olmaz mesela (nemsizlik kaynaklı ince kırışıklıklar gider sadece bakımla) yani cilde iyi bakmak ama kremlerden serumlardan büyük şeyler beklememek de lazım.

Azeldermin melanin baskılayıcı (yani pigment oluşumunu azaltıcı) etkisi var, haftada iki veya üç gece kullanabilirsin ama o da tek başına mucize değil. Leke giderme bir süreç, tek bir pahalı ürün almak yerine cilde hem nem hem elastikiyet hem bariyer anlamında güçlendirmek lazım.

Cilt tipimiz aynıymış, ben bi de üstüne kırmızıyım kılcal damarlarım yüzeye yakın yani :)) kullandığım ürünleri yazayım sana, sabah akşam linkte eklediğim sırayla kullanıyorum, toplamda aşağı yukarı 1000 tl ediyor ama 6 ay gidiyor. Benim kuaför makyaj vs giderim de yoktur o yüzden makul geliyor benim şartlarımda.

C vitamini ve azeldermi haftada iki üç kullanıyorum, her hafta kullanmadığım da oluyor ne zaman eserse yani :)) fazla aktif içerikle yüklenmek istemiyorum suratıma

Bu ürünler bana epey iyi geliyor cilt bariyerim epey güçlendi lekeler de hızlı iyileşiyor (güneş kremi sürekli sürüyorum tabi onu söyleme gerek duymadım :D). Ama iki üç ay sürüyor sabır lazım yani.

lingen lingen muhteşem olmuşsun💃🏻💃🏻💃🏻
Ben de bütün doğum kilolarımı verdim💪🏽💪🏽💪🏽
Online bir diyetisyen ve antrenörün grubuna katıldım. Geriye sadece sezeryan göbeği kaldı:/
N nscckts bdv de gördüm, döktürüyorsun orda da🌸🌸
Burayı da çok özledim🥰
Samsonn Samsonn cuğum, Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko siz nasılsınız? 🦋🦋
canımm cok ozledık senı :KK19:
supersın sen zaten kılo tutmuyorsun ustunde halledecegını bılıyordum acele etme verırsın zaten daha yenı dogum yaptın demıstık hep
nasıl gıdıyor neler yapıyorsun

harıkasın harıka HA-Rİ-KA
maşallah sana :KK36: :KK200:
su malum can sıkıcı yasadıgın mevzuyla alakalı mı canım
suan daha iyi olmana sevındım hep ıyı ol sen cok mutlu olmayı hakedıyorsun
Teşekkür ederim canim, aynen o can sikici durumdu halloldu sonunda:)
canım sıkkındı diyince "like" koymaya tereddüt ediyor insan, ama şu görüntüye de bir muhteşem bırkamadan olmazki :KK37:

80'ler de değil miydin sen? Süper vermişsin valla, fıstık gibi hatun olmuşsun. :KK200:Rabbim kolaylıklar versin, tüm sıkıntılar geride kalsın, bundan sonra evlatlarınla hep güzel günler gör inşallah:dua:
Teşekkür ederim samsonum insallah❤❤ 92 kiloyla baslamistim ben 24 kilo verdim:)

lingen lingen muhteşem olmuşsun💃🏻💃🏻💃🏻
Ben de bütün doğum kilolarımı verdim💪🏽💪🏽💪🏽
Online bir diyetisyen ve antrenörün grubuna katıldım. Geriye sadece sezeryan göbeği kaldı:/
N nscckts bdv de gördüm, döktürüyorsun orda da🌸🌸
Burayı da çok özledim🥰
Samsonn Samsonn cuğum, Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko siz nasılsınız? 🦋🦋
Canımm hoşgeldin, helal sana kız bugün herkes fit fit geliyor buraya ne güzel 😁

İyim ben de aynı, ev iş bizimkiler koşturmaca devam ediyor, sen nasılsın çocuklar da iyi mi

Back