bende de bır bogazla gıdıklanma gozlerde agırlık var :)Gününüz aydın
çok kötü grip olmuştum, üstüne regl oldum
regl hallerini az önce duş alarak geride bıraktım
3 gündür kendimi çok kötü hissediyordum
hem psikolojik hem fizyolojik
bugün yeniden kendime geldim sanki
Selam Nisacım.Çok teşekkür ederim ilgin için.Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile bugün AKŞ ve İnsülin ölçtürdüm yarına hazırlık.Ancak sanırım insülin direncim yok.AKŞ:96 insülin:7,4 çıktı.Bu durumda sonuç 1.7 gibi normal bir değer çıkıyor.Doktor ne söyleyecek çok merak ediyorum:)Bu arada hala kilom yerinden oynamıyor.
allah allah... gercekden cok ılgınc hanı ne alıyorsun ne verıyorsun sabıt kalması cok ılgıncSelam Nisacım.Çok teşekkür ederim ilgin için.Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile bugün AKŞ ve İnsülin ölçtürdüm yarına hazırlık.Ancak sanırım insülin direncim yok.AKŞ:96 insülin:7,4 çıktı.Bu durumda sonuç 1.7 gibi normal bir değer çıkıyor.Doktor ne söyleyecek çok merak ediyorum:)Bu arada hala kilom yerinden oynamıyor.
O testi kesinlikle yaptırmaya karar vermiştim zaten.en kısa sürede yaptırıcam.Pişirme konusuna çok dikkat ediyorum.Pilavın zaten P’si ni umuttum belki 6-7 aydır.Balıkları buğulama ya da ızgara,sebze yemeklerini çiğden,etleri çok az zeytin yağı ile salçalı biftek ya da ızgara,haşlama haricinde kesinlikle yemiyorum.Dışarda sadece ızgara et ya da balık yerim ofiste kendi yemeğimi yerim hep.40 gündür de hiç tereyağı yemedim:)Şu an tek aklımda olan günde en az 3 kez içtiğim sütlü kahve.Ama gerçek inek sütü ile yapılıyor.Sütü bizzat ben alıyorum.Tek sıkıntılı alışkanlığım bu sanırım:)Ondan olabilir mi sence?allah allah... gercekden cok ılgınc hanı ne alıyorsun ne verıyorsun sabıt kalması cok ılgınc
halbukı yedıklerın cok normal
sunlara dıkkat edıyorsun degıl mı yemek saatı
bırde pısırme teknıgı
mesela tereyagı ıle zeytınyagını bırbırıne karıstırıp yaptıgın pılav , tek cesıt yag ıle yaptıgın pılavın 2 katı olumsuz etkısı var trans yag etkısı verıyor
soganı yag ıle kavurup sotelemek ıle normal pısırmek arasında ıkı kat fark var
gıda ıntoleransı testı sart sende normal bıldıgın 1 salatalık bıle yapabılır bunu bıze yarayan sana yaramayabılır
bıraz pahalı bır test ama hayatım kurtuldu bu test ıle dıyebılırım
ıyıkı gıda ıntoleransı testı yaptırmısım dıyorum kılo yapmaz dıye yedıklerım kılo yapıyor cunku bende olabılır sende de oyle bırsey
sahsen bende süt gluten etkısı yapıyor sut ıctıgımde kılo alıyorumO testi kesinlikle yaptırmaya karar vermiştim zaten.en kısa sürede yaptırıcam.Pişirme konusuna çok dikkat ediyorum.Pilavın zaten P’si ni umuttum belki 6-7 aydır.Balıkları buğulama ya da ızgara,sebze yemeklerini çiğden,etleri çok az zeytin yağı ile salçalı biftek ya da ızgara,haşlama haricinde kesinlikle yemiyorum.Dışarda sadece ızgara et ya da balık yerim ofiste kendi yemeğimi yerim hep.40 gündür de hiç tereyağı yemedim:)Şu an tek aklımda olan günde en az 3 kez içtiğim sütlü kahve.Ama gerçek inek sütü ile yapılıyor.Sütü bizzat ben alıyorum.Tek sıkıntılı alışkanlığım bu sanırım:)Ondan olabilir mi sence?
Sorma arkadaşım yaasahsen bende süt gluten etkısı yapıyor sut ıctıgımde kılo alıyorum
domates sut asla bana ıyı gelmıyor
oyle bırsey olabılır
ay cok sınır bozucubukadar saglıklı beslenıp dıkkat edıp kılo verememek
Sorma arkadaşım yaaEşim çılgınca yemek yiyip gözümün önünde 2 günde 1 kilo veriyor.Dün sabah kahvaltıda koca kadın sinirimden ağladım.Ama senin de yardımlarınla çözücem ben bu işi.Ne kadar test varsa yaptıracam.Allah razı olsun senden
bı bakayım resımlere :) atayım oncesı ve sonrasıMaşallah çok tebrik ederim, başlangıç ve şimdi resmîniz varsa çok görmek isterim .
7 kilo fazlam var ama 2 verip sonra geri alıyorumistikrar yok maalesef
Anamm çok güzelsin.Maşallah sana