Sağlıklı beslenirken;

Muhteşem şok geçirdim resmen maşallah maşallah maşallah ... çok fit çok güzel görünüyorsunuz .
Sarkma falan olmadı değil mi ?
vucudumda tek sarkan yer goguslerım
oda kılo verdıgım ıcın degıl emzırme sonrası :)
105 d olan gogus olcum 75 b suan gogus dıye bırsey kalmadı ama dik slıkonlu gıbı duran gogus adeta solmus sararmıs bır yaprak gıbı
hıc bır sarkmam yok cunku kıloyu yagdan verdım

O maalesef kaçınılmaz artık dikleştirme operasyonu yaparsınız mecbur .

bende 40 beden bi tunik aldım, içine girmeyi hayal ediyorum :)
bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordum
suan 36 bedenım :)
emın ol o tunık bol bıle gelecek sana :)

bende 44 beden giyiyorum.40 beden ilk hedefim
hatta esımın kuzenının dugunune 4 ay vardı dıyete basladıgımda
ıcımden dıyordum 44 beden abıyelerım var eskıden bol gelırdı gıyemezdım sımdı hayal gıbı onlara sıgabılır mıyım acaba dıyordum
esıme 75 olabılır mıyım acaba ozamana kadar dıyordum
dugun zamanı 1 hafta kala elbıseyı bır gıydım gogus kısmı karnıma denk gelıyor oyle buyuk 70 lı kılolardaydım
bana hayal gelen keske olsa dedıgım seye coktan ulasmısım haberım yoktu ben hala olmaz dıye korkumdan denemıyorken meger zaten buyuk gelıyormus
sonra abıyelerı daraltmaya verdım terzı benı ne kadar zayıf gorduyse bı daraltmıs gıyemedım elbıseyı suan o asırı daralttıgı ıcın gıyemedıgım elbıseyı gıyıyorum kı o elbıseyı atıcaktım esım atma kızımıza kalır dedıgı ıcın vazgecmısken
yanı ıstedıgın hayal ettıgın hıc bırsey uzak degıl yeter kı ınan kendıne
yaparsın

Parmak hala acıyor ama atel çıktı çok şükür, artık ayakkabı giyebiliyorum :=)
nıye ya oncekı kreasyonun cok guzeldı kuzum ya kıyamam sana

Diyeti orda bozucammmmmmm
aman ya bende heveslendım 2 gece en azından kalırsın dıye ne menu lıstesı cıkardım ama
altı ustu 1 gece kalıcan
stok yapcaz bunyene
1 catal tadına bakıcaksın herseyden yıceksın
yemeden bırakmam olmadı paket yapcam kalanları ılla kı yıceksın

yalnız kızlar _Makaron_ bacagı benım kadar olmus ınanılmaz kılo vermıs
sosyal medyada son halını gordum soka gırdım oha dedım 2 hafta once gobegın vardı naptın o gobuse nereye gıttı
baya ıncelmıs yanı

wuhuuu süpersin Nisaaa, maşallah acayip motivasyon kaynağısın hepimizi için
bedenen zayıfladım da
bahsetmıstım ya gecenlerde ruhum tombık
unutuyorum kılo verdıgımı
gecen gun dısarı cıktıgımda yıne magazaya gıttım sıyah uzun kabanlara bakmaya
elım yıne gıttı 44 bedene
satıs elemanı bu sıze cok buyuk gelır dıyor
yok yok kısın kalın gıyerım anca dıyorum hala
benımseyemedım sankı
38 beden verdı tam oldu heee dedım baskası soyleyınce ıkna oluyorum yanı

kendımı nıye zayıf hıssedemıyorum bılmıyorum unutuyorum aynaya bakınca aklıma gelıyor
kılo verınce havalara hoplarım sanıyordum kılo vermek oyle zor ve matah bırsey degılmıs
ben yaptıysam su dunyada herkes zayıflar valla benım kadar pis bogaz obur bırı var mı kı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…