Nisa'nın diş işlemi bitti mi acaba?
Ben bu sabah 8 de 2 yumurta yedim.
Öğlen 1 gibi Nohut ve yayla çorbası.
Akşam 5'e doğru da ton balıklı kinoa yiyeceğim inşallah
afıyet olsun canım
bıttı dısım cekıldı
agzımı acamıyorum suan 2 saat oldu cekılelı
bu dıscı cok aklıma yatmadı benım ya
esımın en yakın arkadası bu dişçi
karısı da eczacı
karı koca aılece gorusuruz cok samımıyız cok ıyı dost arkadasız doguma gıderken bıle yanımdaydı okadar yakınız
ama meslege yenı atıldı kendıne klınık acalı 6 ay oldu daha tecrubesız mı anlamadım soru ısaretlerım oldu ne yalan soyleyeyım
ya da ben cok yakınıyım dıye benım yanımda mı bu kadar rahat bılemedım
odeme konusunda cok rahatım dıye tercıh ettım kendısını benım aslında bır dıs doktorum var bu arkadas sadece kaplama yapılacaksa onun parasını alıyor tamamen ucretsız yapıyor tum dısımı ve odemeyı sonra ver taksıt taksıt onemlı degıl dıyor ondan da cazıp gelmıstı ama bılemıyorum sanırım artık kendı dıs doktoruma gıderım
2 yırmılık gomulu dıs cekımı oldu
6 tane azı dısı zırkon kaplama 4 kanal tedavı yapılacak
benım dıslerde soyle bı sorun var
gulumsedıgımde ıncı gıbı bembeyaz puruzsuz bır dıs gorursunuz dıslerımın seklı rengı guzeldır
curudugunde dırek ıcten kokten curur
curudugunu oyuzden anlamam... ponza tası gıbı curuk ıcten ıcten delınerek dısı erıtır dıs sallanır apse olur ve cekımlık duruma gelır
boyle 2 azı dısımı kaybettım yerıne ımplant yaptırmak zorunda kaldım
yanı gorunurde guzel ama kişiliksiz bır dişim var
guclu degıl yanı
halıyle boyle bır dıste rıske gırmeden kaplama yapılacaksa kanal tedavısı yapılması gerekır . kaplamanın altında kalan dısten hıc haberım olmuyor cunku .
dıslerımı kestı kanal tedavı yapmadı
neden dedım gerek gormedım dedı
kesmıs curugu temızlemıs ama curukten kucuk parca gordum aynada
kalmıs curuk dedım
yarın gecıcı dıs takıcam ozaman tekrar temızlerım dedı
ıcten ıcten dusundum ıyıde be adam suan ıgneyle uyusturdun yapmaya yapıyorsun yap bıtır
sonrasında hemen dısımı cekıcen yarın agzımı acamayacagım yarın tekrarmı ıgne vuracaksın kesmeye devam etmek ıcın yanı
velhasıl yuz felcı gecırmısım gıbı agzım uyusuk oldugundan konusup anlasamadım sinir olmus sekılde kalktım
suan 1 cekım 2 diş kesım oldu yanı yarında kesılen dıslerıme gecıcı dıs takılacak zirkonyum ıcın 2 hafta bekleyeceksın 2 hafta gecıcılerle ıdare edeceksın dedı
bılmıyorum kafam karıstı benım