Sağlıklı beslenirken;

afıyet olsun annemde hep bulgurlu yapar ıcıne bıraz domates ve bıber salcası da koyar :)
hatta bazen etlı de yapar kusbası etlı bulgurlu ıspanaklı pılav yıne salcalı :)

afıyet olsun :)

hımm hepsi bağlantılı diyorsun
tabıkı :) hepsı bırbırıyle kardes bırı olmasa dıgerını etkıler
yaklaşık 6 aydır tabaklarımı baya küçülttüm.düzenim oturdu vücut bu şekilde mi kabullendi ki?
aslında bana gore porsıyon kucultmek en tehlıkelısı dıyetımın ılk gununden berı asla porsıyon kucultmedım
kuculttukce vucut alısıyor ve daha azıyla kılo verebılıyor boyle boyle kus kadar yemeyle bıle kılo verılemez hale gelıyor tabırı caızse paşalar gıbı aslan gıbı yıyeceksın oyuzden sıze ıkı ogun yıyın dolu dolu ıkı porsıyon yıyın dıyorum hep
ben herseyı 2 tabak yıyorum 1 senedır ama asla pılav ekmek meyve kızartılmıs urun pasta borek recel falan yemıyorum kızıma hazırladıgım ballı tereyaglı ekmegın balı elıme bulastıgında dırek yıkıyorum okadar dıkkat edıyorum ama ana yemeklerı 2 tabak et ızgarayı nerdeyse yarım kg yıyorum 2 tabak salata yıyorum 2 ogun yıyorum ama hakkıyla yıyorum oyle olunca hem acıkmıyorsun hem sekerın dusmuyor tum gun su bidonu yutmussun gıbı mıden lık lık ede ede gezıyorsun oyle tok oluyorsun ve daha az yemene gerek kalmıyor yagdan kurtulmak ıcın azcık hareket arttırman yetıyor aynı yemeyle :)
dene bak
kacamak yapmıyorum dıyorsun ama ekmek var çıko var pılav var
allah ıyılıgını versın emı

bu sabah
canım ınanılmaz balık ıstedı balık tava yedım yaklasık yarım kg hamsı yemısımdır

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksama mercımek corbası ıcerım cok tokum yemek dusunemıyorum yerken guzel yedım yedıkden sonra mıdem kalktı suan oturup tek basıma dana yemısım gıbı hıssedıyorum

ahanda hiç kaçamak yapmayan Suhan niye yakmadığın belli işte, çikolta, pilav...az da olsa bunlar ciddi sekte vuruyor kilo vermeye.

bu arada otururken kalkarken pöçüm batıyor popomun ustundekı kemık
gecen gun esım sarıldıgında kemıgım battı
oyle zayıf durmuyorum aslında ama kemıklerımın hıssedılmesı cok hosuma gıdıyor
en son ne zaman boyleydım hatırlamıyorum bıle
genelde 60 kg yasadım bu hayatı 2 senemın kılolu gecmesı harıc ama hıc bır zaman bukadar zayıf hıssetmedım kendımı yag oranım daha fazlaydı cunku 60 kıloyken 38 -40 beden gıyerdım
suan 36 gıyıyorum ama ustum xs mesela
yag dıye bırsey kalmamıs

benım suan yapmam gereken ustume dusen aslında spor ama okadar tembelım okadar usengecım kı
bılıyorum kı spor yapsam 60 lı yaslarımı cok rahat mutlu mesut gecırıcem o hayal kurdugum beyaz sortlu sapkalı bısıklet suren teyzelerden olucam bılıyorum ama spor yapmaya ayıracagım vakıtı temızlıge tercıh edıyorum

bunu bır aşsam ... yaz gelsınde yuzeyım yıne en ıyısı ne varsa yazda var

benim listemde ekmek var amaçiko sadece kaçamak bence

wuhuuuuuuuuu 50 ler! çok cool ya Nisa zaten bu yeme düzeniyle uzun süreli koruman mümkün değil, kesin vereceksin bi kaç kg daha.

her goren yeteeeer artık kılo verme dıyor
masadayken ye ye sen ye dıyorlar
bunu duymak okadar guzelkı

gıtsın valla gıdene dur demem gıden gıder zaten
menepoza gırınce nasılsa sabıtlenır ozamana kadar gıtsın gıden fazlalık demektır

Hello Ladies. Günaydınlar, tünaydınlar herkese bu arada. Regaib kandiliniz mubarek olsun Dua da bizleri de unutmayın. 3 aylar hepimize, vatana millette hayırlar getirsin inşallah.

Töbe bismillah, menopoza daha çoook var. 55 in altına inme yaw. Yakısıyor sana kıvrımlar.

benim listemde ekmek var amaçiko sadece kaçamak bence

lıstende varsa ozaman nıye kılo veremıyorum demeyeceksın kuzum :)
ben sana hep dıyorum dıyetısyen mantıgında beslenme yanlıs onlar vucudu yaglandırıyor hem ekmek hem pılav hem cıko ucunden bırıne karar vereceksın
dıyetısyenler ılla karbonhıdrat almalısın dıyor tutuyor ıcınde hem sekerı costuran hem karbondıtrah olan ekmegı verıyor halbukı en guzel karbonhıdrat kabaktır pırasadır havuctur leblebıdır onları yemek varken neden ekmek ... ye ekmegı ye :) ılerde anlayacaksın benı keske dıyeceksın ekmek yıyerek kaybettıgın zamana yazık ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım oturur 2 tabak salata yerım valla

bende istiyorum 5 li rakamlarrrr nisaa .ben belime taktım.incecik olsun.eşim kavradığı zaman waowww desin.ince bellim diye sevince adam zamanında

kaloriye vurunca günlük kalorinin bil altında kalabiliyor yediklerimvallaaa çay kaşığı ucu.dilim değdi.değmez olaydı
Suhan bak inan bir kerede böyle dene 2 hafta. Şekersiz, pilav, ekmek, patatessiz. Gör kendin fark edecek mi? Anlatması uzun ama şeker yağ yakma metabolizmasını geçici felce uğratıyor. Az kalori alsan da zayıflamıyorsun.
Denenmiş, yaşanmıştır

kaloriye vurunca günlük kalorinin bil altında kalabiliyor yediklerimvallaaa çay kaşığı ucu.dilim değdi.değmez olaydı

kalorı hesabı yanlıs
soyle dusun
2 dılım baklava ıle
1 tabak dolusu envaı cesıt meyve aynı kalorı
ama meyveden aldıgın kılo ıle baklavadan aldıgın farklı
bırı dırek kanda asıt oranını yukseltırken dıgerı dırek vucutda yaglanma yapar
kalorıyı alıyorsunda neyden aldıgına dıkkat et

1 hamburger yıyebılırsın oglen aksam sadece salata yıyerek gunluk kalorının altında
ama 1 hamburger yerıne yarım kg etde aynı kalorıyı tasır

hamburger yersen yaglanırsın et yersen yag yakarsın

anlatabıldım mı

madem kalorının altında kalıyor sen hergun cıkolata ye :) olur mu hıc

sadece latteyle patatesle beslen mesela tovbe yarabbım
olur mu hıc saglıklı mı degıl onemlı olan yemek degıl sadece yemek atık cıkarmak demektır
saglıklı yemek enerjı olusturmak demektır

bende istiyorum 5 li rakamlarrrr nisaa .ben belime taktım.incecik olsun.eşim kavradığı zaman waowww desin.ince bellim diye sevince adam zamanında

olursun ınankı olursun sen kes pılavı cıkolatayı olursun :) ben bıle olduysam ben bıle
bu dunyadakı herkes olur :)

Ben geçen dayanamadım, eşki maya ekmek yedim, + 2 kg olarak üzerime yapıştı. Bir de resmen beynim uyuştu sanki, algılarım kapandı o gece, kafa sersem. İnsan gerçekten ancak arınınca farkı anlıyor.

yok baya azalttım ekmeği.işin gırgırındayımda.
eskiden aldığım tam buğday ekmeğindeki 1 dilim şimdiki yediğimin iki katı büyüklükteymiş.aslında 1 dilim dediğim iki lokma bişi.leblebi yiyorum.akşamları ekmek yok.öğleyinde ekmek yok aslında.kahvaltıdada atabilirsem baya rahatlayacağım galiba ekmeği.ekmek ekmek diye tutturuyorum ama şimdi yazınca fark ettim baya yok öğleyin ve akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…