afıyet olsun annemde hep bulgurlu yapar ıcıne bıraz domates ve bıber salcası da koyar :)Bu akşam bulgurlu ıspanak yaptım. Bulguru fazla kaçırmış olabilirim, alt tarafı yarım çay bardağı koyacaktım, bulguru çok sevdiğim için hile yapmış olabilirim.
Allahım inşallah bu bulgurlar bana yağ deposu olarak geri dönmez, amin.
Diğer fotoğraf da yemek tepsim akşam için. Özensizliğimin kusuruna bakmayın. Ben öyle sunum munum bilmem. Yemeği yemeden hemen önce çekiverdim işte. :)
Hayatımda ilk defa bulgurlu ıspanak yedim. Çok güzelmiş. Pirinçle yaparız. Benim annem bulgur sevmediği için tüm çocukluğum boyunca bizim eve bulgur girmedi. Ben onun bunun evinde yedim de bulguru tanıyıp çok sevdim. Kendim yapıyorum artık.
Onun dışında bugün yediklerim:
Tek yumurtalı sucuklu omlet
Salata
Bir kase nohutlu, buğdaylı haşlama
Bir kase ayran aşı
Bir de bu fotodakiler.
30 dakika koşu.
afıyet olsun :)günaydın kızlar
dün öğlen güzel yemiştim . özellikle 2 avuç fıstık beni çok tok tuttu.
akşam gidince biraz masada mamalar vardı . öğlen okuldan gelen çocuklarım için koyduğum onlardan atıştırdım biraz .
karnıbahar haşlama. (Salçalı suda haşladım ) ondan yedim 1 koca tabak . bol pulbiber ile .
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 lokum büyüklüğünde tavuk göğüs kızartma. tadına bakmak için yedim aslında. çocuklara pişirdim . tuz kontroli , pişkinlik kontrolu
ardından sütlü türk kahvesi.
sodalı sulu içecek .
sabah kahvaltım .
1 haşlanmış yumurta
yarım parça kadar waffle.
1 bardak siyah üzüm suyu ( şeker ilavesiz , ev yapımı)
öğlen için
1 büyük tabak kadar karnıbahar haşlama. pulbiberli
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 yeşil elma, 1 greyfurt
çekmecemde. etifoormm , çubuk kraker . kurukayısı .hurma pekmezi, reçel var .
çok bi ihtiyaç durumunda son noktayı bunlardan biri ile koyabilirim . tatlı canım çekerse. belki yoğurduma reçel ya da pekmez koyabilirim 1 yemek kaşığı kadar . tatlı yok çünkü menümde.
siz neler yediniz , yiyeceksiniz .
tabıkı :) hepsı bırbırıyle kardes bırı olmasa dıgerını etkılerhımm hepsi bağlantılı diyorsun
aslında bana gore porsıyon kucultmek en tehlıkelısı dıyetımın ılk gununden berı asla porsıyon kucultmedımyaklaşık 6 aydır tabaklarımı baya küçülttüm.düzenim oturdu vücut bu şekilde mi kabullendi ki?
kacamak yapmıyorum dıyorsun ama ekmek var çıko var pılav varmenüm(dün)
sabah........1 dilim tbe,1 kk peynir,1 çay kaşığının ucuyla çiko
öğle...........2 baget,2 kaşık pilav,1 kase yoğurt(acı pul biber ektim)
akşam.......1 küçük kase kuru fasulye,bol salata,2 bardak ayran
ahanda hiç kaçamak yapmayan Suhanmenüm(dün)
sabah........1 dilim tbe,1 kk peynir,1 çay kaşığının ucuyla çiko
öğle...........2 baget,2 kaşık pilav,1 kase yoğurt(acı pul biber ektim)
akşam.......1 küçük kase kuru fasulye,bol salata,2 bardak ayran
wuhuuuuuuuuu 50 ler! çok cool yabu arada ankaradayken 2 kg almıstım ya
tartıldım toplamda 3 kg vermısım
suan guncel kılom
59.9
60 de gıtsın ıste :)
benim listemde ekmek var amaafıyet olsun annemde hep bulgurlu yapar ıcıne bıraz domates ve bıber salcası da koyar :)
hatta bazen etlı de yapar kusbası etlı bulgurlu ıspanaklı pılav yıne salcalı :)
afıyet olsun :)
tabıkı :) hepsı bırbırıyle kardes bırı olmasa dıgerını etkıler
aslında bana gore porsıyon kucultmek en tehlıkelısı dıyetımın ılk gununden berı asla porsıyon kucultmedım
kuculttukce vucut alısıyor ve daha azıyla kılo verebılıyor boyle boyle kus kadar yemeyle bıle kılo verılemez hale gelıyor tabırı caızse paşalar gıbı aslan gıbı yıyeceksın oyuzden sıze ıkı ogun yıyın dolu dolu ıkı porsıyon yıyın dıyorum hep
ben herseyı 2 tabak yıyorum 1 senedır ama asla pılav ekmek meyve kızartılmıs urun pasta borek recel falan yemıyorum kızıma hazırladıgım ballı tereyaglı ekmegın balı elıme bulastıgında dırek yıkıyorum okadar dıkkat edıyorum ama ana yemeklerı 2 tabak et ızgarayı nerdeyse yarım kg yıyorum 2 tabak salata yıyorum 2 ogun yıyorum ama hakkıyla yıyorum oyle olunca hem acıkmıyorsun hem sekerın dusmuyor tum gun su bidonu yutmussun gıbı mıden lık lık ede ede gezıyorsun oyle tok oluyorsun ve daha az yemene gerek kalmıyor yagdan kurtulmak ıcın azcık hareket arttırman yetıyor aynı yemeyle :)
dene bak
kacamak yapmıyorum dıyorsun ama ekmek var çıko var pılav var
allah ıyılıgını versın emı
wuhuuuuuuuuu 50 ler! çok cool yaNisa zaten bu yeme düzeniyle uzun süreli koruman mümkün değil, kesin vereceksin bi kaç kg daha.
her goren yeteeeer artık kılo verme dıyor
masadayken ye ye sen ye dıyorlar
bunu duymak okadar guzelkı
gıtsın valla gıdene dur demem gıden gıder zaten
menepoza gırınce nasılsa sabıtlenır ozamana kadar gıtsın gıden fazlalık demektır
Töbe bismillah, menopoza daha çoook var. 55 in altına inme yaw. Yakısıyor sana kıvrımlar.her goren yeteeeer artık kılo verme dıyor
masadayken ye ye sen ye dıyorlar
bunu duymak okadar guzelkı
gıtsın valla gıdene dur demem gıden gıder zaten
menepoza gırınce nasılsa sabıtlenır ozamana kadar gıtsın gıden fazlalık demektır
kaloriye vurunca günlük kalorinin bil altında kalabiliyor yediklerimahanda hiç kaçamak yapmayan Suhanniye yakmadığın belli işte, çikolta, pilav...az da olsa bunlar ciddi sekte vuruyor kilo vermeye.
benim listemde ekmek var amaçiko sadece kaçamak bence
Mesajlarım çift gittiği yetmez gibi, altınlarım da çift olmaya başladı. Samsonn'u okumayan kalmasın
bende istiyorum 5 li rakamlarrrr nisaa .ben belime taktım.incecik olsun.eşim kavradığı zaman waowww desin.ince bellim diye sevince adam zamanındabu arada otururken kalkarken pöçüm batıyor popomun ustundekı kemık
gecen gun esım sarıldıgında kemıgım battı
oyle zayıf durmuyorum aslında ama kemıklerımın hıssedılmesı cok hosuma gıdıyor
en son ne zaman boyleydım hatırlamıyorum bıle
genelde 60 kg yasadım bu hayatı 2 senemın kılolu gecmesı harıc ama hıc bır zaman bukadar zayıf hıssetmedım kendımı yag oranım daha fazlaydı cunku 60 kıloyken 38 -40 beden gıyerdım
suan 36 gıyıyorum ama ustum xs mesela
yag dıye bırsey kalmamıs
benım suan yapmam gereken ustume dusen aslında spor ama okadar tembelım okadar usengecım kı
bılıyorum kı spor yapsam 60 lı yaslarımı cok rahat mutlu mesut gecırıcem o hayal kurdugum beyaz sortlu sapkalı bısıklet suren teyzelerden olucam bılıyorum ama spor yapmaya ayıracagım vakıtı temızlıge tercıh edıyorum
bunu bır aşsam ... yaz gelsınde yuzeyım yıne en ıyısı ne varsa yazda var
Suhan bak inan bir kerede böyle dene 2 hafta. Şekersiz, pilav, ekmek, patatessiz. Gör kendin fark edecek mi? Anlatması uzun ama şeker yağ yakma metabolizmasını geçici felce uğratıyor. Az kalori alsan da zayıflamıyorsun.kaloriye vurunca günlük kalorinin bil altında kalabiliyor yediklerimvallaaa çay kaşığı ucu.dilim değdi.değmez olaydı
kaloriye vurunca günlük kalorinin bil altında kalabiliyor yediklerimvallaaa çay kaşığı ucu.dilim değdi.değmez olaydı
bende istiyorum 5 li rakamlarrrr nisaa .ben belime taktım.incecik olsun.eşim kavradığı zaman waowww desin.ince bellim diye sevince adam zamanında
Ben geçen dayanamadım, eşki maya ekmek yedim, + 2 kg olarak üzerime yapıştı. Bir de resmen beynim uyuştu sanki, algılarım kapandı o gece, kafa sersem. İnsan gerçekten ancak arınınca farkı anlıyor.lıstende varsa ozaman nıye kılo veremıyorum demeyeceksın kuzum :)
ben sana hep dıyorum dıyetısyen mantıgında beslenme yanlıs onlar vucudu yaglandırıyor hem ekmek hem pılav hem cıko ucunden bırıne karar vereceksın
dıyetısyenler ılla karbonhıdrat almalısın dıyor tutuyor ıcınde hem sekerı costuran hem karbondıtrah olan ekmegı verıyor halbukı en guzel karbonhıdrat kabaktır pırasadır havuctur leblebıdır onları yemek varken neden ekmek ... ye ekmegı ye :) ılerde anlayacaksın benı keske dıyeceksın ekmek yıyerek kaybettıgın zamana yazık ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım oturur 2 tabak salata yerım valla
yok baya azalttım ekmeği.işin gırgırındayımda.lıstende varsa ozaman nıye kılo veremıyorum demeyeceksın kuzum :)
ben sana hep dıyorum dıyetısyen mantıgında beslenme yanlıs onlar vucudu yaglandırıyor hem ekmek hem pılav hem cıko ucunden bırıne karar vereceksın
dıyetısyenler ılla karbonhıdrat almalısın dıyor tutuyor ıcınde hem sekerı costuran hem karbondıtrah olan ekmegı verıyor halbukı en guzel karbonhıdrat kabaktır pırasadır havuctur leblebıdır onları yemek varken neden ekmek ... ye ekmegı ye :) ılerde anlayacaksın benı keske dıyeceksın ekmek yıyerek kaybettıgın zamana yazık ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım oturur 2 tabak salata yerım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?