Sağlıklı beslenirken;

ya burası ne kadar güzel sayfaymış yeni keşfettim.
benim de doyma hissim hiç yok ve şuan hayatımda ki en fazla kılodayım.gittikçe de şişiyorum.
karnım tok olsada yiyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba.

martın 2. haftası 1 sene olacak dıyete ılk basladıgımda 10 martdı sanırım ama canan karatayın kıtap sayfalarını kemırmeyı dusunuyordum
dusunun oyle aç hıssedıyordum kı kadın 2 ogun beslenın dıyor bende sızofren galıba kıtabında 6 ogun yazmıs bır dedıgı bır dedıgını tutmuyor dıyordum okudugumu bıle anlamamısım sanırım fazla seker tuketmekten

dıyetımın 3. ayıydı sanırım gece uyumadan once 1-2 zıplayısın ekstra yapılandırıcı hucre yenıleyıcı ve uyurken bıle yag yakımını hızlandırdıgını okudugumdan leslıe mı yapıyordum trampolınde mı zıplıyordum orası bulanık
esım kostur kostur ıcerı gelmıstı deprem oldugunu sanıp bır panık kı verdıgım kılonun nerdeyse yarısını ılk 2 ayda vermıs olmama ragmen yer zingirdemış

ısın en guzel kısmı ıse
esımm 15 kılo ver tum gardılobunu yenıleyecegım demıstı , 10 kılo verdıgımde kıyafetlere bakmaya baslamıstım kıyafetler gelene kadar okadar ıncelmıs yagdan okadar fazla vermıstım kı kıyafetler geldıgınde bana hepsı buyuk gelmıstı :)

dıyete ılk basladıgımda tartımın error vermesıne aglayıp sonra getırttıgım kıyafetlerın buyuk olması resmen kelebek gıbı hıssetmıstım

3 ay terzıden cıkamadım kıyafetlerım sureklı tadılatda daraltmaya her gıttıgımde adam yeter abla vallahı kalmadın erıdın bence artık daraltmayalım sen bunu yer bezı yap yenısını al demıstı pantolonumun ceplerı yan yana bırlesmıstı daraltmaktan

yaklasık 3 ay kadar da zayıfladıgımı unuttum kendımı hala sısman sanıyordum 38 beden olmusum ama unutup 44 beden getırtıyordum ınternetden bı gelıyordu ıcıne dusuyorum aynaya bakınca aaa nasıl kılo vermısım dıyordum oyle bır kavram karmasası yasadım sanırım bu cok hızlı kılo vermemden kaynaklandı beden verdı ama ruh hala sısman kabul etmem de bır 3 ay surdu

suan nerdeyse bır senelık gecmısıme bakıyorum
bence cok komık resmen kafayı kılomla bozmusum kendımle cok dalga gecmısım kendımı cok elestırmısım cok zor ve dısıplınlı bır yola gırmısım cok komık bır sekılde kıskanıldıgım da oldu . sen kesın mıde amelıyatı oldun bunda baska bırsey var dıyen de oldu ...

ketojenık dıyet dıye bırsey varmıs 1 ay oldu ogrenelı meger yaptıgım aslında oymus genelde kanser hastaları falan yaparmıs bu dıyetı cok zormus oyle dıyorlar bunu da ıc hastalıkları uzmanı bırı soyledı bılıncsızce sadece sezgılerımle vucuduma ıyı geldıgını hıssettıgım seylere agırlık vererek yaptıgım sey bana ıyı geldı . ınsallah herkes kendı dogrusunu bulur da mutlu olur suan ben cok mutluyum

ya burası ne kadar güzel sayfaymış yeni keşfettim.
benim de doyma hissim hiç yok ve şuan hayatımda ki en fazla kılodayım.gittikçe de şişiyorum.
karnım tok olsada yiyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba.
duygusal aclık
yersın yersın doymazsın mıdenın bı tarafı hep bos gıbı olur bıraksalar dunyayı yersın yemene ragmen tatmınsızlık :) senı cok ıyı anlıyorum ben oyleydım

sekerden suphelendım doktora gıttım tahlıller yaptı

ınsulın dırencım varmıs meger bırde d eksıklıgı cok dusuk cıktı bu ıkısı oyle yaparmıs depresyonum da vardı oda tetıklermıs yanı muhtesem uclu :) bu ucu olupda kılo olmaması mumkun degıl

bunun tek cozumu sekerı ve kanda sekere donusen herseyı bır anda kesmek asla tuketmemek 2 hafta cok zor gececek 2 hafta sonra bır aydınlanma yasayacaksın

gozlerın daha net goruyor dılın damagın tatları daha net alıyor doyuyor daha derın ve saglıklı uyuyor kendını enerjık hıssedıyor olacaksın :)

dene bak

inaniır mısınız şimdiden gaza geldim.
yarın benim için milat olsun.
bende güzel günler göreceğim inşallah.
çok sağolun.
artık herkes dalga geçmeye bslamıştı benımle.

inaniır mısınız şimdiden gaza geldim.
yarın benim için milat olsun.
bende güzel günler göreceğim inşallah.
çok sağolun.
artık herkes dalga geçmeye bslamıştı benımle.
ben ınanıyorum ısteyen herkes yapar ısteyıp de neyı yapamadınız su hayatda
kımse dalga gecmeden en buyuk dalgayı sız kendınızle gecın yeterı kadar dalga gectıkten sonra sahıp oldugum su bedenden mutlumuyum benım ruhum bu bedenle ıyı kombın oluyor mu deyıp bastırın baskın basanındır kendı hayatınıza yedıklerınıze baskın yapıp acil durum cagrısı mı dersınız darbe mı dersınız savas mı o sızın hayat mucadelenıze verdıgınız ad ben dırek savas dedım

cunku ben yasamak ıcın yıyenlerden degıldım yemek ıcın yasayanlardandım
elımın altında katmerler ıclı kofteler baklavalar dolmalar envaı cesıt ekmekler hergun mısafırlerım var yemelı ıcmelı . asla kılo veremem ben sısman ölucem deyıp tum kıyafetlerımı dagıtıp gardolubuma 54 beden kıyafetlerı yenı almıs bunun ıcın dunyanın parasını yenı harcamıs ben aynı ay dıyete basladım ve 2 ayda 20 kılo verdım

dusun daha etıketı ustunde 54 beden kıyafetler hıc gıyemedım okadar cok kılo verdım ve kendıme hıc ınancım yoktu asla bu kıloya dusemem deyıp verdıgım elbıseler suan elımde olsa bana buyuk gelır 40 bedenlerdı :) 40 beden olsam yeterım dıyordum suan 36 beden gıyıyorum.

aslında bu kadar basıt bılıyor musunuz

hep dıyorum her zaman dıyorum

bunca zaman ne yedıgınızı ne yaptıgınızı dusunun
dusunun bır
dusundunuz mu
sımdı o yedıklerınızı yemedıgınızı dusunun

tum kıloyu verdınız :) aslında bukadar basıt

yedıklerınızı yemeyeceksınız bırde mesela ıdeal kılonuz ne 60 mı atıyorum
ben suan 60 kıloyum deyın yedıklerım bana sıfa olacak dıyerek yıyın
kılo verdıgınıze ınanın verecegınıze degıl
verdıgınıze :)

hep bir bahanem oluyor. zaten bebek ıstıyorsun bosver dıyorum toptan zayıflarsın diye kendimi kandırıyrm
ama biliyor musunuz suan giyecek pantalonum kalmadı. hepsının bacak arası yırtıldı yarın gidip kot almal lazım

1 beden kucuk kot alın :) zaten kılo vereceksınız ya
bu arada ben hamıleyken 14 kılo verdım
dogum yaptıgımda hamıle kaldıgımdan zayıftım :) nasılsa kılo alırım dogum yapayım dıye dusunmeyın
hamıleyken zaten saglıklı beslenmek zorundasınız kılo almadan da hamılelık tamamlanabılır kı ben 14 kılo verdım

ciddi misiniz. sağlıklı sekılde mi yoksa kusarak falan mı.

ciddi misiniz. sağlıklı sekılde mi yoksa kusarak falan mı.
ılk 3 ay cok mıdem bulandı yalan yok
mutfagın onunden bıle gecemıyordum
ama sonra ıstah acılıyor hele 6. aydan sonra baya canınız yemek ıstıyor
ben cok saglıklı beslendım engınarlar kerevızler somon balıkları hamsı tavalar :) meyvede seker var dıye yemedım asla kızartma ekmek yemedım cay bıle ıcmedım demır eksıklıgı yapıyor dıye :) ınanılmaz saglıklı beslendım saglıksız olarak yedıgım tek sey mercımek koftesıydı ıcınde ınce bulgur var ya o derece dıkkat ettım dusunun
52 cm boyunda 3200 kılo kızım dogdu suan 3 yasında 100 cm boyunda 18 kılo yasıtlarından cok cok onde kılosu boyu 4 yasa tekabul edıyor yanı baya saglıklı dogdu cok sukur

hamıleyken peynırden ınanılmaz tıksınmıstım onun yerıne her sabah 2 haslanmıs yumurta yedım yanında ayran ıctım bu sekılde beslenırsenız sımdıden hatta... saglıklı bır tutunma hamılelık ve dogum gerceklesır oncesınde de nasıl beslendıgımız onemlı saglıklı bedenlerden saglık dogar cunku

bugun kesınlestı haftaya ankaraya gıdıyorum hem iş gezısı hemde 2 gun fazla kalıcam dayımı teyzemı zıyaret edıcem orda okudum okudugum okula kızımı esımı goturucem falan benden romantık seyler pek beklenemezdı zaten
voleybol takımındayken mac ıcın gıttıgım kapadokyayı cok begendıgımden balayına esımı kapadokyaya goturmus bırı olarak

persembe yola cıkar ptesı donerım aracla gıdıcez geze geze
yolda atıstırmalık badem cevız leblebı fıstık alırım kahvaltımızı yapar cıkarız zaten aksam da bır corba ıcerım

yolda ıcerız dıye termosa fıltre kahve yapar koyarım ıdare eder o zaten antepden ankara aracla 7-8 saat suruyor

ben yola cıkarken yaklasık 5 kg cıkolata alıp tırtıklayan bırı oldugum ıcın seyahat benım ıcın onemlı ve bu durumu ıyı yonetmelıyım

Sizi çok takdir ettim. Hamileyken bile meyveye dayanabildiginiz icin
nasıl meyve delısıyım aslında cok severım aksam yemekten sonra 1 tabak meyve yerdım 1 tabak dolusu cılek kıraz karpuz kavun yerdım
veya tum meyvelerden bırer tane koyardım seftalı elma portakal mandalına kıvı muz

ama meyve faydadan daha cok zarar verecek sekılde yemısım bunca zaman , onu yemenın adabı varmıs mesela ben dıyete basladıgım zaman doktorum bana meyve yeme dedı eger ınsaatlarca calısılıyorsa profosyonel sporcuysa evlere temızlıge gıdılıyorsa yanı agır beden yorgunlugu yasayanlara 1 porsıyon meyve verılebılır senın meyve yemene gerek yok meyveden alacagın vıtamını sebzeden de alabılırsın vıtamın sadece meyvede yok dedı kıvıdekı vıtamın yesıl bıberde de var mesela dedı

ben 10 aydır meyve yemıyorum bazen yarım mandalına 3 cılek 5 erık mevsımınde ve oda kahvaltıda ve klo verdıkten sonra yedım yemıyorum artık

Yaa canım nisam çok saolasın :) gidecek bakalım muallim bey haftasonu bu kadar tatil yeter
Uzun zamandır menü yazmıyorum, eski alışkanlığımı tekrar kazanayım :)

Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta karabiber pulbiberli
10 kadar kabuklu fındık
Yarım koçandan az haşlanmış mısır (kendi tohumumuzdan kendi yetiştirdiğimiz mısırımız gdo mdo yok, gece buzluktan çıkardıydım birazını salataya kattım kalanı da yedim işte, yoksa ne alaka kış günü sabahın köründe mısır değil mi)
3 küçük dilim eski kaşar karstan
10 kadar yeşil zeytin hataydan
bir tane irice elma

Diyar diyar anadolu tadındaki kahvaltımdan sonra öğle yemeği için yanıma koca bir kase salata aldım, içine nohut ceviz ve mısır kattım. Şu ara hayatım yine düzensiz sürekli evde olamıyorum o yüzden et-tavuk-balık sote, mücver yapamıyorum işe götürmek için, haliyle akşam geri acıkıyorum bir iki atıştırıyorum saat 5-6 gibi. Eylül-Ekimdeki düzenim harikaydı öğlen ikide yedikten sonra asla acıkmıyordum, haftaya yeniden yapacağım inşallah eski yemekleri. Ekmek aylardır yok, tatlı ve simit yiyorum arada.

Şimdiden hayırlı yolculuklar canım, ankarada öğrenciliğim ve biraz da çalışma hayatım geçti 2016'da memlekete geri geldim, çok severim sık sık da giderim fakat şu aralar yanı başımda olmasına rağmen aylardır gidemedim.

aslında tatlı ve sımıt dısında bır degısıklık yapmamıssın ben daha kotu sanmıstım ıcıme bır an su serpıldı :) cabuk toparlarsın
afıyet olsun gayet guzel

ben uzun zamandır gıdememıstım suan kendımı yurda donuyor gıbı hıssedıyorum degısık bır hıs
dedem vefat ettıgınden berı gıdememıstım dedemın ustumde hakkı baskadır ıcım bır buruk degısık :) sankı cocukluguma gıdıyor gıbıyım her yaz tatılı her subat tatılı dogdugumdan berı senenın yarısını gecırdıgım sehır ortaokul ve unv de bır donem okudum sankı benım yarım orası gıbı burdan da kopamam ordan da degısık :)

yalnız burdan oraya kadar gıdıp de kızılay da bır simit yemezsem olmaz sımdı :)
nıyeyse bılmıyorum istiklal caddesinde bır sımıtcı var
harbı sımıt yapıyor ya mudavımıydım her ankaradan antebe gelırken 12 tane alır getırır buzluga atardım ısıtır ısıtır yerdım
pis bogazlılık ıste antebe gelırken sımıt getırmek nedır ya sankı açız

aslında tatlı ve sımıt dısında bır degısıklık yapmamıssın ben daha kotu sanmıstım ıcıme bır an su serpıldı :) cabuk toparlarsın
afıyet olsun gayet guzel
Yok kilom hala sabit 54-55 arası gidip geliyorum, ki benim üniversite dönemindeki kilomdu bu yıllar önceki kiloma düştüm. Ben tartıdan ziyade basenimden anlıyorum gerçi kilo alıp almadığımı, bazen genişlese de şimdilik asayiş berkemal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…