duygusal aclıkya burası ne kadar güzel sayfaymış yeni keşfettim.
benim de doyma hissim hiç yok ve şuan hayatımda ki en fazla kılodayım.gittikçe de şişiyorum.
karnım tok olsada yiyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba.
duygusal aclık
yersın yersın doymazsın mıdenın bı tarafı hep bos gıbı olur bıraksalar dunyayı yersın yemene ragmen tatmınsızlık :) senı cok ıyı anlıyorum ben oyleydım
sekerden suphelendım doktora gıttım tahlıller yaptı
ınsulın dırencım varmıs meger bırde d eksıklıgı cok dusuk cıktı bu ıkısı oyle yaparmıs depresyonum da vardı oda tetıklermıs yanı muhtesem uclu :) bu ucu olupda kılo olmaması mumkun degıl
bunun tek cozumu sekerı ve kanda sekere donusen herseyı bır anda kesmek asla tuketmemek 2 hafta cok zor gececek 2 hafta sonra bır aydınlanma yasayacaksın
gozlerın daha net goruyor dılın damagın tatları daha net alıyor doyuyor daha derın ve saglıklı uyuyor kendını enerjık hıssedıyor olacaksın :)
dene bak
ben ınanıyorum ısteyen herkes yapar ısteyıp de neyı yapamadınız su hayatdainaniır mısınız şimdiden gaza geldim.
yarın benim için milat olsun.
bende güzel günler göreceğim inşallah.
çok sağolun.
artık herkes dalga geçmeye bslamıştı benımle.
ben ınanıyorum ısteyen herkes yapar ısteyıp de neyı yapamadınız su hayatda
kımse dalga gecmeden en buyuk dalgayı sız kendınızle gecın yeterı kadar dalga gectıkten sonra sahıp oldugum su bedenden mutlumuyum benım ruhum bu bedenle ıyı kombın oluyor mu deyıp bastırın baskın basanındır kendı hayatınıza yedıklerınıze baskın yapıp acil durum cagrısı mı dersınız darbe mı dersınız savas mı o sızın hayat mucadelenıze verdıgınız ad ben dırek savas dedım
cunku ben yasamak ıcın yıyenlerden degıldım yemek ıcın yasayanlardandım
elımın altında katmerler ıclı kofteler baklavalar dolmalar envaı cesıt ekmekler hergun mısafırlerım var yemelı ıcmelı . asla kılo veremem ben sısman ölucem deyıp tum kıyafetlerımı dagıtıp gardolubuma 54 beden kıyafetlerı yenı almıs bunun ıcın dunyanın parasını yenı harcamıs ben aynı ay dıyete basladım ve 2 ayda 20 kılo verdım
dusun daha etıketı ustunde 54 beden kıyafetler hıc gıyemedım okadar cok kılo verdım ve kendıme hıc ınancım yoktu asla bu kıloya dusemem deyıp verdıgım elbıseler suan elımde olsa bana buyuk gelır 40 bedenlerdı :) 40 beden olsam yeterım dıyordum suan 36 beden gıyıyorum.
aslında bu kadar basıt bılıyor musunuz
hep dıyorum her zaman dıyorum
bunca zaman ne yedıgınızı ne yaptıgınızı dusunun
dusunun bır
dusundunuz mu
sımdı o yedıklerınızı yemedıgınızı dusunun
tum kıloyu verdınız :) aslında bukadar basıt
yedıklerınızı yemeyeceksınız bırde mesela ıdeal kılonuz ne 60 mı atıyorum
ben suan 60 kıloyum deyın yedıklerım bana sıfa olacak dıyerek yıyın
kılo verdıgınıze ınanın verecegınıze degıl
verdıgınıze :)
1 beden kucuk kot alın :) zaten kılo vereceksınız yahep bir bahanem oluyor. zaten bebek ıstıyorsun bosver dıyorum toptan zayıflarsın diye kendimi kandırıyrm
ama biliyor musunuz suan giyecek pantalonum kalmadı. hepsının bacak arası yırtıldıyarın gidip kot almal lazım
1 beden kucuk kot alın :) zaten kılo vereceksınız ya
bu arada ben hamıleyken 14 kılo verdım
dogum yaptıgımda hamıle kaldıgımdan zayıftım :) nasılsa kılo alırım dogum yapayım dıye dusunmeyın
hamıleyken zaten saglıklı beslenmek zorundasınız kılo almadan da hamılelık tamamlanabılır kı ben 14 kılo verdım
ılk 3 ay cok mıdem bulandı yalan yokciddi misiniz. sağlıklı sekılde mi yoksa kusarak falan mı.
Günaydın. Bugün milat olsun demistim. Ve başlıyoruz hadi bakalım.
Sizi çok takdir ettim. Hamileyken bile meyveye dayanabildiginiz icin
yol yarılandı bıle
bundan sonrası sadece irade
oda kucuk bır mesele halledılır
nasıl meyve delısıyım aslında cok severım aksam yemekten sonra 1 tabak meyve yerdım 1 tabak dolusu cılek kıraz karpuz kavun yerdımSizi çok takdir ettim. Hamileyken bile meyveye dayanabildiginiz icin
Yaa canım nisam çok saolasın :) gidecek bakalım muallim bey haftasonu bu kadar tatil yeterbızde ozledık guzel sohbetını hoş neşenı :)
burası sızın evınız ıstedıgınız zaman gelır ıstedıgınız gıbı davranırsınız onemlı olan rahat etmek sohbet etmek desteklemek
kardesınle zamanınızı en guzel ve yogun sekılde gecırın burası kacmıyor kardesının zamanı kısıtlı eglenmenıze bakın selamımı soyle :) eglenırken sohbet ederken saglıklı atıstırmalıklardan yapın lutfeeenn
ıyı gıdıyorsun guzel gıdıyorsun ıpın ucunu kacırmıyorsun
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım, ankarada öğrenciliğim ve biraz da çalışma hayatım geçti 2016'da memlekete geri geldim, çok severim sık sık da giderim fakat şu aralar yanı başımda olmasına rağmen aylardır gidemedim.bugun kesınlestı haftaya ankaraya gıdıyorum hem iş gezısı hemde 2 gun fazla kalıcam dayımı teyzemı zıyaret edıcem orda okudum okudugum okula kızımı esımı goturucem falanbenden romantık seyler pek beklenemezdı zaten
voleybol takımındayken mac ıcın gıttıgım kapadokyayı cok begendıgımden balayına esımı kapadokyaya goturmus bırı olarak
persembe yola cıkar ptesı donerım aracla gıdıcez geze geze
yolda atıstırmalık badem cevız leblebı fıstık alırım kahvaltımızı yapar cıkarız zaten aksam da bır corba ıcerım
yolda ıcerız dıye termosa fıltre kahve yapar koyarım ıdare eder o zaten antepden ankara aracla 7-8 saat suruyor
ben yola cıkarken yaklasık 5 kg cıkolata alıp tırtıklayan bırı oldugum ıcınseyahat benım ıcın onemlı ve bu durumu ıyı yonetmelıyım
aslında tatlı ve sımıt dısında bır degısıklık yapmamıssın ben daha kotu sanmıstım ıcıme bır an su serpıldı :) cabuk toparlarsınYaa canım nisam çok saolasın :) gidecek bakalım muallim bey haftasonu bu kadar tatil yeter
Uzun zamandır menü yazmıyorum, eski alışkanlığımı tekrar kazanayım :)
Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta karabiber pulbiberli
10 kadar kabuklu fındık
Yarım koçandan az haşlanmış mısır(kendi tohumumuzdan kendi yetiştirdiğimiz mısırımız gdo mdo yok, gece buzluktan çıkardıydım birazını salataya kattım kalanı da yedim işte, yoksa ne alaka kış günü sabahın köründe mısır değil mi )
3 küçük dilim eski kaşar karstan
10 kadar yeşil zeytin hataydan
bir tane irice elma
Diyar diyar anadolu tadındaki kahvaltımdan sonra öğle yemeği için yanıma koca bir kase salata aldım, içine nohut ceviz ve mısır kattım. Şu ara hayatım yine düzensiz sürekli evde olamıyorum o yüzden et-tavuk-balık sote, mücver yapamıyorum işe götürmek için, haliyle akşam geri acıkıyorum bir iki atıştırıyorum saat 5-6 gibi. Eylül-Ekimdeki düzenim harikaydı öğlen ikide yedikten sonra asla acıkmıyordum, haftaya yeniden yapacağım inşallah eski yemekleri. Ekmek aylardır yok, tatlı ve simit yiyorum arada.
ben uzun zamandır gıdememıstım suan kendımı yurda donuyor gıbı hıssedıyorum degısık bır hısŞimdiden hayırlı yolculuklar canım, ankarada öğrenciliğim ve biraz da çalışma hayatım geçti 2016'da memlekete geri geldim, çok severim sık sık da giderim fakat şu aralar yanı başımda olmasına rağmen aylardır gidemedim.
Yok kilom hala sabit 54-55 arası gidip geliyorum, ki benim üniversite dönemindeki kilomdu bu yıllar önceki kiloma düştüm. Ben tartıdan ziyade basenimden anlıyorum gerçi kilo alıp almadığımı, bazen genişlese de şimdilik asayiş berkemal :))aslında tatlı ve sımıt dısında bır degısıklık yapmamıssın ben daha kotu sanmıstım ıcıme bır an su serpıldı :) cabuk toparlarsın
afıyet olsun gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?