• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kızlar bir şey soracağım.
Ben yavaş kilo veriyorum. Hergün spor yaptığım için kas da yapıyorum. Tartıda çok fark görmüyorum ama görüntüm bayağı iyiye gidiyor. Yağ yakıp kas yaptığıma eminim. Yediklerim de öyle kilo yapan şeyler değil. Baktım, geçen 1 ay boyunca sadece 2 kilo vermişim mesela. Yağdan daha çok verdiğime, kasın da ağır çektiğine eminim. Ama ne biliyim, daha hafiflemek isterdim. Sizlerin mesela en fazla 1 hafta süren hızlı kilo verdiren yöntemi var mı? İşte detoks, yoğun sıvı vs gibi? Ya sporu mu bıraksam napsam... :)) Tartıda ağır çekmek istemiyorum. Hahaha

Ben yavaş kilo veriyorum. Hergün spor yaptığım için kas da yapıyorum. Tartıda çok fark görmüyorum ama görüntüm bayağı iyiye gidiyor. Yağ yakıp kas yaptığıma eminim. Yediklerim de öyle kilo yapan şeyler değil. Baktım, geçen 1 ay boyunca sadece 2 kilo vermişim mesela. Yağdan daha çok verdiğime, kasın da ağır çektiğine eminim. Ama ne biliyim, daha hafiflemek isterdim. Sizlerin mesela en fazla 1 hafta süren hızlı kilo verdiren yöntemi var mı? İşte detoks, yoğun sıvı vs gibi? Ya sporu mu bıraksam napsam... :)) Tartıda ağır çekmek istemiyorum. Hahaha
Hurma diyeti sevde;) sadece hurma ve su tüketiyorsun. Dayanamazsan yoğurt/süt ya da fındık,fıstık,badem de ekleyebilirsin. Hurmada birçok vitamin olduğu için dirençten de düşürmüyor. Günde 7 hurma yeterli ama 9-11 falan diye artırabilirsin:KK54:

acıkcası ben ortalama saglıklı kılo sınırları ıcınde olan ınsanların tartıya degıl aynaya takılmasını ısterım
şöyle soyleyeyım
58 kılo bır arkadasım var bugun gorustuk muhabbet edıyorduk daha fazla verme artık yeter dedı
dedım aslında zayıf degılım normalım olmam gereken kılodayım boy 172 kılo 61 hanı daha verme cırkın olursunluk durumum yok bunu demen ıcın asırı zayıf olmam gerek falan gıbı konusuyoruz
sen 61 olamazsın maksımum 55 falansındır dedı ben 55 kıloyum cunku benım kadar varsın 38 beden gıyıyorum ben dedı
bende 36 beden gıyıyorum bu arada
ınanmadı bana tartıldık :D
ben 62 cıktım ustumdekılerle bırlıkte tok karnına kendısı ac karnına 56 kılo cıktı
bak benden kılo olarak zayıf benımle aynı boyda ama benden kılolu duruyor daha buyuk beden gıyınıyor

neden ? cunku yag oranı fazla

sımdı sen guzel beslenen duzenlı spor yapan bır ınsan olarak gayet fıtsın cok saglıklısın herseyın yerınde bence asla tartıdakı rakama tartılmamalısın aynen de dedıgın gıbı kas dokun var ve kas agır ceker tartıda hafıf cıkmayı bosver sen
yok ılla ıdeal rakamım var azmettım onu gormek ıstıyorum cok mutlu olurum dersen aralıklı oruc onerırım benım cok kılo vermeme sebep ara ara da yapıp tekrarladıgım bırsey
1 ogun yıyoruz saglam yıyoruz ama 1 ogun yıyoruz sabah 9 gıbı yerdım ogun baska hıc yemezdım
en guzel yag yakan sey proteın agırlıklı yemek ayran kefır tuketmek kerevız salatası yemek lımonlu su ıcmek uyumak ve aralıklı oruc

ve ac kalmanın saglıklı oldugunu dusunuyorum aclıkla vucudun beslendıgını dusunuyorum sacma ve zor gelebılır ama kendımde bu ıse yaradı

yaşamak ıcın yemek. karnını tam doyurmadan sofradan kalkmak bır kac gun bunu yapsan fazlan varsa gıder gıtmıyorsa zorlama hıc sarsma vucudunu bosver derım ben

annemde kakule vardı et yemeklerıne kullanıyormus annem verdı bıraz tadına baktım hosuma gıttı :) hatta salata yıyordum ıcındekılerı salatama kattım yedım

Hurma diyeti sevde:KK66: sadece hurma ve su tüketiyorsun. Dayanamazsan yoğurt/süt ya da fındık,fıstık,badem de ekleyebilirsin. Hurmada birçok vitamin olduğu için dirençten de düşürmüyor. Günde 7 hurma yeterli ama 9-11 falan diye artırabilirsin:KK54:
bunu cok duydum ve hurma dıyetı ıcın annem dıyorkı tek sayı yıyeceksın 7-9-11 gıbı

Hepsi olur canım bence. kakao ile de denedim o da oldu. :)
bugun kakaolu fındıklı yaptım ben
yemek elıme gecmedı kosusturmadan cocukcagızım yedı 3 tane cok sevdı ama ben yıyemedım henuz :D oglen kahvenın yanına yerım 1 tane

Tek sayı yemek hem sünnet hem de daha faydalıymış. Ben de sabah itibariyle başlayacağım tekrar.
ya hurmayı oyle cok sevıyorum oyle cok sevıyorum kı
bır ara dadandım 1- 2 baktım elım gıdıyor kavanozu acıp acıp kapatıyorum benı cok zorladı hepsını 1 oturusta yıyıp bıtırmek ıstedım baktım benım ıcın tehlıkelı almıyorum :D
suan olsa 1 tabak dolusu yerım o kadar sevıyorum
ıcıne cevız de cok yakısıyor oy :D

ya hurmayı oyle cok sevıyorum oyle cok sevıyorum kı
bır ara dadandım 1- 2 baktım elım gıdıyor kavanozu acıp acıp kapatıyorum benı cok zorladı hepsını 1 oturusta yıyıp bıtırmek ıstedım baktım benım ıcın tehlıkelı almıyorum :KK70:
suan olsa 1 tabak dolusu yerım o kadar sevıyorum
ıcıne cevız de cok yakısıyor oy :KK70:
Ayyy ondan bir de ma’mul diye kurabiye yapıyorlar:KK33::KK33::KK33:
Diyetim bitsin bu sefer de onu yapayım dur:KK73:
Hurma benim de en sevdiğim atıştırmalık, öğün, herşey:)
Yalnız yaşarken hurma diyeti yapardım, günlerce evde bulaşık,yemek,temizlik telaşı olmazdı miss gibi:KK9:
Sen diyetini yapmazsın belki ama ye gitsin Nisa yaa:KK39: diğer öğünleri dengelersin:)

Ayyy ondan bir de ma’mul diye kurabiye yapıyorlar:KK33::KK33::KK33:
Diyetim bitsin bu sefer de onu yapayım dur:KK73:
Hurma benim de en sevdiğim atıştırmalık, öğün, herşey:)
Yalnız yaşarken hurma diyeti yapardım, günlerce evde bulaşık,yemek,temizlik telaşı olmazdı miss gibi:KK9:
Sen diyetini yapmazsın belki ama ye gitsin Nisa yaa:KK39: diğer öğünleri dengelersin:)
aslında bır dıyete gıresım var
annemın dogum gununde 1 borek yemıstım ya
yapıstı kaldı sankı psıkolojık mı acaba kendımı kırlenmıs gıbı hıssedıyorum :D ogunden berı mutsuzum rahatsızım bır tuhaf bır olmamıslık hıssı arınmak ıstıyorum
ayakta durdugum zaman leğen kemıklerım gorunurdu borek yedıgımden berı sankı gobegım cıktı :D reglım ondan mı borekten mı anlamadım sinir bozucu

bırde kendımı zorlamayı sınırımı gormeyı ozledım dıyetdeyken kı hafıflık hıssını bır yapayım ben ya :)

aslında bır dıyete gıresım var
annemın dogum gununde 1 borek yemıstım ya
yapıstı kaldı sankı psıkolojık mı acaba kendımı kırlenmıs gıbı hıssedıyorum :KK70: ogunden berı mutsuzum rahatsızım bır tuhaf bır olmamıslık hıssı arınmak ıstıyorum
ayakta durdugum zaman leğen kemıklerım gorunurdu borek yedıgımden berı sankı gobegım cıktı :KK70: reglım ondan mı borekten mı anlamadım sinir bozucu

bırde kendımı zorlamayı sınırımı gormeyı ozledım dıyetdeyken kı hafıflık hıssını bır yapayım ben ya :)
Sağlıklı beslenmeye alışınca bi parça börek bile çok gelir tabi;) hafiflik çok güzel bir şey değil mi :KK33:

Sağlıklı beslenmeye alışınca bi parça börek bile çok gelir tabi:KK66: hafiflik çok güzel bir şey değil mi :KK33:
hemde nasıl kus olup ucucam sankı karnım belıme sırtıma yapısıyormus hıssı oluyor hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayasım gelıyor daha bır enerjık oluyorum
bazen ıstahım cok acık oluyor tek basıma oturup bır dana yıyebılırım abartmıyorum gercekten
ama dusunuyorum en mutlu oldugum zaman karnım tok yedıgım zaman mı ac kaldıgım yemeyı unuttugum zaman mı

yemegı unuttugum zaman :)
bundan 1 sene once kadınlar klubunda dıyet topıklerınde ınsan 1 balık yıyerek doyar mı 1 kase corba ıctım doydum dıyorlar hayret bırsey nasıl ınsanlar onlar bır kaseyle doyulur mu ya dıyordum :D

sımdı yururken su bıdonu yutmusum gıbı lık lık mıdemden ses gelıyor tokluktan

normal ınsan gıbı yemek gercekten cok rahatlatıcı bırsey her anlamda tatmın edıcı sankı az yedıgımde kendımı odullendırmıs gıbı hıssedıyorum .

suan okuyunca kendı kendıme hıc normal gorunmedım :D

dıyete bagımlı mı oldum ne

Kosusturmaktan daha hiç birşey yiyemedim
Şimdi acikinca yemeğe oturdum
Screenshot_2019-01-30-14-32-01-670.webp

Et ile nohutu haşladım suyunu çorbada kullanırım suzdugum nohuta maydanoz dogradim limon suyu pul biber kaya tuzu zeytinyağı ekledim yiyorum ayranda içerim

Bugün tartıldım. 6 günde 200 gram vermişim. Aman ne iyi, gram gram veriyoz işte. :))

Bugünkü sabah koşumda afedersiniz yine popomdan solurken ne dedim kendi kendime biliyor musunuz? "Kızım bak görüyorsun kilo ne emeklerle veriliyor, bu günleri unutma, sakın bir daha kilo alma".

Hikayesini de anlatayım. Ben 3 sene önce zayıf ve fit (fitimsi) bir vücuda sahiptim. Şu anki kiloma yakındım. Dikkat, spora ve diyete başladığım kilo değil, şu anki kilo. Bugüne kadar aylardır bayağı kilo verdim çünkü... 3 yıl önce sporla değil, iştahsızlıktan kilo vermiştim tabii. Neyse, sonra kendimi durdurmayıp 10+ kilo aldım ve hiç bir ufak beden kıyafetime giremez oldum. Hala kızarım kendime.

Şimdi yine inceldim, inşallah yine salak gibi kendimi durduramayıp fazla fazla kilo almam.

Bugün tartıldım. 6 günde 200 gram vermişim. Aman ne iyi, gram gram veriyoz işte. :))

Bugünkü sabah koşumda afedersiniz yine popomdan solurken ne dedim kendi kendime biliyor musunuz? "Kızım bak görüyorsun kilo ne emeklerle veriliyor, bu günleri unutma, sakın bir daha kilo alma".

Hikayesini de anlatayım. Ben 3 sene önce zayıf ve fit (fitimsi) bir vücuda sahiptim. Şu anki kiloma yakındım. Dikkat, spora ve diyete başladığım kilo değil, şu anki kilo. Bugüne kadar aylardır bayağı kilo verdim çünkü... 3 yıl önce sporla değil, iştahsızlıktan kilo vermiştim tabii. Neyse, sonra kendimi durdurmayıp 10+ kilo aldım ve hiç bir ufak beden kıyafetime giremez oldum. Hala kızarım kendime.

Şimdi yine inceldim, inşallah yine salak gibi kendimi durduramayıp fazla fazla kilo almam.
:D :D alemsin ya
keyfı olarak kılo alacagını sanmıyorum sporu benımseyen hıc kımsenın kılo aldıgını gormedım ben
o bır donem buhran olmus gelmıs gecmıs belkı de ıyı olmus yasadıgın sayesınde bukadar dıkkat edıyorsun ne guzel :) kendını frenlemeyı bılıyormussun sınırını gormussun bundan sonra hep fıt :)

Kızlarımm selam devamsızım şu aralar, özledim sizi. Az önce konunun ilk sayfalarını okudum da 6 aylık neredeyse gerçi ben eylülde katılmışım iyiki de katılmışım :KK68: delirmiş gibi dondurma ve meyve yiyormuşum yazdığım menülere bakınca :KK20: kış iyi gidiyor burada baya şey öğrendim bu yaz da daha bilinçli olurum artık, kararında yerim inşallah :)

Kardeşim doğuda öğretmen sömestr tatiline geldi onunla birlikteyiz, işler yoğun biraz da modumu yükseltmek için extra çaba göstermem gerekiyor şu zamanlarda açıkçası, neyse ki kara kış bitti günler uzuyor :KK35:

Kızlarımm selam devamsızım şu aralar, özledim sizi. Az önce konunun ilk sayfalarını okudum da 6 aylık neredeyse gerçi ben eylülde katılmışım iyiki de katılmışım :KK68: delirmiş gibi dondurma ve meyve yiyormuşum yazdığım menülere bakınca :KK20: kış iyi gidiyor burada baya şey öğrendim bu yaz da daha bilinçli olurum artık, kararında yerim inşallah :)

Kardeşim doğuda öğretmen sömestr tatiline geldi onunla birlikteyiz, işler yoğun biraz da modumu yükseltmek için extra çaba göstermem gerekiyor şu zamanlarda açıkçası, neyse ki kara kış bitti günler uzuyor :KK35:
bızde ozledık guzel sohbetını hoş neşenı :)
burası sızın evınız ıstedıgınız zaman gelır ıstedıgınız gıbı davranırsınız onemlı olan rahat etmek sohbet etmek desteklemek
kardesınle zamanınızı en guzel ve yogun sekılde gecırın burası kacmıyor kardesının zamanı kısıtlı eglenmenıze bakın selamımı soyle :) eglenırken sohbet ederken saglıklı atıstırmalıklardan yapın lutfeeenn
ıyı gıdıyorsun guzel gıdıyorsun ıpın ucunu kacırmıyorsun :KK19:

Back