- 19 Aralık 2020
- 673
- 1.838
- 38
Hangi marka bu? hadi neyse onu birak kan vermeye git , hadi hadi kos...Yaa ama böyle yalancı pozitif çıkar mi bu kadar koyuyken
Artimed daha önce çok aldım hep negatifse baris negatif çıkartırdı bugün ise idrari damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktıHangi marka bu? hadi neyse onu birak kan vermeye git , hadi hadi kos...
Bu net hamilelikArtimed daha önce çok aldım hep negatifse baris negatif çıkartırdı bugün ise idrari damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı
Artimed in yalanci cikardigini burda okudum birkac kere ama cok silikti onlar. Kan verebilecek durumdamisin ?Artimed daha önce çok aldım hep negatifse baris negatif çıkartırdı bugün ise idrari damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı
Elinde başka marka test varsa onunla da tekrarla çizgi baya koyu hamilelik var benceYalancı pozitif mikuruma mi
Aminnnnn çok aminnnnnALLAHIM DUALARIM TUTUYOR, HADI NOLUR DAHA COK HAMILE CIKAR BU GRUPTAN
Yarin sabah gidicem kuzu zaten hastane işlerim varBu net hamilelikzaten regl gecikmişti. Bence hemen kan testine koş
Bugün itibariyle 6 gün kuzuElinde başka marka test varsa onunla da tekrarla çizgi baya koyu hamilelik var bencekaç gün gecikmen var
Canımsın sen benim Allah razı olsun senden binlerce kez duaların kabul olduALLAHIM DUALARIM TUTUYOR, HADI NOLUR DAHA COK HAMILE CIKAR BU GRUPTAN
O zaman kesin hamilesin nasıl 6 gün test yapmadan dayandınBugün itibariyle 6 gün kuzu
Eylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorumO zaman kesin hamilesin nasıl 6 gün test yapmadan dayandın
Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahEylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorum
İnşallah kuzum yarın sabah hemen hastaneye gidicem kadın doğuma randevu aldımAllahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahartık güzel şeyler düşünme zamanı en kısa zamanda kan ver değerin katlanarak artsın
Allahım çok şükür kuzum yaaaaa çok şükür inan ne diycem bilmiyorum çok sevinçliyim iniallah o kahve leke ilerlemezEylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorum
Güzel haberleri yine bizimle paylaş canımİnşallah kuzum yarın sabah hemen hastaneye gidicem kadın doğuma randevu aldım
İnşallah kuzum yine takipteyim kontrol ediyorum her gittiğimde kuzum valla bende ne tepki vereceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum hala şoktayım bi yandan korkuyorumAllahım çok şükür kuzum yaaaaa çok şükür inan ne diycem bilmiyorum çok sevinçliyim iniallah o kahve leke ilerlemez
TabiikideGüzel haberleri yine bizimle paylaş canım
Kesinlikle!Eylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorum
4 hafta 5 gün bugün kuzumKesinlikle!
Ozaman demistik bak, kimyasaldan sonra kisa surede hamile kaliniliyormus diye.
Ay simdi kac haftalik oluyor 5 dimi ?