Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ben ilk hafta daha iyi atliyorum sanki.simfi sürekli kaç olmuş diye sayaca bakıp duruyorum

Kizlar acaba her gun atlamak mi iyi yoksa gun asiri mi? Kaslari dinlendirmek gerekiyor falan gibi biseyler duyuyorum da... Akrep33 ve hedef56 siz her gun atliyor musunuz kasim dan beri?
Bir de boyunuz ve guncel kilolariniz nedir? Tekrar yazar misiniz? Benim basenler cok mu buyuk acaba diye kafama takildi da boyum 165 kilom 65 suan ve basenlerim 103

Ben ilk hafta daha iyi atliyorum sanki.simfi sürekli kaç olmuş diye sayaca bakıp duruyorum
Motivasyon düşmüş yanii
Ben böyle durumlarda şiş göbeğimle ağlayarak bu topiği açtığım günü getiriyorum aklıma..
Hiç bi kıyafetim olmuyordu ve evden çıkmak istemiyordum..
O günlere dönmek ya da dönmemek.. İşye bütün mesele bu

Canım ben 8 kasımdan bu yana hergün atlıyorum..
Yemişim kas dinlenmesini.. Bu zamana kadar yeterince dinlenmiş zaten. Şimdi çalışma ve yağ yakma vakti

Canım ben 8 kasımdan bu yana hergün atlıyorum..
Yemişim kas dinlenmesini.. Bu zamana kadar yeterince dinlenmiş zaten. Şimdi çalışma ve yağ yakma vakti
Cok iyi demissin canim. Haklisin ilk sayfadaki degisimini iyice inceledim. Harika. Kilo cok gitmemis ama hizla incelmissin. Demekki ip atlamak gercekten hem yag yaktiriyor hem de kas artiriyor peki boyunu ve yasini da ogrenebilir miyim canim?

Cok iyi demissin canim. Haklisin ilk sayfadaki degisimini iyice inceledim. Harika. Kilo cok gitmemis ama hizla incelmissin. Demekki ip atlamak gercekten hem yag yaktiriyor hem de kas artiriyor peki boyunu ve yasini da ogrenebilir miyim canim?
Benim 1.57 boy 77.6 başlangıç 73.2 güncel kilo.
Spor hocaları haftada 1 gün bütün sporlarda dinlenme öneriyor.agirlik çalışmaları evet gün aşırı yapılıyor.
Bu kardiyo ya giriyor.
Ben her gün diye başladım bunu düşünmedim. İster istemez ara veriyoruz zaten. Bugün örneğin. Coooook yorgunum

Cok haklisin canim. O zaman firsat buldukca ve kendimizi iyi hissettigimiz surece her gun yapalim ben yarin kesin yapamam cunku hem okul hem de nobetim var. O yyzxen bugun yapmak icin sartlari zorlamaliyim. Yasin kac hedef56? Ben 33 yasindayim. Ve gecen yila gore bile daha zor kilo veriyorum gibi geliyor. Yas metabolizmayi etkiliyor. Ama sporla metabolizma yasimi dusurup, hizimi artirabilirim. Pes etmek yok
Sen 4 kilo vermissin masaallah. Ne guzel

Yaşım 36.eskiya göre daha hareketsiz ve daha rahatıma düşkünüm daha çok dışarıdan yemek söylüyoruz.Merabolizma da elbette yavaslamistir ama asıl bunlar değişti yaşla birlikte bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…