Fönün bozulmasın diye tabiiDün 500 atlayabildim. Geç saat olunca ip atlamaya çekindim şimdi kahvemi içip atlayayım insallah
Ben de atlayamadım dün. Boğazım fena oldu.. Ağrı kesiciydi bitki çayıydı süt dü derken geç oldu zaten.Bu arada dün çorba eklenmiş alkali günümde reglin de etkisi ile 500 gram fazla çıktım. 75.3um ama herşey yolunda.
Yarın görün siz beni .ucacagim :)hele bi de 2000 ip atliyim; )
İşyerinde varmı atlama ortamı canım?.. Lavaboda ipsiz de zıplayabilirsin, yer yoksa.2000 muazzam yaaa :) maşallah darısı bana, işyerine getirdim bakalım burada yapabilecek miyim
Sınıfımın kapısını kitleyip egzersiz yapıyorum boş dersim olduğu zaman ama ip atlamayı denemedim :) öğleden önce boş saatimde oturup çene çaldım :)) birde reglin en yoğun günü elim kolum kalkmıyor ama bahane yer yok 65 olup 38 beden giymek istiyorsam bahane yok :)İşyerinde varmı atlama ortamı canım?.. Lavaboda ipsiz de zıplayabilirsin, yer yoksa.
Dünde 2.500 atladimkiBu haftayı atlatayım. Pazartesi görüşürüz şekerim..
Nasılsa Pazartesi ye kadar sen sıkılıp atlamamış olucaksın
Gecmis olsun kuzumSabah çok güzel kalktım canım.. Kaslarlarla alakalıymış.. Kas gevşetici ve ağrı lesici çözüm oldu.
Üst bacağım acaip sertleşti.. Kolay mı şekil alıyor vücut sıkılaşıyor.
Masallah yarisalim miSabah 2150 atladim
Akşama 850 daha atlasam...
Kesinlikle bahane sıralamak yokSınıfımın kapısını kitleyip egzersiz yapıyorum boş dersim olduğu zaman ama ip atlamayı denemedim :) öğleden önce boş saatimde oturup çene çaldım :)) birde reglin en yoğun günü elim kolum kalkmıyor ama bahane yer yok 65 olup 38 beden giymek istiyorsam bahane yok :)
Geçmiş olsun kas ağrın da o soğuk algınlığından belkiBen de atlayamadım dün. Boğazım fena oldu.. Ağrı kesiciydi bitki çayıydı süt dü derken geç oldu zaten.
İp atlayanlar kulübüne hoş geldin:)Merhaba bende geldim ilk günüm 100 tane atladım
Zaten üst üste en fazla 40 yapabildim arada dinlenmelerle 100 umarım alışırım.
Hoşbuldummmm yarasın hepimizeeeİp atlayanlar kulübüne hoş geldin:)
Masallah yarisalim mi
Kesinlikle canım. Bahane yok..Sınıfımın kapısını kitleyip egzersiz yapıyorum boş dersim olduğu zaman ama ip atlamayı denemedim :) öğleden önce boş saatimde oturup çene çaldım :)) birde reglin en yoğun günü elim kolum kalkmıyor ama bahane yer yok 65 olup 38 beden giymek istiyorsam bahane yok :)