- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 636
- Konu Sahibi elacicegim23
Çocuklarınız soğuk algınlığının farklı türlerini yaşıyorlardır size ayrı gelse de. Doktorlar çoğunlukla bazı ilaç firmalarıyla anlaşmalı oluyorlar . Calpol kullanacak seviyeye gelmese çocuklar keşke ağır ama etkili bir ilaç . Amoklavin antibiyotikler içinde en hafif olanlarından biri keşke yine de mecbur kalmasak. Ama çocuğunuz için en iyisi yine de bu diyebilirim. İburamin e gelince yazan doktorunun elleri dert görmesin. Pediyatrik ilaçlar içinde yazılabilecek en mucizevi ilaç. Çocuk ve bebekler için en ideal soğuk algınlığı tedavisi. Zararı diğer tüm ilaçlara oranla çok az. Alanım enfeksiyon ayrıca gönül rahatlığıyla kullanın. Benim de çocuklarım var ben de kullanıyorum grip olduklarındaİyi akşamlar size birşey soracaktım. Benim 2 kızım var büyük 3 buçuk küçük 2 aylik. Büyük kızım hasta olduğunda ya da misal grip olduğunda hemen doktora götürmüyorum 2 3 gün bekliyorum ev de ıhlamur vs takviye ediyorum bazen iyilesiyor bazen de geçmiyor sağlık ocağına götürüyorum. Her gittiğimiz de doktorumuz aynı ilacı veriyor en fazla verdiği amoklavin ve iburamin calpol yani hep aynı şikayetlerle gitmedigimiz halde antibiyotik iburamin calpol mutlaka yazıyor.
Odasın da bu ilaçların afişleri kalem defterleri not kağıtları bulunuyor. Eminim ki bu ilaçları her çocuğa yazıyorlar. Siz sağlıkçı olduğunuz için soruyorum bu normal mi yani her defasında aynı ilacı yazması her iki hastalık ayrı olsada aynı ilaç vermesi normal mi?