Saat ona kadar zaten kan verme işlemi sonrasında almıyorlar..bunu biliyorum.. direkt olarak bakmayip randevu alıp yarın gelin diyolarkan tahlilini belli bir saate kadar alıyorlar galiba, saat mi geçti o yüzden mi tekrar gelin dediler acaba? ilk defa duydum randevu sistemini, kesinlikle öyle bir zorunluluk yok tabi ki. bimere, cimer e şikayet edebilirsiniz.
Peki nasıl ulaşabilirimİl grup sağlık başkanlığına şikayet edin .
Yaşadığınız yerde daireleri vardır muhakkak , yani ben ilçede yaşıyorum ama burada var .Peki nasıl ulaşabilirim
Kan tahlili yapacam ama sonucu diyetisyenime gösterecek aile hekimime degilBaşka şikayet edebileceğiniz yer yok muhatap sb ayrıca bir karşilik alacağınızı sanmıyorum :/ randevu alıp tekrar gidin kan tahlili için de dr’un hastayı görmesi gerekir bu onun hakkı. Sekreter girişini yapsın istediniz sanırım
E nabızdan aile hekiminizi hatta baglı oldugunuz saglık ocagını değiştirin derim
TeşekkürlerYaşadığınız yerde daireleri vardır muhakkak , yani ben ilçede yaşıyorum ama burada var .
Benimde doktorum hemsirem ilgisizdi hemen değiştirdimÇok teşekkür ederim komple değişmek en iyisi çünkü bizim sağlık ocağındakiler çete gibiler asla kabul etmiyorlar ve bir anda üç kişi karşımda konuştukları bile oldu kime laf anlatacağımı şaşırdım..
Saat ona kadar zaten kan verme işlemi sonrasında almıyorlar..bunu biliyorum.. direkt olarak bakmayip randevu alıp yarın gelin diyolar
Ya varya sırf kafaları agirsa bile yeter ya..herkese carlamak öyle kolay olmamalı..hemşireler hele havalarindan geçilmiyor onlardaki ego doktorda yok..(bizim sağlık ocağındakiler için diyorum taslamayin sonraişgüzarlık yapmışlar o zaman. şikayet ederseniz işe yarar inşallah. ben turkiyede devlet kurumlarının şikayet sistemiyle değişeceğini sanmıyorum da pek.
Anladım lakin kan tahlilininin sistemden sadece hekimler isteyebilir sonucunu pek tabi diyetisyen görebilirKan tahlili yapacam ama sonucu diyetisyenime gösterecek aile hekimime degil
Haklılar mi!!! Yoğunluk falan demesinler her adım başı sağlık ocağı var ve her birisinde bir sürü hemşire doktor var ama ben bizimkine gidiyorum ya yüzde doksaninda bomboş ve kapılar hep kapalı ve kilitli çalışma saatleri içerisinde üstelik..On taneden fazla oda var ve teker teker tıklayıp hemşirelemi buluyorum Bazen hiç acmayip keyiflerinede bakıyorlar..doktor desen 4 tane doktor verilmiş güya ben orada 2den fazl doktoru bir arada görmedim..kafalarına edince geliyorlar yada gelen sayısı o kadar azki birbirlerini idare edip daha az calisiyolarAnladım lakin kan tahlilininin sistemden sadece hekimler isteyebilir sonucunu pek tabi diyetisyen görebilirbu söylediğiniz durumun tartışması uzun zamandan beri yapılıyor bakanlık gerek yok diyor ama aile hekimleri randevulu bakıyor, iş yoğunluğu arasında bir sürü koruyucu sağlık hizmeti yaparken randevusuz hasta bakmak imkansızmış ve kavga çıkarıyormuş bu hastalar yani mesajı alan koşuyormuş galiba haklılar
Peki randevu konusunda neden bu kadar israrcilar onu merak ediyorum bı kârları kazançları var mıAnnem aile sağlığında çalışıyor. Randevu sistemi tam anlamıyla yok. Sistem aynı banka gibi işliyor, gelen doktor için sıra numarası alıp bekliyor.
Verdikleri cevaba göre işten kaçıyorlar, sizde doktoronuzu değiştirin nüfusları azalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?