Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

Sen benden iyisin ben uzun uzun dayanamıyorum diyetlere çabuk bozuyorum çabucak verirsin inşAllah

ilk 20 gündeki hırsım yok. yani akşamları bazen çayla atıştırmalık alıyorum ama abartmadan.
bir de öğlen yürüyüşlerim bitti çok sıcak çünkü rahatsız ediyor..
sabah 6 da yürüyorum ancak 45 dk o da. çünkü duş alıp kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de işe geliyorum. işte bazen akşam yürüyorum ekstra olarak.

yaz bitene kadar 15 kg daha vermem lazım. toplamda da 20 kg of :KK43:

Merhaba ben de size katılmak istiyorum. Bu ayın 15 inde iki ay dolmuş olacak benim zayıflama maceramın ve toplam 4 kilo verdim. Ne için? Sağlık için.:KK5:

evet biz de sağlık için fazlalıklarımızı vermeye çalışıyoruz. görüntü 2.plan da kalıyor artık.

ilk 20 gündeki hırsım yok. yani akşamları bazen çayla atıştırmalık alıyorum ama abartmadan.
bir de öğlen yürüyüşlerim bitti çok sıcak çünkü rahatsız ediyor..
sabah 6 da yürüyorum ancak 45 dk o da. çünkü duş alıp kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de işe geliyorum. işte bazen akşam yürüyorum ekstra olarak.

yaz bitene kadar 15 kg daha vermem lazım. toplamda da 20 kg of :KK43:
İyi kalkıp yürüyosun ben kalkamıyorum sabahları bende ramazana kadar öğle araları yürümeye çalışacam inşAllah yapacaz sıkma sen canını

kızlar merhaba,
bugün tartıldım.kilom 64,8 :KK11:
aslında 63,9 görmüştüm ama şu son 10 gündür yeme düzenim yok.ne yediğimi de yazmak bile istemiyorum.öyle karışık ki anlatamam.

benden haberler şöyle; kızlar tuvalete tam olarak alışamadı.hala ya yapınca söylüyorlar ya geldi deyip tuvalette oyun oynamaya çalışıyorlar. 1 haftadır Ceren hastaydı(bağırsaklarında sorun vardı) .onu iyileştirdik şimdi Ece'yi taşıyoruz acillere.öte yandan Ceren de Ece'den şifayı kaptı öksürüyor. ya kızlar ne zor iki çocukla ilgilenmek.bir yandan ev işleri öbür yandan kızların nazları, ilaçlar, yok çişi kakası.depresyon moduna girmek üzereyim.

eşim de birkaç işe girdi çıktı.halihazırda çalışmıyor. :KK43:

27 yaşında engelli kaynım var.onu hastaneye yatırdık.beyin ameliyatı oldu.ikinci ameliyatı için beklemedeyiz.çok şükür şuan durumu iyi. diğer kaynım (görme engelli) o da bizde kalıyor.e onunla da ilgilenmek lazım.

valla bana dua edin kızlar.hayatım olmuş bir maraton.ben artık yetişemiyorum :KK42:

kızlar merhaba,
bugün tartıldım.kilom 64,8 :KK11:
aslında 63,9 görmüştüm ama şu son 10 gündür yeme düzenim yok.ne yediğimi de yazmak bile istemiyorum.öyle karışık ki anlatamam.

benden haberler şöyle; kızlar tuvalete tam olarak alışamadı.hala ya yapınca söylüyorlar ya geldi deyip tuvalette oyun oynamaya çalışıyorlar. 1 haftadır Ceren hastaydı(bağırsaklarında sorun vardı) .onu iyileştirdik şimdi Ece'yi taşıyoruz acillere.öte yandan Ceren de Ece'den şifayı kaptı öksürüyor. ya kızlar ne zor iki çocukla ilgilenmek.bir yandan ev işleri öbür yandan kızların nazları, ilaçlar, yok çişi kakası.depresyon moduna girmek üzereyim.

eşim de birkaç işe girdi çıktı.halihazırda çalışmıyor. :KK43:

27 yaşında engelli kaynım var.onu hastaneye yatırdık.beyin ameliyatı oldu.ikinci ameliyatı için beklemedeyiz.çok şükür şuan durumu iyi. diğer kaynım (görme engelli) o da bizde kalıyor.e onunla da ilgilenmek lazım.

valla bana dua edin kızlar.hayatım olmuş bir maraton.ben artık yetişemiyorum :KK42:

Canim okurken seni bir hayal ettim. benim de ikiz kiz kardesim vaR. Ve bizi annem tek basina buyutmus. Banam o donemler hep vardiyali calisirmis. Annem de oturup az aglamamis sinirinden.

Ruyamda da hamileymisim ve ikiz diyor doktor ben agliyorum. Nasil bakicam ben bir tanesine zor yetisiyorum diye :)

kisaca Rabbim sana guc kuvvet versin. Biz de kizkardesimle birbirimize hastaligimizi gecirir misiz olacak bunlar ayni evin icindeler. istersen cis egitimini agirdan al. Lazimligi koy odaya istediklerinde yapsinlar rahat birak ilgilenme. Sonunda yapacaklar.

Her iki kaynin icin de gecmis olsun. Peki evde baska bir erkek zor olmuyor mu ? Ustelik gorme engelli. Surekli size ihtiyaci var. Yani senin yaptigin buyuk fedakarlik. Rabbim karsiligini verir insallah.

Kizlarin iyi bir ise girsi diye dua etsinler babalari icin. Cocuklarin duasi kabul olur :)

günaydınlar

kahvaltı 7:00

3 zeytin
yarım dlim ekmek
az peynir
sallama çay
salatalık

Günaydın :)

bugün yürüyüş yapmadım. saçımı yaptım onun yerine :) o da bir aktivite sayılır :KK49:

aç karnına 2 çilek, 2 bardak limonlu su.

3 zeytin, 2 ceviz, az peynir, yeşillik, domates salatalık, 1 yk kaymak ve 1 çk bal, çay

ara
2 bardak yeşilçay
siyah çay
neskafe
yeşil elma

öğle
melemen
3 zytin
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
yoğurt

Arkadaşlar bu aralar çok yoğunum giremiyorum o yüzden. Diyet ,spor yapamıyorum tartıldım 69 çıktım. dilerim 70 olmam. Ama bırakmadım devam edicem. Bu hafta sonu biraz rahatlarsam spora yeniden başlayacağım. Herkese sağlıklı günler.

GÜNAYDIN KIZLAR;

Bu ara havadan mı nedir canım yemek istemiyor yemek yapmak dahi içimden gelmiyor. ya da biri yapsa da ben hazıra konsam :)))

kahvaltı; 1 muz, 1 kk peynir, 5 zeytin, yeşillik, domates, salatalık, çay

grubumuzun enerjisi düşük, napalım da canlandıralım... yarışma yapalım mı ?
belki motive eder, hırslandırır bizi ne dersiniz?

Ne kadar diyet yapamasamda sanırım koşuşturmaktan formum yerinde sayılır. Cuma spora başlayacam.

kahvaltı : 1 dilim ekmek, 1 yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir

X