Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

selam kızlar

sabah
2 dilim kepek ekmek
marul
peynir
domates
ara
yeşilçay
siyah çay

Günaydın Kızlar;

3 günde aldıklarımı toparladım sonunda. demek ki tam yerleşmeden harekete geçtim.

45 dk yürüyüş

maden suyu, 1 yumurta sahanda, 2 kk beyaz peynir, 2 ceviz, marul, 5 zeytin, domates, salatalık, çay

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta
yarım kk peynir
çay

Ara
çay ve ince dilim brovni kek

Öğlen
sadece cacık

derslerden dolayı spor yapamıyorum dilerim pazartesi 68 i görürüm.

Ben burdayim :)

Kizimdan ancak firsat buldum 6 dan beri ayakta. Haliyle ben de :)

1,5 yumurta sahanda, 2 ceviz, domates salatalik, 1 kk peynir, 1 tk bal tereyag 1 dilim ekmek, 8 zeytin ve cay

Haftasonu ayar kaciyor h.ici daha duzenli hem yediklerim hem de yeme saatim. Kizi uyutuyorum yuruyuse gitcem.

kızlar merhaba,
kızlara tuvalet eğitimi veriyorum.tam iyi gidiyor derken yine başa sardık. biraz da bu nedenle diyete ara verdim sayılır. yeme düzenim kalmadı.ama pazartesi kilo bildirimi yapıp tekrar başlıyorum.

kızlar merhaba,
kızlara tuvalet eğitimi veriyorum.tam iyi gidiyor derken yine başa sardık. biraz da bu nedenle diyete ara verdim sayılır. yeme düzenim kalmadı.ama pazartesi kilo bildirimi yapıp tekrar başlıyorum.
Canim zorlu bir surec. Pes etme. Ve sakin kizma cocuklara. yoksa inatlasiyorlar ve bilerek altlarin birakiyorlar. Biz ozellikle bebegimizi de yanimiza alip giderdik ona da yaptirirdik ve yaptiktan sonra hoscakal cis k.k. derdik :))

P.tesi bekliyorum herkesi kilo bildirini ile sifirliyoruz herseyi.

1 saat yuruyus

1/2 elma , 5 erik

Aksam; 1,5 kase mercimekli eriste corbasi, 1 kase yogurt ve 4 yk domatesli makarna.

Bugun yemek saati duzensiz oldu

kızlar çarşambadan beri misafirlerim vardı yaamadım. dikkat etmeye çalıştım ama yapamadım diyet

Kızlar Günaydın

nasıl geçti hafta sonunuz?

bugün kilo bildirim günü. katılma şartı yok isteyenler için sadece.

Evet canım bu gün son günüm ama yinede istediğim kadar veremedim.52-53 e kadar inmek istiyorum.Ama bu ara vücudumun bi dinlenmesi lazım bu diyette çok halsizledim.Sen kaçtasın seninki nasıl gidiyor?

halsizleştiysen ara ver ya da başka bir diyet uygula.

ben aldığımı verdim toparladım ama 20 gün kayıp oldu benim için. 7

8.1 kg yum şu an

X