- 2 Nisan 2015
- 204
- 218
- Konu Sahibi Heart of Gold
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdiki diyetten sonra pek ödem kalmadı herhalde :) Belki bikaç bişey ekleyerek bunu yapabilirm.Aslında o kadar araştırmadan sonra ne yemeli ne yememeli az çok öğrendim sanki :)güzel yapabilirsin. 1.hafta sıkıntılı ki bence ödem attırıp kilo verdirmek için yapmışlar. motive açısından.
Canim zorlu bir surec. Pes etme. Ve sakin kizma cocuklara. yoksa inatlasiyorlar ve bilerek altlarin birakiyorlar. Biz ozellikle bebegimizi de yanimiza alip giderdik ona da yaptirirdik ve yaptiktan sonra hoscakal cis k.k. derdik :))kızlar merhaba,
kızlara tuvalet eğitimi veriyorum.tam iyi gidiyor derken yine başa sardık. biraz da bu nedenle diyete ara verdim sayılır. yeme düzenim kalmadı.ama pazartesi kilo bildirimi yapıp tekrar başlıyorum.
Günaydın kızlar
Bu sabah itibariyle 55.7 kilodayım
Evet canım bu gün son günüm ama yinede istediğim kadar veremedim.52-53 e kadar inmek istiyorum.Ama bu ara vücudumun bi dinlenmesi lazım bu diyette çok halsizledim.Sen kaçtasın seninki nasıl gidiyor?süpersin :)isveç diyeti işe yaradı
Evet canım bu gün son günüm ama yinede istediğim kadar veremedim.52-53 e kadar inmek istiyorum.Ama bu ara vücudumun bi dinlenmesi lazım bu diyette çok halsizledim.Sen kaçtasın seninki nasıl gidiyor?