Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

Aynen takip edilmesi mümkün değil. birde işim çok yetişemem istesemde. bende kilo paylaşımında bulunacam. belki sadece kendi grubumdakileri takip ederim.

aynen bende. hatta ben kendi açtığım konuma bile yazmıyorum 1 haftadır. sadece kilo bildirimini düzenleyip çıkıyorum :)))

Günaydınlar
bu sabah şöyle bir eskiye baktım da programımın çok gerisindeyim ve çok üzüldüm. 16 Nisanda 70 kilo ile başlamışım aradan 1 aydan fazla geçmiş ve bugün yaklaşık 63-64 olabilecekken 68,5 um. oysaki ne kadar motiveydim. Sanırım dersler ve okul derken sporu çok aksattım böyle oluncada malum sonuçla başbaşa kaldım. Bu beni durduracakmı hayır. Artık haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım ve o gün geldiğinde son sınavımıda verdiğimde sıfırdan başlayacağım.

kitara_84 azmine hayranım çok güzel gidiyorsun hedefin 60 ama bu azimle 48-50 de olabilirsin. sınavlardan sonra artık seni yakalayacağım kilo vermede. haftaya kadar takipteyim yine. spor yapamasamda yediklerime dikkat edeceğim en azından 69 un üzerine çıkmamak için.

Günaydınlar
bu sabah şöyle bir eskiye baktım da programımın çok gerisindeyim ve çok üzüldüm. 16 Nisanda 70 kilo ile başlamışım aradan 1 aydan fazla geçmiş ve bugün yaklaşık 63-64 olabilecekken 68,5 um. oysaki ne kadar motiveydim. Sanırım dersler ve okul derken sporu çok aksattım böyle oluncada malum sonuçla başbaşa kaldım. Bu beni durduracakmı hayır. Artık haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım ve o gün geldiğinde son sınavımıda verdiğimde sıfırdan başlayacağım.

kitara_84 azmine hayranım çok güzel gidiyorsun hedefin 60 ama bu azimle 48-50 de olabilirsin. sınavlardan sonra artık seni yakalayacağım kilo vermede. haftaya kadar takipteyim yine. spor yapamasamda yediklerime dikkat edeceğim en azından 69 un üzerine çıkmamak için.

Günaydın; valla azim var ama spor yok. aşırı yorgunum sabahları 6 da zor uyanıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum 10 günde 1 kez yürüyebildim. haliyle tartı sürekli 77 yi gösteriyor. bende aslında bu zamanlarda 75 olurum diye düşünmüştüm. neyse düzelecek yavaş gidiyor ama olsun. hızla verilen kilo yavaş verilen kiloya göre tehlikeli.

senin sınavlar bitince rahatlarsın o zaman devam edersin spora. sınavlar daha önemli çünkü.

1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yk nutella, 2 ceviz,1/2 biber, 1 domates, 1 salatalık ve yeşillik / iyi yemişim yaa :kk77:

Günaydın; valla azim var ama spor yok. aşırı yorgunum sabahları 6 da zor uyanıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum 10 günde 1 kez yürüyebildim. haliyle tartı sürekli 77 yi gösteriyor. bende aslında bu zamanlarda 75 olurum diye düşünmüştüm. neyse düzelecek yavaş gidiyor ama olsun. hızla verilen kilo yavaş verilen kiloya göre tehlikeli.

senin sınavlar bitince rahatlarsın o zaman devam edersin spora. sınavlar daha önemli çünkü.

1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yk nutella, 2 ceviz,1/2 biber, 1 domates, 1 salatalık ve yeşillik / iyi yemişim yaa :kk77:

Evet hızla vermektense yavaş olan daha iyi . haftada 1 kilo diyoruz ama yarım kilonun daha iyi olduğunu bi yerlerde duymuştum. ama benimki de sanırım çoook daha sağlıklı!!!! 3 haftada yaklaşık 1 kilo vermişim.

Bende maalesef spor yapmayınca ne kadar debelensemde kilo veremiyorum. artık haftaya bol bol ter atarım. biran önce şu 69 dan 68 den krtulmak istiyorum. daha sonra 65 ve 60lardan da kurtulup 50 lere ulaşmak istiyorum. ve nihayetinde 50 lerde bitip 47-48 i görmek istiyorum. çok uzakta değil 2-2,5 ayda hallolur. Şu bir haftayı atlatayımda. :)

Merhabalar,

bugün kahvaltıda bol kalorili 6 sigara böreği yedim. tartıldım hala 68,5 um. Haftaya cumaya kadar da 68 olsam ne güzel olur. gün içinde mekik çekicem. Şu anda da şekersiz sütlü neskafe içiyorum.

Günaydın :)
77.0 ( -700 )

h.sonu kaçamak oldu biraz. ve spor yapamadım yine de tartıda eksiyi gördüm.

Tüm herkesin Berat Kandili mübarek olsun.

niyetliyim Rabbim kabul ederse inşallah.

Sahur menüm; 2 yumurta ( tereyağında), 3 ceviz, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 2 kk süzme peynir,
bol yeşillik, 1 biber, 1 /2 kase yoğurt

Akşamı henüz düşünmedim. çorba ve sebze yemeği düşünüyorum. yarın da niyetli olacağım çünkü.
Herkese iyi haftalar.

Merhabalar,
ne güzel kilo vermişsin. ben sabırla cumayı bekliyorum. sınav telaşıyla sabahın yedisinde ettiğim kahvaltıyla akşamı ettim. akşamda ne yedim sormayın bende sayamadım. Kilom hala 68,5 . sadece kilomu koruduğuma sevinebiliyorum.

Merhabalar,
ne güzel kilo vermişsin. ben sabırla cumayı bekliyorum. sınav telaşıyla sabahın yedisinde ettiğim kahvaltıyla akşamı ettim. akşamda ne yedim sormayın bende sayamadım. Kilom hala 68,5 . sadece kilomu koruduğuma sevinebiliyorum.

Günaydın Canım; az kaldı sınavların bitsin toparlarsın..aslında daha fazla vermiştim ama sahur yapınca kilom fazla çıktı haliyle :)

bu sabah 30 dk yürüyüş yaptım. sağolsun sürülerle takıldığımdan sürünün köpeği vardı. ondan kurtuldum dedim bu sefer de sitenin içine girmiş burun buruna geldik la havle dedim sabahın 05.50 sinde bir gör beni koşa koşa bir bloğa girdim malum yürüyüş yarıda kaldı ,köpek yüzünden geri döndüm :)) yoksa 1 saate tamamlardım.

bu sabah sıkı bir kahvaltı yaptım öğlene kadar ara öğün yapmayacağım.

2 yumurta haşlanmış( 1 tk zeytinyağı gezdirdim), 1 domates, 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber ve bol yeşillik.

Günaydın

Kahvaltı
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1 kk peynir
sınırsız çay (şekersiz)

Günaydın :)

baş başa kaldık seninle.

2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat ekledim)
1 domates, 1 salatalık, yeşillik
5 zeytin, 1,5 kk süzme peynir ve çay

Ara: 2 ceviz
Öğlen; zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt
Ara: çilek
Akşam; ton balıklı salata ve şalgam suyu

Aynen öyle bi ikimiz kaldık burda. diğer tarafa da arada bakıyorum . çok hızlı ilerliyor takipte edemiyorum.

ara : 1 sütlü neskafe
öğlen ne yerim bilmiyorum yemeğim yok. karpuz ve peynir olabilir 1 dilim ekmekle.

Günaydın canım;

İşe yürüyerek geldim 10 dk :) yürümeyecektim de arkadaşı görünce takıldım. her yer çamur çünkü :)

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat)
5 yeşil zeytin, 1 domatesi 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 2 kupa demleme yeşil çay

bu arada yumurtayı 2 ye çıkardım müthiş tok tutuyor. ve saat 11 e kadar acıkmıyorum :)

bugün tartı ya bozuldu ya da gerçekleri söyledi :))) 75.0 ı gördüm :)

hiç kaçamak yapmadım bu hafta ve saat 8 de yemek faslım bitti. akşamları 9.30 da yattım .sanırım vücut dinlendi. kaslar dinlendi yoksa bu hafta 1 kez yürüyüş yapabilmiştim.

X