N
nscckts
ay bayıldım hayvan sevgine Nisaa ya, ben uzaktan sevenlerdenim malesef. Üzerim doğru yürüse korkuyorum

Bilmiyorum çocukluktan bir travmam mı var acabaa... geçen minnacık bir kedi gördüm sokakta, nasıl alıp sarmak istedim, ama yok korkudan yapadım. Markete girip yaş mama falan aldım, döndüğümde yoktu
Benim en yakın arkadaşımlarım da öyle, senin gibi...sokakta her gördüğü kediyi kucaklıyorlar ya. Hele biri yurtdışına taşındı, orada hiç sokak hayvanı yokmuş. Şimdi tr ye gelse, kedilerin kafasını öpüyor, boynuna sarılıyor
2 yaşında ki yeğenim de tam bir Elmayra...hatırlar mısın karakteri? Tavşan bunun elini ısırmış, ısırdı diyor ama hala gidip tutmaya çalışıyor.
Ne diyorlar biliyor musun, biz insanlarda herkesin ayrı bi ruhu var ya, hayvan cinslerinin de bir ruhu varmış. Örneğin kedilerin ruhu, kuşların bir ruhu gibi...o yüzden bir yerlerde bir kediyi çok sevdiysen mesela, diğer kediler senin bir kedi seven olduğunu bilir, hissederlermiş. Doğru sanki. Arkadaşımın peşine kediler çok takılıyordu