Sağ yumurtalık erkek ,sol kızmı cinsiyet belirleme?

Bu defada sagdan yumurtlamistim we hamileyim allahin izniyle ogrenince yazarim insallah.
Keske ultrasonla takip yaptirip net sagdan yumurtlayan arkadaslarda yazsalar
Cok merak ediyorim bu konuyu..

Doktorum sol yumurtadan döllenmiş demedi ama bebek sol tarafta yatıyo dedi :) böyle olan bebeklerin %60ı kız %40ı erkek olur dedi. Kesin sonucu 3hafta sonra öğrenicem

ilk bebeğimde klomenle hamile kaldım yumurtam sağda oluşmuştu o yumurta ile oğlum oldu

şimdikinhamileliğim plansız olduğu için hangi tarafta bilmiyorum ama sol tarafta hissediyorum bakanım ne çıkacak

Konuya net bir cevap olması açısından şunu söyleyim tek yumurtalığım var oğlumda kızımda var.Bilimsel olarakta yumurtanın önemi yok zaten ama kızım rahimde soluma oğlum sağıma yerlesmisti.

Bu yumurtalık değil de kese rahmin sağ veya solunda mı diye biliyorum canım. Annem anlatmıştı yeni hamile kaldığımda, kendinin 2 kızı ve 1 oğlu var. Kızlarım soldaydı diye anlattı ve erkek kardeşim sağdaymış.

Ben de büyük oranla sol taraftan yumurtlayanların ki sol tarafa yapışır diye biliyorum yani senin dediğini doğruluyor. Sol'dan yumurtlayıp sağa yapışan da var tabii. Ben hep sol tarafımdan yumurtluyorum sanırım, hiç takip ettirmedim ama hep sol yumurtalığım sızlar yumurtlarken. Bebeğimiz de rahmin solunda ama cinsiyeti daha öğrenemedik. Buna göre kız olacak inşaAllah.

Tesekur ederim canim. Seninde gonlunde olani nasip etsin rabbim. Evt kesinlikle sagdaydi ozellikle dikkat etdim. 7 haftalikkende ultrasonda kesenin soluna yapismisti.
Rica ederim canım. Gönlümdeki hayırsız olacaksa Allah tam tersini nasîb etsin :) kız istiyorum ilk bebeğimi ama erkek gibi hissettim hep.

Cihazı benim sol tarafa koyuyorlar. Yumurtlarken de sol yumurtalığım hep sızlar belki oradan yumurtluyorum. O zaman kızım olacak ama sağ tarafımdan hiç yumurtlamıyorsam erkek bebek sahibi olamam anlamına geliyor o zaman :))

7 haftalıkken bebiş kesenin sağındaydı, sen diyince aklıma geldi. Resimde sol tarafta ama karından bakıldığı için sol taraf sağ tarafın oluyor. Buna göre erkek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…