- 1 Haziran 2018
- 525
- 780
Bugun ogrendim allahin izniyle erkekmis. Bu sag sol isini ciddiye alin kizlar derim..Bu defada sagdan yumurtlamistim we hamileyim allahin izniyle ogrenince yazarim insallah.
Keske ultrasonla takip yaptirip net sagdan yumurtlayan arkadaslarda yazsalar
Cok merak ediyorim bu konuyu..
Hayırlı olsun canım. Bebiş de rahmin sağında mı peki? Ultrason cihazını koyarken ne tarafına koyuyor doktorun?Bugun ogrendim allahin izniyle erkekmis. Bu sag sol isini ciddiye alin kizlar derim..
Tesekur ederim canim. Seninde gonlunde olani nasip etsin rabbim. Evt kesinlikle sagdaydi ozellikle dikkat etdim. 7 haftalikkende ultrasonda kesenin soluna yapismisti.Hayırlı olsun canım. Bebiş de rahmin sağında mı peki? Ultrason cihazını koyarken ne tarafına koyuyor doktorun?
Rica ederim canım. Gönlümdeki hayırsız olacaksa Allah tam tersini nasîb etsin :) kız istiyorum ilk bebeğimi ama erkek gibi hissettim hep.Tesekur ederim canim. Seninde gonlunde olani nasip etsin rabbim. Evt kesinlikle sagdaydi ozellikle dikkat etdim. 7 haftalikkende ultrasonda kesenin soluna yapismisti.
mec zup cnm buraya bi bak.
Baska bir sayfa daha vardi bu konu hakkinda onu bulamadim. Benim tavsiyem sana sag cnm tabi sen bilirsin gerisini.Canim bütün yorumları okudum hemen hemen eşit görünüyor oran bilemedim çok büyük bi fark yok
Baska bir sayfa daha vardi bu konu hakkinda onu bulamadim. Benim tavsiyem sana sag cnm tabi sen bilirsin gerisini.
doktorum bebek solda yatıyo demişti böyle durumlarda %60 kız %40 erkek olur dedi. bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek kendisi :)
onu bilmiyorum. hamilelik öncesi düzenli kontrole gitmediysek doktorda bilemez bence