- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
İki oğlum da sol yumurtalığımdaydı.doktorum bebek solda yatıyo demişti böyle durumlarda %60 kız %40 erkek olur dedi. bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek kendisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki oğlum da sol yumurtalığımdaydı.doktorum bebek solda yatıyo demişti böyle durumlarda %60 kız %40 erkek olur dedi. bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek kendisi :)
İki oğlum da sol yumurtalığımdaydı.
Hayır, doktorum öyle söylemişti.Takip yapmismiydiniz
benimde soldaydi ona eminim.ama daha netlesmedi .cunku gostermiyor kendileri :)İki oğlum da sol yumurtalığımdaydı.
sağdan erkek soldan kız olur hiç duym adım bu tarz bir şey. benim duyduğuma göre erkekten gelen spermle xy kromozomlarından oluşur,zaten cinsiyeti erkek belirler. y erkek x kızı temsil eder. eğer kadın yumurtlamış ise yani çatlama oldu ise ve ilişki yaşandı ise y ler he zaman x'e göre daha hızlı hareket edip daha çabuk ölürlermiş. yumurta çatlamış bir vziyette ise yler kadından gelen xx kromozlarından oluşan yumurtayı döller ve bebek erkek olur. ama yumurta çatlamamış ilişki olduysa yler dölleyecek bir yumurta bulamaz ve ölürler fakat x'ler calılıklarını sürdürürler, ertesi gün yaşanıyorsa ilişki x'lerle x'ler birleşip bebek kız olur. biraz biyolojik bir açıklama oldu ama tüplerle ilgili değil yani canım.
Canım ben normalde 28,29 arada 33 günde bir adet olurdum. Sat 12 Aralık 2018 , adetin 9.11.günğ ilişki oldu ama o tutmadı. Adetin 19.günü yani 30 Aralık ve 4 ocakda ilişki oldu. Aradaki boşluklarda olmadı ilişki, bir ayda 4 kere oldu. Dedim ya arada 33 günde birde adet oluyorum diye, bu ayda öyle oldu herhalde. Ayın 10unda olmam lazımdı olmadım neyse doktora gittim geçen vajinal Usg ile 3 haftalık demişti.sence ne olur cinsiyeti[/QUOT
Selam