- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Evet bunu duymuştumne alakası var yahu
hadi bilimsel açıklama kısmını geçtim de en basit örneği, tek yumurtalığı olan kuzenimin hem kızı hem oğlu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunu duymuştumne alakası var yahu
hadi bilimsel açıklama kısmını geçtim de en basit örneği, tek yumurtalığı olan kuzenimin hem kızı hem oğlu var
Cnm bende oğluma sol yumurtasından hamile kaldım
Cnm benim bebeğinde solda oluştu sonra sağa geçti konumlanma yeri saģ,sendede boylemiydi acabaoynuyor
Cnm benim bebeğinde solda oluştu sonra sağa geçti konumlanma yeri saģ,şendere boylemiydi acabaoynuyor
Benim bebegin cinsiyetine solda bakıyor cnm ama bebek hep sağıma konumlanıyor sağımda yani hic soluma geçmiyor sadece sağda bide gobegimin altinda oynuyor acaba cinsiyeti nedir kesin konuşmadı doktorbayağı
Canım bir sorum var pcos hastasıyım ve bir kızım var çok kimyasal gebelik ve düşük geçirdim yani şöylr baktımda hep sol tarafım agrır misal yumurtlama zamnları ama sag tarafta tık yok ve sürekli böyle sag agrımaz hep sol taraf şimdi hamileyim sizce bu kızmıdır yine sol taraf yani saglık en önemlisi ama sadece iki cinsiyeti insan istiyorEvet arkadaşlar cevapları bekliyorum.Yumurta takibiyle hamile kalanlar bilir.Bende tuttu komşumda tuttu acaba tesadüfmü?
Ben oğluma sağ yumurtalıktan hamile kaldım,Komşum iki kızdan sonra üçüncüye sağ yumurtalıktan erkek bebeğe hamile.
Acaba başka varmı?
Mrb ne oldu cinsiyet baya zaman geçmiş ama benim hep sol taraf agrırır vir kızım var yine kızım olacak o zaman sag tarafta yumurtlamıyorum hiçoğlumda sağdan yumurtladım, şimdi soldan :) öğrenince yazarım
Selam canım sağdan yada soldan yumurtladıgını nasıl anlıyorsun.Ben hamile kaldığımı bilmiyordum sureklı sağ kasıgımda batma oluyordu sağdan mı yumurtlamış oluyorum ve şu anda bebegımı solda hareket ettıgını hissediyorum cevaplarsan sevinirimBu defada sagdan yumurtlamistim we hamileyim allahin izniyle ogrenince yazarim insallah.
Keske ultrasonla takip yaptirip net sagdan yumurtlayan arkadaslarda yazsalar
Cok merak ediyorim bu konuyu..
Nasıl anlıyorsun canım solda mı hissediyorsunİki oğlum da sol yumurtalığımdaydı.