Sağ yumurtalık erkek ,sol kızmı cinsiyet belirleme?

Bu gün doktra gittiğimde bebek gözükmedi daha çok yeni ama sağdan yumurtlama dedi doktor .. aksilik olmazsa cinsiyet öğrendiğimde yazarım inşallah eğer dediğiniz doğruysa erkek çokta önemli deil kızımda var oğlumda bu da kazandibi olucak sağlıkla doğsun inşallah evlatcim

Canım bir sorum var pcos hastasıyım ve bir kızım var çok kimyasal gebelik ve düşük geçirdim yani şöylr baktımda hep sol tarafım agrır misal yumurtlama zamnları ama sag tarafta tık yok ve sürekli böyle sag agrımaz hep sol taraf şimdi hamileyim sizce bu kızmıdır yine sol taraf yani saglık en önemlisi ama sadece iki cinsiyeti insan istiyor

Bu defada sagdan yumurtlamistim we hamileyim allahin izniyle ogrenince yazarim insallah.
Keske ultrasonla takip yaptirip net sagdan yumurtlayan arkadaslarda yazsalar
Cok merak ediyorim bu konuyu..
Selam canım sağdan yada soldan yumurtladıgını nasıl anlıyorsun.Ben hamile kaldığımı bilmiyordum sureklı sağ kasıgımda batma oluyordu sağdan mı yumurtlamış oluyorum ve şu anda bebegımı solda hareket ettıgını hissediyorum cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…