Sağ yumurtalık erkek ,sol kızmı cinsiyet belirleme?

İlk hamileligimde sag kasigim
Agridi kizim oldu ikincidede sag kasigim agridi oglum olucak onla alakasi yol
Bence.

Agriyla alakasi yok diyorus. Hala agirdi yazanlar var. Net olarak sagdan yumurtladigni ultrason takiple gorup hamile kalan bayanlar lutfen cevaplarnizi bekliyorum.

Canım ben normalde 28,29 arada 33 günde bir adet olurdum. Sat 12 Aralık 2018 , adetin 9.11.günğ ilişki oldu ama o tutmadı. Adetin 19.günü yani 30 Aralık ve 4 ocakda ilişki oldu. Aradaki boşluklarda olmadı ilişki, bir ayda 4 kere oldu. Dedim ya arada 33 günde birde adet oluyorum diye, bu ayda öyle oldu herhalde. Ayın 10unda olmam lazımdı olmadım neyse doktora gittim geçen vajinal Usg ile 3 haftalık demişti.sence ne olur cinsiyeti

selam, yine karşılaştık :) hiç tecrübesi Yok demi bu işin. Ben kiyaslama yapıyorum hatırlamaya çalışıyorum ama hiç fikrim Yok. Sadece erkek hissediyorum. Bende yumurtlama günümden iki gün önce birlikte oldum eşimle bu mantıga göre kızım olması lazım ama ben hiç biseyin bunu belirlediğine inanmıyorum nedense. Artık bekleyip görücez

Benim kizim sık iliski ile oldu yumurtlama gunumu bilmiyorum o donem 28gunde bir oluyordum simdi yine hamileym bundada adetim bittikten hemen sonra iliski oldu 3gun sonra leke geldi siddetli kasik agrim oldu yogun akinti ile siddetli agrim yuzunden k donem iki hafta iliski olmadi adetime 1 hafta kala kan testte gozukmedi adet gunum bir hafta gecince kan verdm doktor 3 4 haftalik daha dedi kizim soldaydi bu sagda 10haftalik olduk bakalm ne olucak

bu konuya 30 Kasım'da açıklık getiricem kendi deneyimimle , doktor soldan yumurtlamissin demisti ilk kontrole gittiğimde
annemde AA kız o zaman diye sevindi hatta..
doktor da hiç alakası Yok dedi.
bakalim cinsiyet belli olunca paylaşırım

ben her ikisinde de yumurtalık takibine denk gelmistiim tesadüfen. ikisi de sol yumurta çatlamasıyla hamile kaldim. ikisi de kız. ama bu cinsiyet belirlemiyor görüldüğü gibi tek yumurtası olup 2 ayrı cinsiyette evlatları olan annelerimiz var. bu direk olayı çürütüyor zaten.

10. Haftam da doktorum sağ yumurtalıktan hamile kaldığımı söyledi.
Ablama konuyu açınca o da da iki kızının da sol yumurtalığından kaldığını söylemişti.
Gerçekten cinsiyetini merak etmeye başladım :)
Bakalım ne kadar doğru çıkacak?

Merhaba bende ilk doktora gittiğimde doktorum sol yumurtadan hamile kaldığımı söyledi buda kızdır dedi büyük ihtimal bende merakla bekliyorum bebeğimin cinsiyetini hislerimde kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…