Safra tasi-Hassas Bagirsak sendromu, delirecegim :(

Gecmis olsun nekadar zor bir durum ya allah yardimciniz olsub birsey görünmüyor diyorlar ama nerden oluyor bunlar o zaman cidden anlamiyorum. Bir sebebi olmali hayat kalitem düstü resmen

Benimde cevremde benden sonra bu ameliyati olup en ufak sorun yasamayan cok kisi var. Cok zor bir durum

Teyzemde safra amrliyati oldu 3 sene once
Şimdi kuru öğürtü oluyor diyo yani kuscak gibi ama sadece kuru.bide kilo kaybı var aynı belirti varmi sizdede

Gecmis olsun nekadar zor bir durum ya allah yardimciniz olsub birsey görünmüyor diyorlar ama nerden oluyor bunlar o zaman cidden anlamiyorum. Bir sebebi olmali hayat kalitem düstü resmen
Benimde canım afedersin ama gaz cıkarırken kaçıyor ve farkında olmuyorum taki ıslaklık hissedene kadar daha 10 dk oldu olalı gene bezimi bagladım allah hepimizin yardımcısı olsun cnm kolonoskopim acil oldu ince bağırsakta hafif bozulma var dediler kalın bağırsak incelenemedi gaita var diye

Merhaba eczane çalışanıyım.Ben de aynıyım kolonoskopi yaptırdım.Aynı teşhis konuldu .Stres yapınca hemen bi karın ağrısı hooop ishal.... Yapmanız gereken probiyotik ,kefir tüketmek.Bir de ekmeği azalttım bayağı fark etti.Tabi ki stres yok.Geçmiş olsun..

kefiri hic sevmem ama düzelecekse seve seve icerim, cok tesekkür ederim :)

Bende de bu hastalık var malesef ki sürekli şişim kilom olmadığı halde karnım hamile göbeği gibi ve sürekli gaz sıkışması sorunu yaşıyorum insanin sosyal hayatınıda çok kötü etkiliyor bir sürü bağırsak düzenleyici kullandm ama faydasız

İbs ishal seyrşndeyse lahana turşusu arttırabilir

Benim de bağirsaklarim hassas soguk meyve yeyim ishal olurum bamya yeyim gunde dort kere girerim ishal degil ama rahatsiz ediyo beni adet oluyum ishal ya da kabiz olurum ramazanda kabiz olurum 3. Ya da 4. Gun tuvalette ishale döner tansiyonum duser kusar hastalanirim bende ki ne bilmiyorum ama gercekteb can sikici konu sahibi size de gecmis olsun insallah caresini bulursunuz

Huzursuz bağırsak sendromu zehirlenmeler ameliyatlar yada kullanılan ağır antibiyotikler sonrası bağırsak florasının bozulmasından dolayı da tetiklenebiliyor. Stres üzüntü atakları azdıran en büyük sebep bende zehirlendikten 6 ay sonra birden çıktı hala uğraşıyorım ibs ile antidepresan içmiyorsanız yürüyüş yapın ishal çok oluyorsanız yeme düzeninizi değiştirin patates havuç gibi ishal kesen gıdalar tüketin. Çay kahveden uzak durun ayrıca probiyotik almaya özen gösterin doğal ev yoğurdu turşu kefir gibi. Şayet bu gıdalar size yaramıyorsa takviye probiyotik alın ben laktoz hassasiyetinden dolayı tüketemediğim için ProProbiotic isimli probiyotiği kullanıyorum. Diyet yapmak bu işin temeli bir diyetisyenle görüşerek size uygun beslenme şeklini bulursanız şikayetleriniz geçecektir. Bende şuan sadece kramplar kaldı diyet ile ishal ve kabızlık ataklarından kurtuldum çok şükür

Canim gecmis olsun bu konu bambaska bir konu bununla ilgili forumda yazmistim bizim durumumuz Bile acid malabsorption yani safra kesesi alindiktan sonra safra asitlerinin vucuttan absorplanamayip bagirsaga gecmesi yuzunden gelisen agrili ishal berbat birsey yasayan bilir uzun uzun yazdigim postu okuyabilirsin tekrar sifa bulamamiz dilegiyle

Merhaba uzun zaman olmuş ama nasıl oldunuz acaba geçtimi ishal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…