hmmm konu konuluktan cikmis diyosun yani...pardon :))
hem de 2 kez vermişsin bu kiloları maşallah umarım bi daha almazsın ama mutlaka bu deneyimlerden ders çıkarmışsındır.
2ci kilo almamin sebebi ise hamilelikti :)) ayyy yokkk birdaha alirmiyim aman allah korusun..ha aliyorum 1 2 kilo ama hemen geri veriyorum...herzaman diyette olmuyo esim kiziyo artik bikti benim yemek secmemde hafta sonlari birlikte oldugumuz icin az kacamak yapiyoruz disarda yemek falan yiyoruz veya o pisiriyo ben yiyoruum
helal olsunnnnn
zara seni tebrik ediyorum ama ben fotolari göremedim kaldirdin herhalde.bende 5 ayda 20 kilo verdim ama 2 aydir tik yok 90 dan 70e düstüm 5 10 kilo daha vermek istiyorum ama bu aralar istikrarimi kaybettim gibi dikkat ediyorum spor yapiyorum ama yinede gitmiyo gitmiyo.diyetisyenin demisya hani sana 85 kiloda takildinmi daha önce diye ben evlendigimde 65 kiloydum ve dogum kontrol hapi yüzünden bir ayda 70 olmustum ve bu beni kahretmisti acaba oyüzdenmi bu kiloda takili kaldim bende.benimde var basari öyküm ne mutluydum onu yazarken süper motiveydim ama suanda ne yapacagimi sasirdim.ben öyle haslama falan yemiyorum 20 kiloyuda öyle vermedim zaten.sadece sabahlari yesil cay ictim öglen normal yemegimi yedim aksamda tatli tabaginda olan yemegi yedim ve 3 lite su.haftada 3 4 kez 1 saat yüzdüm.haa suaralar yüzmüyorum pek belki haftada 1 kez gidiyorum cünki havuzlar tiklim tiklim yaz oldugu icin.6dan sonra yemiyorum gene ama porsiyonlarim büyüdü kilo veremedikce porsiyonlarimda büyüyo.kilo almadim COK SÜKÜR 2aydir zayiflamiyorum ama almiyorumda.motiveye ihtiyacim var.keske benim kocamda beni kilolu sevse.:))))ama 20 kilo verdim hala diyoki ben 20 kilo versem vücudum tas gibi olurdu sen hala limbir limdirsin diyo beni deli ediyo okadar ugrasiyorum gene tik yok.ekstra ne yapsam diye düsünüyorum....
Safişcim tebrik ederim.=)) En çokta şundan dolayı tebrk etmek isterim ki,Amaan alan aldı mantığıyla iyice koyvermemişsin.Ve eşinin seni tombiş sevmesine rağmen, Sen zayıflamak istemişsin.Yani kısacası , seni ilk önce,kendin için zayıfladığın için çok çok tebrik ederim:)) Umarım daha da verirsin:)
umarım bu kiloları geri almazsın zara78kendini o halinle beğenmen güzel bir şey aslında özgüven:)) ama yine de zayıf olmak sağlık açısından çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?