• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

safisin basari öyküsü 2 kez 35 kilo verdim :)

cok enteresan degilmi.sen koskoca krefeldde yasa gel kadinlar klubünde arkadas ol.kaydirigubbakcemile3

canım evet şimdi gördüm kabuletmişsin
bildirim gelmediği için etmedin sandım
daha evel bildirim gelirdi.
ya ben tartıda kilo vermemiş görünüyorum
ama normalda bana dar gelen pantolanlarım şimdi tam oluyo
nası iş anlamadım

kilo vermis gibi kendini hissedip kilon ayni kalabiliyor ...merak etme...yarina mutlaka göreceksin kilonun azaldigini...ayni saatte hep ayni yerde ayni giyimlerle tartil...baska yerlerde annende ablanda komsunda tartilma bence..ben hayatta tartilmam cünki her tarti baska gösteriyor...kac kilo vermis oldun simdiye kadar..ve suda var her 5 kilo bir beden..belki tam 5 kiloya geldigin icin giyimlerin bol gelmis olabilir...yazisiriz yine..

ne diyim zara ben bilmemki :) helal olsun yüzbinkere helal olsun benim güzel süslü karde$im :)) mutlaka resimlerini koy buraya sen koyamazsan ben koyarim senin yerine

evet resimleri alalım illaki.. geleceğimizi görelim di mi ama :)

zaracığım haftasonunu bekleyemedim biraz önce tartıldım 77 olmuşum oh bir kilo daha gitti

güzell bir kilo ben hep 83 olmak istemisimdir 83 oldum 78 olayim dedim 78 oldum simdi 68 istiyorum..sayilar hosuma gidiyor...ama bugün diyeti az bozar gibi oldum...tereyagli bulgur pilavi yaptim aman allahim bir g+üzel olmus tencerenin üstünden 4 5 kasin dolu dolu yedim ayyy öldümmm ama cok güzeldi yaa..yau dedim bugün yapmasammi diyet diye ama nankör davranmadim güzell diyetime..sabah tartildim 77.5 dim simdi tartilsammi acaba diyorum :))) ama tartilmicam ..sabah yine cikarim bakim kac gösterecek...vicdan azabi cekiyorum ama yaaa yemek yiyince ...cok cok üzgün ve depresifim..sinirleniyorum ...simdide 2 pismaniye yedim saat 21.30 iyimi :)) yedim yuttum gittii ee noldu elime ne gecti hicbirsey saniyelik tat icin kalori bombasi yemis oldum..kahrr etsinnnnnnnnn..sakinlestirin beni az ihtiyacim var :(((

zara ..cebookta resmn varmı eski yeni diye merak ettmmm:) facete gormek istiyorumm bende 78 kilo olmşmm 3 kilo aldımm 15 kilo fln vermem lazım boyum 165:(

üzgünüm su an yataga girdim laptopumu aldim yaziyorum...esim beni feci halde kiskaniyor...cok kisitliyor beni..gezmekmis makyajmis giyimmis kendini gösteriyon diyo :(((( masaja gitmek istiyorum dedim yarim saat dedim kadin masaj yapyomus dedim ayyy bana neler dedi ben yaparim sana masaj diyo..evdeki masajla ordaki masaj ayni degil dedim...2 cocugun stresini atmak benimde hakkim dedim orda yatipta kadinin masaj yaptigi an hic birsey düsünmemek istiyorum dedim...ama kendisi motoruyla gezilere turlara gitmeyi biliyo dedimde kendisine bunu...üzüldüm..ben sanardimki esim bana herseyi hak görüyo isteklerime ama yookkk hicte birseye hakkim olmadigini düsünüyorum su an..monoton bir hayatim var..spora gitmek istiyorum hayir..masaj istiyorum hayir...dedim ama kendisine ben bunu senin haberin olmadan bile yaparim senden izin istemiyorumki dedim..sirf istegimi paylasiyorum dedim..ama vicdanim rahat etsin diye söylüyorum dedim iyiceee fittirdii...ayyybakis acisi kapali bu adamin haaaa ben acik saniyodum..adi piss,,cokkk üzgünüm..kalktim mutfaga gittim yemek yemis tencere kapagi acik bulasiklar öyle tezgahta duruyo..yika safis yika dedim kaldir dedim sen bunlara laikmissin dedim seslice..nefret ediyorum su an..1 mayista evlilik yildönümümüz..grrrrrrrr

merhaba canim,esinin bu davranislari normal klasik türk erkegi iste,sen inat ettikce o daha cok inada bindirir.onun icin kafana takma bosver.bak yapicakmis masaj daha ne istiyon.yapsin bosver iyice yorki o kendiliginden der sana git masaja diye.cocuklarini okula yolladiktan sonra git yüzmeye 1 saat yetiyo hem stresini atiyosun hemde spor yapmis oluyosun anlamaz bile gittigini,bende diet öykümü yazicam ama bir firsatini bulupta yazamadim daha.cok öptüm.

hafta sonlarinden nefret ediyorum..esim evde oldugu icin yiyorum o yüzden offfffffffffff...yemesem kiziyo yesem kilo oluyo hemen...tok olmayi hissetmeyi sevmiyorum mutsuz oluyorum karnim tok agir olunca ben ac kalmayi aclik hissiniyle cok mutlu oluyorum...ctesi pazar benim icin en kötü günler..illaki 2 kez yemek yeniyor bir kahvalti bir aksam ...bugünde kayinvaldeme gittik yemege napiyim mecburum gitmeye yemiyorum diyememyaa...nefret ediyorum yemek yemekten ama yiyorumda ...napacam ben yaaaa...ne güzel 75 i görmüstüm yaaaaa simdi allah bilir 78 im..hemende gebermiyesice kilo oluyoki ...minel ne güzel 76 yi görmüssün yaaa

Arkadaşlar lütfen başarı hikayeleri bölümünde olduğumuzu unutmayalım, burası sohbet alanı gibi olmuş sohbetlerinizi uygun bir bölümde yapabilirsiniz, lütfen burada soru ve tebrik mesajlarınızı yazınız...

Back