Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

hahha seninkideee güzelmişş annemm çokk güldümm yeterin yeterrr

deli ya iyi olmuş bu boşver boşver tutması daha iii
Büşraaa senin etegin olayım bennn
Kız insan bi aynaya bakarrr arkadann

kız evden çıkarken normaldi etek yürürken toplanmış sonradan farkettim bende öyle sandım 2 kere çıkarken yakaladım dedim yakaladım seniiii

kız evden çıkarken normaldi etek yürürken toplanmış sonradan farkettim bende öyle sandım 2 kere çıkarken yakaladım dedim yakaladım seniiii

Anlat anlat başkaa

Hele bir bıraksınnnnnnn
Gerçi günahını almıyım bana yapışık gezerdi kuzumm
Neyse bu topikte üzülmek yoktu dimi

ben geldim :)))
bende anlatıcam :)

bigün benimkiyle gece eğlenmeye gittik bi arkadaşın doğum günü...bi bara gittik neyse işte ortam hareketli fln...kalktık tepiniyoruz dans ediyoruz..
bi baktım benimkiyle aramıza biri girdi ama uzun boylu bayaa 1.85 fln vardı sanırım ince bi hatun...
bana arkası dönük yüzünü görmüyorum...nevrim döndü tabi yolucam hatunu benim yanımda sevgilime asılmaya kalkıyor bide aramıza giriyor..
tam elimi kaldırdım saldırıcam sesi geldi
benimkine diyor ki "ayol bırak bu çirkini bodur bu, sana benim gibi uzun boylusu atletik yapılısı lazım vs." alenen yazıyor ama ses erkek sesi :)))))
benimki kaçmaya çalışıyor, bu kovalıyor :)))))
ben gülmekten bayılmak üzereyim gelmiş arkama geçmiş bu benim sevgilim yok yok nişanlım evlencez biz rahat bırak ya bak çok kıskançtır diyor benimki hahahahah:))))
normalde acaip sert erkektir ama o gece şoka girmişti çocuğum :)))))

bendeeeeee ennn komiği buuuuuuuu tatlımm iştee buuuu hahaha gülmektennn ortadann ikiye ayrılcamm tut beniiiii kıyamammm : :S ayollll yazıkkk

Aman allahımmmmm gülermisin ağlarmısın şimdi ya

Kızz dalsaydın ya saç başşş

Anlat anlat başkaa

anlatıyorum şimdi gçen sene yabancı film merakı başladı bnde arkadaşımla film almaya gidiyoruz neyse gittik flm bakıyoruz dedik korku izleyelm dabbeyi alalım mı arkdaşım dyoki alalım ee hadi alalılım aramızda ki diyolog şu
-Kanka dur
ben: ne oldu
-bunda türkçe dublaj yazmıyor
ben: kzıım zaten bu türkçe
-ama bunda türkçe dublaj yazıyor (yabancı film gösteriyor)
ben: ama bu zaten türk filmi
- aaaa knka ama niye bunda türkçe dublaj yazmıyor ben oryaa takıldım demezmi
ben kanka dedim canm hayatm bitanem türkçe bi filmi yani senin benim gibi türk oyuncular oynayınca daha ne kadar türkçe yapabilirler diyince jeton düştü

İyi anlatabilmişşinnn

Kızz dalsaydın ya saç başşş

valla benimkinin o hallerini görmesen kesin dalardım ama kesin de dayak yerdim :)))

hahahahahaha neyse sonunda anlamış herhalde :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…