Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

varya burda ne muhabbetler döner abowww çok fena olur bu olay en çok ümranın hoşuna kaçıcak

Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizz
cinsellik bölümüne taşınmazsa tabii
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii

Başka yerde de durmaz ama damarda da durmaz yani akar,süzülürr

Yok kızz yavaşıım zatii

neyse iyiki bi çıkalım dedik ayak üstü konuşmalar gibi karılar kapıda başlarya anlatmaya şöyleydi böyleydi bizimkide o hesap allahtan yatıcaz

Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizz
cinsellik bölümüne taşınmazsa tabii
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii

onlarıda taşırız bu topiğe artık gelirler arada bi laf atar giderler

onlarıda taşırız bu topiğe artık gelirler arada bi laf atar giderler

hadi bakalım bu kıyağımı da unutma topiğinin üzerindeki tek gecelik damgasını da sildiim hee

bu sefer gerçekten gidiyoom.çıkma çarşıya dedim ama benimki çıkarsa mor gözlerle görünmek istemiyorum camda

Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn

Toplanalım tekrarrrrrrr
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende
Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn

artık bel altı muhabbetler burda yeni mekanımız geyik sohbeti burda kızlar

Tamam toplanıpp yapalımm aman bzde dünden razıyızzz

evilik başa bela kızım nutella ve çikolata sosu daha da beter ama nutellayı tavsiye ediyorum biz tuğbaoguzhanla denedik süper yani tadı

Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk..

Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk..

ekmek üstü sürdük kızım senn gibi fesat değiliz hatta gözleme üstüne sürdük ekmek bile değil bide güneşe koymuşum ısınıpta erimiş süperdi valla akışkan çikolatasıyla tam ağzımın tadına uygundu

Yaa tabe tabe bende yedim benim gibi fesat değilmiş sen benden daha fesatsın bee
Nutellaya bende bayılırm bizde p.tesi ablamla krep yapmıştık üstüne sürüp yidim yidm durdumm akışkandı benmkide akıyordu yane hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…