Şafak Pavey'den çarpıcı açıklamalar

hadi paşalara tepkilerini anladık da(boy boy gazete haberleri asılsız iddialardan). GAZETECİ, YAZAR, ÖĞRENCİ tutuklularına ne

diyorlar cidden merak ediyorum. ama görmezden geldikleri kesin.

Kılık kıyafetlerine karışmıyorlar ya, mesele yok

Hala Safak hanimin "basörtülü eslerinden utanan erkekler" sözü geciyor madem.

Safak hanima bir AKP vekili gidip " ben esimden utaniyorum, cünkü basörtülü" mü demis.
Safak hanim demek ki ic dünyasinda basörtüsünü utanilacak birsey olarak görüyorki böyle bir zanna kapilmis!
Hea söylenen sözü süsleyip, kendi zan ve iddealarini gercekmis gibi lansedip, sonunada " ben bu duruma üzülüyorum" demekle yapilan sey yumusatilmis oluyorsa, bende ssöyleyim birkac yumusatilmis! söz ama alinmaca yok:))))

Medyanın üstündeki baskıyı da unutmayalım egunalcim..Malum yabancı basından izledik bir çok olayı.

Neyse konumuz bu değil..Özgürlük kılık kıyafete indirgenince, yazmak istedim.

konuşmasında olduğunu düşündüğünüz "nefretini" bile gülümseyerek dökebilmesini takdir edin en azından...bugün kim başarabiliyor bunu ...buram buram kin nefret saçmadan kim konuşabiliyor...

neden takdir edeyim ? farklı mimiklerle ifade etmek saçılan nefreti azaltırmı ? biri size kahkaha atarak hakaret etse ,ona teşekkürmü edersiniz ? kusura bakmayın ben etmem,en azından doğru bulmadığımı söyleme hakkım var sanırım.

ne güzel işte,kendini seçen halkın sesi olup beğenilmesinde hiç bi sakınca yok tabi.bu durumda herkesin beğenip takdir etmesinede gerek yok o zaman.ee burdaki "beğenilmemesini yadırgama" mesajları nedir o vakit ?

Burada begenilmemesinden ziyade ozel hayati ile, engelli olusu ile ilgili mesajlar var, yadirganan onlar. Sozum meclisten disari, birisi sizin icin de burada soylediklerinizin disina cikip, "aman, ona bakmayin, dusduru zamaninda kocasina kizip intihar etmisti zaten, kendini trenin altina atmisti" dese, engelli olsaniz sizin icin "obur bacagi da kopsun insallah" demis olan kisilerin hakkinizdaki fikirlerini ballandira ballandira savunsa, bu laflari size sarfedeni de yadirgardik..

Demek ki neymis?
Ortaya konulacak bir özgürlük kisitlamasi yokmus.
O halde artik korku olusturmak ve sanki bir felaket varmis gibi lansetmekten vazgecmeli insanlar.
Zira ben hukuki islem yapilan durumlarin cogunu tek tek inceledim.
ORtaya sürülen suclamalarida, delileride, sahitleride cok iyi biliyorum!

İki dakika arkamı dönüyorum hemen hararetleniyorsunuz
Bazen bana şaka yapıldığını düşünüyorum, şakalandım mı, hani kamera nerde diyesim geliyor

Sakinleşin, tansiyonlarınız fırlayacak mazallah

"Hukukun karşısına dini koyan anlayıştan korkuyorum. Kadın özgürlüklerinden asla korkmam. Söylemek isterim ki özgür bir hayat çok zor kurulur ama çok kolay yıkılır. Tam da bu nedenle çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla Çamlıca Parkı'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen genç kıza özgürlüğünü Mustafa Kemal'e borçlu olduğunu hatırlatmak istiyorum."

Ben bu sözünü de alkışlamak istiyorum yadırgayanlar olacaktır ama. Şu gerçek Atatürk olmasaydı bugün belki o kız bulunup

recm edilirdi.

Mune görmezden gel olabilecegim en yumusak halimle su son seyide yazayim zira bu durumda beni cok rahatsiz ediyor:)

Bakin bu yaptiginiz cok tehlikeli!
Safak hanim bir cahillik etmis bunu yapmis ama siz biraz üzerinde düsünün bunu yapmayin!

Bu sözlerin altinda yatan sey cok tehlikeli ve cok bölücü.
Neden mi?
Bu sözlerin altinda yatan " hey sen basörtülü, sen Atatürk ü sevmezsin, ama bak Atatürk sayesinde istedigin gibi yasiyorsun" dur.
Böyle bir sözle "her basörtülü Atatürk düsmanidir" tezi körüklenir.
Bu durumda, Türkiye de yasayan insanlar, bu tür kiskirtmalarla Atatürk düsmani yapilir!

Bunu yapmayin!
Neden böyle bir yaftalamayi körüklüyorsunuz!

Son düzenleme:
ahahahahaa.....çok özür dilerim ama benim felaket gülesim geldi.....

söylediğim gibi zekamı daha fazla aşağılamak ve basit cümleler arasında harcamak istemiyorum kendimi ....çok konuştum yeter....

Bu arada arkadaşlar belki bilmeyenleriniz vardır TBMM'nin sitesinden hangi milletvekilin ne konuda kaç tane soru, görüşme önergesi verdiğini, hangi kanun tekliflerine imza attığını görebilirsiniz...

Demek ki neymiş!!

Anlatılmak istenileni değilde ,kendi anlamak istediğini anlayan için her söz fazlaymış.....

sen parkta öpüşen bir kızdan başörtülü olduğunu mu görüyorsun. ilginçsiniz...

o tez sadece bazı(!) insanların beyninde olmaktan öteye geçmez...

Kapalı biriyim ben de...Ve mümkünse başörtülü vekiller orada ne için bulundukları hakkında açıklama yapsınlar.

Beğenmedikleri Şafak Pavey,bel altı vurdukları ve daha da ileri gidip hakaret ettikleri kadın onların yapamadığını yaptı.

Orada oturup sus pus olmakla çözülmüyor hiçbir şey...

Ve çok haklı....Eşarp reklamları dışında hiçbir yerde yer vermiyor hökümet.

Ayrışmadan yaşamayı ne zaman öğrenebileceğiz...

Bu arada arkadaşlar belki bilmeyenleriniz vardır TBMM'nin sitesinden hangi milletvekilin ne konuda kaç tane soru, görüşme önergesi verdiğini, hangi kanun tekliflerine imza attığını görebilirsiniz...

Baksan doğru düzgün bir tane meclis konuşması olmayan vekillerin, onlarca imzası var değil mi
Sevde Beyazıt gibi tıpkı.

Turkiye'de Balyoz davasi, Ergenekon davasi diye hapse atilip yillarca savcinin hazirlayacagi iddianameyi beklemis, yargilanmayi beklemis, hatta yargilanamadan olmus generallere, albaylara, gazetecilere, onlarin uydurma kanitlarla, PKK militanlarinin yalanci sahitlikleri ile yillarca ozgurluklerinin kisitlanmis olmasina birsey soylemek istemediginizi anliyorum. Olay yargiya intikal etmis deyip gecebiliriz tabi... Ama ozgurluk denilince, bugun Turkiye'nin en basitinden haber alma ozgurlugu bile yok... Siz daha ne gibi kisitlamalar bekliyorsunuz? Ben Turkiye'deki arkadaslarim, esim dostum ile telefonda rahat rahat siyaset konusamiyorum bugun, KOR-KU-YOR-LAR.....
Daha ne olsun?

sen parkta öpüşen bir kızdan başörtülü olduğunu mu görüyorsun. ilginçsiniz...

o tez sadece bazı(!) insanların beyninde olmaktan öteye geçmez...

Cikacaktim ama yazayim cikayim.

"çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla Çamlıca Parkı'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen genç kıza özgürlüğünü Mustafa Kemal'e borçlu olduğunu hatırlatmak istiyorum."

Bu sözü alkisliyorsunuz siz!
O basörtülü kizin, Atatürk ü sevmedigini yada, Atatürk ün Türkiye Cumhuriyet devletine katkilarinin ne oldugunu bilmedigini nereden bilyiorsunuz?
Basörtülü diye muhakkak Atatürk ü sevmiyor olmasimi gerek!
Lütfen alkisladigimiz seyleri iki kere düsünelim zira taraflar ve catismalar bitmez.

Baksan doğru düzgün bir tane meclis konuşması olmayan vekillerin, onlarca imzası var değil mi
Sevde Beyazıt gibi tıpkı.

Nurcan Dalbudak, Nimet Baş gibi aynı zamanda bir tane soru önergesi, meclis araştırması, soruşturması hiç birşey yok sadece önlerine gelenleri imzalamışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…