hadi paşalara tepkilerini anladık da(boy boy gazete haberleri asılsız iddialardan). GAZETECİ, YAZAR, ÖĞRENCİ tutuklularına ne
diyorlar cidden merak ediyorum. ama görmezden geldikleri kesin.
Kılık kıyafetlerine karışmıyorlar ya, mesele yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi paşalara tepkilerini anladık da(boy boy gazete haberleri asılsız iddialardan). GAZETECİ, YAZAR, ÖĞRENCİ tutuklularına ne
diyorlar cidden merak ediyorum. ama görmezden geldikleri kesin.
ek olarak gezi olaylarında haber alma özgürlüğümüz alındı elimizden sosyal medya üzerinden iletişim kurarken bi de ne görelim bu kez sosyal medyada kışkırtma halkı galyana getiriyorlar deyip ailelerine küfürde ediliyormuş gerekçesiyle emniyete toplanmadımı insanlar...ama anıtkabiride yıkarız diye sosyal medyada yazılar havada uçuşurken neden o kimseler emniyete alınmadı...hadi siz yaşıyorsunuzda icabına bakıyorsunuz sözüm ona size yapılan haksızlığın.. ya 1938 hakkın rahmetine kavuşmuş ATAMIN ardından edilen küfürler noldu onların icabınada bakmak bizlere düşüyor...
konuşmasında olduğunu düşündüğünüz "nefretini" bile gülümseyerek dökebilmesini takdir edin en azından...bugün kim başarabiliyor bunu ...buram buram kin nefret saçmadan kim konuşabiliyor...
ne güzel işte,kendini seçen halkın sesi olup beğenilmesinde hiç bi sakınca yok tabi.bu durumda herkesin beğenip takdir etmesinede gerek yok o zaman.ee burdaki "beğenilmemesini yadırgama" mesajları nedir o vakit ?
İki dakika arkamı dönüyorum hemen hararetleniyorsunuz
Bazen bana şaka yapıldığını düşünüyorum, şakalandım mı, hani kamera nerde diyesim geliyor
Sakinleşin, tansiyonlarınız fırlayacak mazallah
"Hukukun karşısına dini koyan anlayıştan korkuyorum. Kadın özgürlüklerinden asla korkmam. Söylemek isterim ki özgür bir hayat çok zor kurulur ama çok kolay yıkılır. Tam da bu nedenle çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla Çamlıca Parkı'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen genç kıza özgürlüğünü Mustafa Kemal'e borçlu olduğunu hatırlatmak istiyorum."
Ben bu sözünü de alkışlamak istiyorum yadırgayanlar olacaktır ama. Şu gerçek Atatürk olmasaydı bugün belki o kız bulunup
recm edilirdi.
Mune görmezden gel olabilecegim en yumusak halimle su son seyide yazayim zira bu durumda beni cok rahatsiz ediyor:)
Bakin bu yaptiginiz cok tehlikeli!
Safak hanim bir cahillik etmis bunu yapmis ama siz biraz üzerinde düsünün bunu yapmayin!
Bu sözlerin altinda yatan sey cok tehlikeli ve cok bölücü.
Neden mi?
Bu sözlerin altinda yatan " hey sen basörtülü, sen Atatürk ü sevmezsin, ama bak Atatürk sayesinde istedigin gibi yasiyorsun" dur.
Böyle bir sözle "her basörtülü Atatürk düsmanidir" tezi körüklenir.
Bu durumda, Türkiye de yasayan insanlar, bu tür kiskirtmalarla Atatürk düsmani yapilir!
Bunu yapmayin!
Neden böyle bir yaftalamayi körüklüyorsunuz!
Bu arada arkadaşlar belki bilmeyenleriniz vardır TBMM'nin sitesinden hangi milletvekilin ne konuda kaç tane soru, görüşme önergesi verdiğini, hangi kanun tekliflerine imza attığını görebilirsiniz...
Ergenekon, balyoz gibi davalara hic girmeyecegim kusura bakmayin!
Delillerin incelenip, cezalarin verildigi bir durum icin " özgürlükler kisitlaniyor" demek malesef kendi istedigi gibi islemeyen kanunlarin kararlarini görmezden gelmek olur.
Bu konuyu coookk uzun uzun inceledim.
Üssünün yaptiklarini ihbar edip, hukukla isbirligi yapmaktan indirim isteyenlerde var, delilleri kabul edenlerde.
Yani kalkipta senelerce darbelerle inlemis bir ülkede, birdaha darbe yapma planlarinin olanaksiz olduguna kimse inandiramaz heleki deliller ortadayken!
sen parkta öpüşen bir kızdan başörtülü olduğunu mu görüyorsun. ilginçsiniz...
o tez sadece bazı(!) insanların beyninde olmaktan öteye geçmez...
Baksan doğru düzgün bir tane meclis konuşması olmayan vekillerin, onlarca imzası var değil mi
Sevde Beyazıt gibi tıpkı.