"Hukukun karşısına dini koyan anlayıştan korkuyorum. Kadın özgürlüklerinden asla korkmam. Söylemek isterim ki özgür bir hayat çok zor kurulur ama çok kolay yıkılır. Tam da bu nedenle çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla Çamlıca Parkı'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen genç kıza özgürlüğünü Mustafa Kemal'e borçlu olduğunu hatırlatmak istiyorum."
Ben bu sözünü de alkışlamak istiyorum yadırgayanlar olacaktır ama.Şu gerçek Atatürk olmasaydı bugün belki o kız bulunup
recm edilirdi.
Cikacaktim ama yazayim cikayim.
"çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla Çamlıca Parkı'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen genç kıza özgürlüğünü Mustafa Kemal'e borçlu olduğunu hatırlatmak istiyorum."
Bu sözü alkisliyorsunuz siz!
O basörtülü kizin, Atatürk ü sevmedigini yada, Atatürk ün Türkiye Cumhuriyet devletine katkilarinin ne oldugunu bilmedigini nereden bilyiorsunuz?
Basörtülü diye muhakkak Atatürk ü sevmiyor olmasimi gerek!
Lütfen alkisladigimiz seyleri iki kere düsünelim zira taraflar ve catismalar bitmez.
Konuşmayı yazdığın için teşekkür ederim canım Ruhsar hanımda çok güzel noktalara değinmiş.. Merak ediyorum türban serbestliğini 2008 ve 2010 da sırf MHP teklif ettiği için mi ellerini kaldırmadılar?
Safak Pavey acik acik soyluyor iste. Daha ne kadar acik soylenebilir ki? Anlamamakta israr etmeyin. Hangi cumlesi turbana Karsi? Yeter artik bizim uzerimizden elinizi cekin diyor iste. Problem ne?Basortusunun siyaset malzemesi oldugunu bundan uzuldugunuzu soyluyorsunuz ama Safak hanimin sozlerine hala alkis tutabiliyorsaniz.Basortusu siyasi malzeme ise artik gundem olusturmamali.Buna sevinmemiz lagzim degil mi?Neden ozgurluk verildi diye hayiflananlara alkis tutacagimiza;"Bir sorundu cozuldu", gozuyle bakarsak, siyaset malzemesi olmaktan cikar.
Asil ciddi problemlerin konusulma sirasi gelmedi.Birbirimizin ustu basi konu edilmesin artik.Burda yazip bosuna sinirlerimizi geriyoruz.Bir sorundu cozuldu, yapanlara tesekkur ederim.Konusu yapilmasa gundem olusturulmasa bence daha iyi olur.Boylece yeni gundemler buluruz, yanlismiyim?Secim zamani yaklasmasinin sebebiyle cokda fazla gundem yapilirsa oy kaybedilecegi korkusu oluyor.Kilicdaroglu " Soz basortusu sorununu bizde kaldiracagiz" demisti.
Artik verilen sozlere kostek olunmasa, hayirli ugurlu olsun denilerek birakilmali bu konu gundemden dussun artik.
vicdan ve bunu söyleyen zat..Belden aşağı vurmanın bile bir adabı vardır.Kaza ya da intihar farketmez...Sırf bir insanın düşüncelerini beğenmediği için,başına gelen böyle büyük bir felaket üzerinden laf vurmaya kalkanlara vicdan nasip etsin Allah
7 dk ya 700 sayfa sığdırmış ama akplilerin bu güzel konuşmadan anlayacağı tek şey "koşun koşun türbana laf etti, toplaşıp haddini bildirelim" olur,olmaz mı
olmaz, çünkü ben çok kibarcasını yazdım
Yıl 1970'ler Nesrin Topkapı yılbaşı gecesi ekrana çıktı olay oldu. Millet tv başına kilitlendi.
Şimdi ekrana dansöz çıkınca dönüp bakıyor musunuz ? Hiç sanmam.
O yüzden ben başörtüyü destekliyorum hele de 2002 den beri elinde çoğunluk olan tayyip buna çokkk geç kaldı. Eee haklı tabi 12 yıl birşekilde kaşıdı, kaşıdı, kanırttı. Millette yedi, kafası kapalı bir allahın kuluda çıkıp benim başörtümden elini çek ben Allah için kapandım siyasete alet etme demedi.
Ancak benim merak ettiğim şey başka.
Dünkü gazetelerde 4 vekilin öncesi ve sonrası vardı. Valla hiçbirinin meclise zorunluluktan başı açık giriyor gibi bir havası yoktu. Gerdanlar açık, saç baş o biçim. Zorunluluktan başı açık giren 3 gün - 5 gün önce gerdan açık gezmezdi.
yiyin benim güzel halkım yiyin, tayyip önünüze ne atarsa yiyin, aman ha sorgulamayın emi.
Yıl 1970'ler Nesrin Topkapı yılbaşı gecesi ekrana çıktı olay oldu. Millet tv başına kilitlendi.
O yüzden ben başörtüyü destekliyorum hele de 2002 den beri elinde çoğunluk olan tayyip buna çokkk geç kaldı. Eee haklı tabi 12 yıl birşekilde kaşıdı, kaşıdı, kanırttı. Millette yedi, kafası kapalı bir allahın kuluda çıkıp benim başörtümden elini çek ben Allah için kapandım siyasete alet etme demedi.
Dünkü gazetelerde 4 vekilin öncesi ve sonrası vardı. Valla hiçbirinin meclise zorunluluktan başı açık giriyor gibi bir havası yoktu. Gerdanlar açık, saç baş o biçim. Zorunluluktan başı açık giren 3 gün - 5 gün önce gerdan açık gezmezdi.
yiyin benim güzel halkım yiyin, tayyip önünüze ne atarsa yiyin, aman ha sorgulamayın emi.
Belden aşağı vurmanın bile bir adabı vardır.Kaza ya da intihar farketmez...Sırf bir insanın düşüncelerini beğenmediği için,başına gelen böyle büyük bir felaket üzerinden laf vurmaya kalkanlara vicdan nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?