Ben vicdansiz ve merhametsiz bir insanim:)
Cünkü ben;
" cicekli basörtüsü ve daracik pantolonu ile parklarda erkek arkadasi ile öpüsen genc kiz" sözünün altinda yatan, "basörtüsü, daracik pantolon" "parklarda öpüsen" sözcüklerinin altinda yatan seyi cok net görüyorum.
Cünkü ben;
" basörtülü eslerinden utanan erkekler" cümlesinin altindaki asagilamayi görüyorum!
Cünkü ben;
"sivasta yakilan, gezide vurulan, ezilen bizler" denilirken " ikna odalarinin, egitim hakki elinden alinanlarin neden görmezden gelindigini biliyorum!
Cünkü ben;
"kadin polise neden basörtüsü izni verilmedi" diye konusan arkasindanda sekülerizm endiselerinden basheden birinin, mensubu oldugu partinin verilen özgürlüklerin iptali icin nasil mahkemelere kostugunu biliyorum!
Ben vicdani gayet rahat bir vicdansizim:)
Her şeyi sen görüyorsun her şeyi sen biliyorsun bu kadar insan şafak pavey’i yanlış anlamış bir tek sen doğrusunu anladın.
Bu kibir nereden acaba? eşi için trenin önüne atladı intihar etti dediğin şafak pavey’den bir bacak bir de kolun fazla, 'bedenen' tam olduğun için mi?
Bacağım kullanıldı
“Bana pantolonla gelirsem bir sorun olmayacağı söylendi. Biz ‘kanun yapıcıyız’ ve kanunu değiştirmek yerine ihlal etmem tavsiye ediliyor. Böyle şey olur mu?
Olur efendim olmaz mi?
Buyrun bir ornek verecegim size.
Yürürlükte olup da uygulama imkanı kalmayan kanunlara metruk kanun denilmektedir. Bu bağlamda 1982 Anayasasında koruma altına alınan kanunlardan birisi de 671 sayılı Şapka İktisâsı Hakkında Kanundur.
Bir gerçeğin altını çizmek zorundayız. Üç maddelik olan 671 sayılı Şapka İktisâsı Hakkında Kanunun 1 inci maddesini birlikte okuyalım ve gerçekleri birlikte görelim.
'Madde 1- Türkiye Büyük Millet Meclisi azaları ile idarei umumiye ve hususiye ve mahalliyeye ve bilumum müessesata mensup memurin ve müstahdemin Türk milletinin iktisa etmiş olduğu şapkayı giymek mecburiyetindedir. Türkiye halkının da umumi serpuşu şapka olup buna münafi bir itiyadın devamını hükümet meneder.'
Maddede yer alan emredici hükme göre; TBMM üyeleri ile Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memur ve hizmetliler şapka giymek zorundadırlar. Bu hükme göre kadın erkek ayrımı da bulunmuyor. Yani Meclis üyelerinin tamamı şapka giymek zorundadır. Bu hüküm karşısında fötr şapkayı giyip te Meclis Genel Kuruluna gitseniz ya da kamu kurumlarına gitseniz acaba göreceğiniz muamele ne olur? Size doktor çağırırlar mı çağırmazlar mı?
Hal boyleyken Parvey gibi bos sozlerle gundem olusturmanin bir anlami var mi?Gereksiz gundem olusturuyor baska bisey degil.Bir düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?