Gelinlik Modelleri Sadelik mi? Şatafat mı?

Bence gelinlik gosterisli olmali cunku dugunde herkes gelinden cok gelinlige dikkat ediyor.

benim gelinliğim kabarık ve eteği toplamalıydı, çünkü boyum, özellikle bacak boyum uzun ve zayıf olduğum için sade modeller üzerimde emanet gibi durdua.s
makyaj ve saçım tam tadındaydı çünkü hem kuaförü hem de makyözü resmen psikolojik baskı altına aldım " bana lütfen kafaya yapışık,pullu kocaman gelin topuzlarından yapmayın, makyajımda griden başka far rengi kullanmayın " diye direttim:roflol:
sonuç hem ben kendimi iyi ifade edebildiğimden hem de çalışanlar gerçekten işinde iyi olduklarından, tam istediğim gibi bi gelin oldum Allah'a şükür..

Ben de gelinlerde ölçülü şatafattan yanayım şahsen Allah herkesin içine sindirsin...

Herkes zevkine göre secmeli gelinligini.. yok ben onu begenmedim yok cok sadeydi demek yanlis
o kisi mutluysa sorun yoktur..
ben kabarik gelinligi severim o ayri tabiaklinialirimsmile

Bencede gelin sade olmalı zaten bana göre gelinlik temizlik ve berraklığın ifadesidir.Bende aynen öyleydim.Abartı hiç hoş değil gerçekten o gece en mutlu günümüz ve o gün rahatlık daha makbül.

Kesinlikle sade ve duru bir gelin olmak istiyorumboshayallersmile

You know gordugum en guzel gelin (en azindan Turkiyedeki). Ben de cok sade olmak istiyorum ama aileleri de hayalkirikligina ugratmak istemiyorum. Yani sade olup da capulcu gibi olmamak icin cok caba sarfetmek gerek. Detayci ve kaliteye ozen gostermek gerek.

Bende sade ve sık olmak istiyorum kesinikle !!

Mesela cok fazla taslı seyler kıvırcık, kıvırcık etekler hiiic bana göre degill.:umursamaz:

Ucus ucus seyleri seviyorum yaa .. zemuszemus

Bir yakınımın dügün cd'ni izledikk aman allahııım dedimm bu neeee :1shok:

Her yerde tas vardı gelinliginin sırf gelinim diye ne kadar tas varsa koydurmus sanki gelinligee !! Hos degildi yani. :umursamaz:

çok elbise gibi olan,dümdüz inen bir gelinliklik sadece beyaz bir gece elbisesi gibi durur,benim haziranda giyeceğm gelinlik ,üstü taşlı altı sade tül ve kuyruklu straplez,sade ve şık ayrıca duvağım uzun çünkü yüzümü örteceğm,ama asla topuz yaptırmam sevmiyorum,ama fönde çektirip bırakmam,hayatınızda bir daha giyemeyeceğiniz bir kıyafettir gelinlik ve kolay kolay yaptıramayacağınız saç modellerini denemek lazım diye düşünüyorum.

ama bazen palyaço gibi gelinler oluyor,eldivenler,heryeri taşlı gelinlik duvak,aksesuar,sim ,pul tel,kopkoyu makyaj.

şıklık ve rüküşlük arasındaki ince çizgiyi kaybetmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…