sadelikten pek hoşlanmam bi kere evleniyoruz biraz süslü olmalı:jeyyar:hele elbise gibi olanlar çok çirkin bencelmaz:
düğünde sonra kimi görsem bana gördüğümüz en sade ama en güzel gelindin dediler gelinliğim sadeydi zaten bana göre göğüs kısmında ve etek ucunda papatyalar vardı sadece nikahımda sade bi topuz yaptırmıştım zaten duvağım üzerinde olduğu için görünmüyordu bile ben istedim öyle olmasını
düğünümde saçımda yan topuz yaptırmıstım el çiçeğim mordu sacımada ona uygun 3 tane minik gul taktılar morrrrr tacımda vardı ama sanki sacımı sadece yandan toplamışım gibi duruyordu hatta fotomu ekliiim sizinde yorumlarınızı alııım
Ben gündelik yaşantımda da severim kokoşluğu,gelin olduğumda da kimine göre sadeydim,kimine göre gelinliğim hem sade hem ihtişamlıydı.Aslında önceleri tamamıyle sadelıkten yanaydım evlendikten snr ne olduysa süslenmeden çıkamıyorum dışarı :) Fazla sadelığıde sevmıyorum spora gider gıbı ne o öyle.Tabi ki ne derler tarz meselesi bunlar.Sonuçta düğününde herkesin gözü senin üzerinde olmalı herkes seni konuşmalı çünkü böyle gördüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?