Gelinlik Modelleri Sadelik mi? Şatafat mı?

Şeker paketi gibi süslü kabarık marul gibi gelinlikleri sevmiyorum bence sade gelinlik en güzeli sade gelinlikte saçlara romantik dalgalar bence çok hoş gider.. Topuz çok klasik yani daha güzel ve modern modeller seçilebilir...

Wallahi günlük yaşantımdada abartılıyım.. Düğünüm de de abartılı olmayı isterim.. Ben şatafat ı tercih ediyorum ama ölçülü şatafat diyorum.. Yanlız rüküşlük değil dikkat edin sadece kokoşluktan yanayım.. Bazıları kokoş olucam diye tam bir rezalet yaratıyorlar kendilerinde.. Gelinliğimide hepp abartılı çoook kabarık upuzun kuyruklu sırtı açık sütyen yaka ve bol taşlı ışıl ışıl hayal etmişimdir.. Ama böyle bir gelinliğe abartı makyaj abartı saç yaptırırsam sanırım o zmaan rüküş olurum işte.. Yani diyorumki gelinlik abartılıysa saç ve makyaj daha soft.. Gelinlik sade ve düz ise abartılı saç ve makyaj... Herşeyin abartılı olması bütün herşeyin göz önünde olması göze batar ayrıca gözü yorar diye düşünenlerdenim...

ölçülü şatafatçılardanım...

Ben sadelikten yanayım her zaman gelinliğin gelinin önüne geçmemesi gerektiğine inanırım. Benim şu anda diktirdiğim gelinlik bu. Hatta gelinlikçiler bile üzerine istersen taş dantel bişey koyalım dediler anlamıyorum işte bunu o markada o şekilde gelinlik olabilmiş ama moda evleri gelinliğin hep abartılı olması gerektiğine inanmışlar resmen.

Uploaded with ImageShack.us

ben de sade seviyorum istiyorum.ama bizim burdakiler çok dedikoducu.birşey derler falan sinirim bozulur. en iyisi orta yollu bişey diktrmek

Sadelikten yanayım ben kibar küçük hareketlerde olabilir :)

sade o kadar sadeki o sadelik göz alıcı olmalı saf duru bir görüntü ama çok bakılası işte çok güzel ya o duru görüntüyü yakalayabilirim inşallah

bence kesınlıkle abartı olmalı herkes onu konusmalı guzellıgını gelınlıgını makyajını herseyını

şatafatla sadeliğin arasında olmalı.
sadelik derken misal güneşliği alıp toplu iğneyle ordan burdan tutturulmuş gibi duran bir gelinlik giymem. baştan aşağı taşlı,pullu, kabarık bir gelinlik de giymem.
saç da makyaj da gelinlik de bence arada bir yerlerde olmalı.

sana katılıyorum canım bende sade bir gelin olmak istiyorum.öyle kocaman topuz,ağır makyaj,saçaklı bir gelinlik kesinlikle bana göre değil mümkün olduğunca yalın ve doğal görünmek benim tercihim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…