• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sadelik mi? Şatafat mı?

Bence bu isin bence´si mence´si yok... Her Gelin nasil istiyorsa öyle olmali ve öylede hos görülmeli sonucta kendini nasil iyi hissediyorsan öyle olmalisin yok o ne demis bu ne demis ah anam vah babam insanin aklini karistiriyorlar ve moral bozuyorlar! Benim icimden nasil geliyorsa öyle olurum kimseyide takmam vallaha! :lepi:

Ya arkadaşlar ciddi anlamda son 1 haftadır bu soruyla boğuşuyorum...öyle top gibi kabarık demode modeller saçlar başlar ne biliyim artk sıkıcı gelmeye başladı, ama elbette şık olmalı göstermeli kendini o ayrı.. nerde sade birşey begensem bu senin düğünün bir daha nerde kabarık giyeceksin diyorlar, ya sanki herkes hayat boyu bi kere kabarık bişi giymek zorunda mı anlamıyorum :)
Çok kararsızım artık karar vermem lazım ne çok sade ne çok abartı olmalı... Şu modeli beğendim mesela sizce nasıl?

Eklentiler

• $3768ysa-mokino-bridal10-04.jpg
    $3768ysa-mokino-bridal10-04.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 77
şatafat derken ölçüsüde olmadı...nebilim gelinlik gösterişli olcak diye acaip acaip modeller giyorlar..bence sade ve şatafat ikiside eşit derece olmalı ortada buluşmalı:)

bence sadece ve şık olunmalı sonuçta beyaz gelinliğin anlamı masumluk içeriyor. öyle abartılı makyaj gelinlik güzel durmuyor . kısmetse bende kabarık sade bir gelinlik istiyorum.

walla benm fikrım hergun deişio kaydirigubbakcemile3 bi dıorum bole taşli kabarık goşterşli bişi olsun bi diorum okadarda suslu olmasın asil olsun..walla nasıl karar werceksem bilmiyorumkismile

bence gelinlik şık asil durmalı gelinliğin modeline görede değişir alt kısmı sade olur üst kısmı taşlı olur yada tam tersi asıl önemli olan makyaj ve saç o insanı o kadar çok değiştiriyoki mesela bi masmavi farla kıpkırmızı dudak çok gereksiz aslaaa düşünmem makyaj ve saçınız normal sade olursa gelinliğiniz biraz abartılı olabilir neden olmasınyerimseniben

Ya arkadaşlar ciddi anlamda son 1 haftadır bu soruyla boğuşuyorum...öyle top gibi kabarık demode modeller saçlar başlar ne biliyim artk sıkıcı gelmeye başladı, ama elbette şık olmalı göstermeli kendini o ayrı.. nerde sade birşey begensem bu senin düğünün bir daha nerde kabarık giyeceksin diyorlar, ya sanki herkes hayat boyu bi kere kabarık bişi giymek zorunda mı anlamıyorum :)
Çok kararsızım artık karar vermem lazım ne çok sade ne çok abartı olmalı... Şu modeli beğendim mesela sizce nasıl?

canım seçtiğin gelinlik güzel bence altı harekertli üstü sade hem şık hem sade ama saç ve makyaj duvak sonra çiçekte çok önemli bu ayrıntılar bi gelini gecenin yıldızıda yapıyor yada uyumsuzun teki de bence

Kısaca benim tercihim fransız danteli arasına seyrek bir sekilde minik,minik eklenmis savarovski taslarr!! Bele kadar vücudu saracak üst kısım sonra asagı dogru tek parca etegii hafif kabarık hafif desen veya tas.. Ayy ama daha baya var evlenmeme ..

Bence şık ve asil biraz da sade baktığında göz yormuycak bir gelinlik giymek isterim. çoğu gelinlikler var heryerinde farklı bir model sanki yarıda kalmış bütün malzemelerin birleşimi gibi hiç hoşlanmam o tarz gelinliklerden dediğim gibi bakıldığı zaman göz yormuycak .

ben de sadelikten yanayım ama düğün gününü özel kılacak bikaç şey olmalı bence. Ya göz makyajı ya ruj rengi veya sadece saç biraz çarpıcı olmalı.:nazar:

hersey dozunda guzel bence, ama gelinin çok süslü olmasından yana diilim ben...tabi bu durum dugunun yapılacağı yere de baglı... kır dugunu yapıosan çıplak ayakla bile evlenebilirisn bence..... üstünde ne kadar az boncuk, çiçek, şu bu olursa o kadar kaliteli ve kendine guvenli görüneceğini düşünüyorum gelinin... makyajı hafif ama göz şeklini belli edecek türde olursa.... saçı da kesinlikle toplu hatta abartıdan uzak bi topuz bence o kadar asil olur.... açık saçlı gelinlere tahammülüm olmamıştır hiç bu arada....:(((

Back