• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sadelik mi? Şatafat mı?

gelinlik kabarık ve gösterişli olmalı. beyaz bir elbise gibi olmamalı bence.
makyaj ve saç sade ve asil olmalı. her tarafından bişeyler sarkan abartılı bi saç ve ağır makyaj yapılmış maymun gibi bi surat hiç bi geline yakışmıyor. evet resmini koyduğunuz gamze özçelik in saçı ve makyajı çok asil.

Son dediğin zaten herşeyi özetlemiş, içindeki bendim ve mutluydum :nazar: bundan ötesi varmı.. Allah mutluluğunuzu bozmasın
Şartafattan bede hoşlanmam, gereksiz aksesuarlar, göz yoran danteller bende düşünmüyorum,ama gelinliğim kabarık ve şık bişey olcak inşallah..
keşke makyajını ve saçını görebileceğimiz bir resmin olsaydı. çok marak ettim

benim düşündügüm gelinlik üstü savaroski taşlarla yada fransız küpürüyle kaplı olucak altıda kabarık sade olsun istiyorum sade bir makyaj sade bir saç :1rolleyes: ayy o günleri bir görsem başka ne isterim Allahtan

Altı düz olabilir bombeli sevmiyorum
ama Üstünü beğendim Sade ile şatafat arasında mükemmelllll

gelinlik illa şatafatlı olacak, eteği kabarık olacak diye bir kural yok bence. senin genel tarzın önemli. ben normalde çok sade bir insanımdır , o yüzden çok taşlı , kabarık allı pullu bi gelinlik içinde kendimi rahat ve güzel hissetmem . bir de fiziginiz de önemli , kabarık etek herkese yakısmaz. bir de tabi dügün mekanı da bence önemli, sadece nikahsa baska, deniz kenarıysa baska, balo salonuysa baska tarz gelinlik uygun olur.

kabarık gelinliklerlede sadeliği yakalanabilir aynı bi prenses gibi
ben saçlarımı hafif salık ince bi taç ve güzel bi çiçek hafif pembe tonlarında makyaj gelinliğimde fırfırlı taşlı ve kabarık tıpki bi prenses gibi
çok özendim şimdi yaa
bence evlenmeliyiz hemde bu sene :teytey:

Son düzenleme:
varkii kızımm
zaten böyle dediğimi duyarsa napar bilmiyorum
çocuk yalvarıp duruyo evlenelim diye yüz bulamıyo bide böyle düşündüğümü duyarsa artık ya kaçırır ya bırakır kaydirigubbakcemile3

etek bölümü sade olmalı, üst kısım taş ve dantellerle süslenmeli. ben inşallah böyle bir gelin olacağım. saçlar mutlaka bukle bukle ama salık ya da dağınık topuz yaptıracağım. herkese mutluluklar dilerim.

bencede sade ve şık olmalı.abartı kabarık modeller ve makyaj,kabarık saç pek güzel durmuyor bence.
bu arada you_know gördüğün en şık ve sade gelinlerden olmuşsun maşallah :nazar:

bende bu konuda kararsız olanlardanım sadeliği de seviyorum hatta pek kabarık olmayan gelinlikler tercih ediyorum ama bir yakınım kuğu gibi olmalısın kesinlikle kabarık olmalı gösterişli olmalısın dedi.

ve şunu farkettim kesinlikle işi abartmamak lazım biz göçmeniz ve düğünlerimiz ve gelinlerimiz süse düşkündür..hem taşlı hem desenli ve çookk kabarık bir gelinlik koyu tonlar hiç hoş değil..

Taşlı alacaksan desen az olacak yada hiç olmayacak yada taşsız alacaksın desen olacak ama önemli olan güzel olmak ve herşeyin yakışmasıızemuszemus

slm ben shiptar aranıza yeni katıldım ben şatafat severim arnavutum namımızı duymuşsunuzdur tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben şatafat

bence gelin sadeliği ile herkezi baktırmalı.ama herşeyden önce kendini tanımalı.yakışanı bulmalı gelinliği,saçı,makyajı.

Sadelikten yanayım gelinlikte,saçta,makyajda ve takıda .opuyorumnanaktan Bir insan zaten zarif ve güzelse çok şatafata ihtiyacı yoktur.Güzel olup da kendini düğün günü tanınmaz hale getirenler de oluyor.
Gelinlik zaten saflığı ve masumiyeti temsil eder.kaydirigubbakcemile3

bende oldukça hatta azlasıyla sadeydim. zaten bir çoğunuz biliyordur beni.
bende gelinliğin sadeliğin bir su gibi duru olmanın gelinde daha iyi durduğunu düşünenlerdenim...
ancak tabi herkes içinden geldiği gibi yaşamalı çünkü telafisi yok....

seninde dediğn gibi canım bende o sadelikle kendim gibi hissediyordum önemli olanda bu hissi yakalamaktı.
kimi bunu sade olarak hisseder kimi ise şatafatla....

Bende her zman sadelikten yanayım kim ne derse desiin benim düğünüm ilk önce ben mutlu olmalıyım değil mi :)

içinde rahat olduğun ve de sade olan gelinlik yani orasını burasını çekiştirmemek gerek

Harika olmuşsun canım. Tam benim düşündüğüm şey doğal,sade ama şık.
Yani hem özel bir gün olduğunu anlatacak ve diğer misafirlerden seni ayıracak şıklıkta, farklılıkta hemde seni yansıtan doğallıkta.
ÇOOOOKKKK BAŞARILIII

Back