• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece_Askiim'in Çeyiz Hazırlıkları :)

mobilyalarını çok beğendim benim tarzımı yansıtıyor bayılıyorum bu tarza güle güle kullan canım acaba hepsi ne kadar tuttu çok güzeller renk olarak salon takımını ne yapacaksın canım:16:

rica ederim kuzum:16:

:16::16:

canım güle güle kullan mobilyalarını :16:

sağol canım benim:16:

mobilyalarını çok beğendim benim tarzımı yansıtıyor bayılıyorum bu tarza güle güle kullan canım acaba hepsi ne kadar tuttu çok güzeller renk olarak salon takımını ne yapacaksın canım:16:

sağolasın cnm. bende begenmezdim ama alışmaya başladım. hepsi 60.000TL tutmuş.ankaradan aldı kv dem. renk olarak kvdem diyoki resimde göründüğü gibi değil. bilmiyorum bakalım. lila diyor ama pek benzetemedim. konuşcaz daha. mart sonuna elecek evve mobilyalar.

ewviniz saray evi gibi olucak güle güle kullanın

teşekkürler. evet biraz öyle olacak. umarım hayırlısı ile kullanmak nasip olur..

Mobilyalarını çok beğendim bende...Tarz olarak bu modelleri çok beğenmiyorum ama seninki hem klasik hem modern tarzda görünüyor... Detayları filan çok hoş gerçekten...Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah...:16::16::16:

Back