Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mobilyalarını çok beğendim benim tarzımı yansıtıyor bayılıyorum bu tarza güle güle kullan canım acaba hepsi ne kadar tuttu çok güzeller renk olarak salon takımını ne yapacaksın canım
mobilyalarını çok beğendim benim tarzımı yansıtıyor bayılıyorum bu tarza güle güle kullan canım acaba hepsi ne kadar tuttu çok güzeller renk olarak salon takımını ne yapacaksın canım
sağolasın cnm. bende begenmezdim ama alışmaya başladım. hepsi 60.000TL tutmuş.ankaradan aldı kv dem. renk olarak kvdem diyoki resimde göründüğü gibi değil. bilmiyorum bakalım. lila diyor ama pek benzetemedim. konuşcaz daha. mart sonuna elecek evve mobilyalar.
Mobilyalarını çok beğendim bende...Tarz olarak bu modelleri çok beğenmiyorum ama seninki hem klasik hem modern tarzda görünüyor... Detayları filan çok hoş gerçekten...Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah...