- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
- Konu Sahibi Sadece_Askiim
Topiğin hayırlı olsun.Aldığın çeyizleri de bir ömür mutlu yaşantında kullanmanı dilerim.
sağol canım benim. seninde desteklerini beklerim..Herkülün resmi falan olabilir hani heheheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiğin hayırlı olsun.Aldığın çeyizleri de bir ömür mutlu yaşantında kullanmanı dilerim.
sağol canım benim. seninde desteklerini beklerim..Herkülün resmi falan olabilir hani heheheh
Destekleriz alimalah yalnız herkülümün fotosunu Şuan için veremem Bn uzun bir müddet annemde olacağım.Herkülüm evde kaldı sen notunu almışsındır .Herkül 70 Lt gri renk olacak
Destekleriz alimalah yalnız herkülümün fotosunu Şuan için veremem Bn uzun bir müddet annemde olacağım.Herkülüm evde kaldı sen notunu almışsındır .Herkül 70 Lt gri renk olacak
Herşeyin çok güzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin
canim topigin hayirli olsun.iyi gunlerde kullan aldiklari.
Eki Görüntüle 603742 En büyük olanlarından 6 tane bakliyat saklamak için aldım.
Eki Görüntüle 603746 1 tane de bu lavabo fırcasından
Eki Görüntüle 603747 Annemin aldığı çaydanlığım
Eki Görüntüle 603748 Deseni farklı ama porselen 3'lü saklama kabıım
Eki Görüntüle 603743 Eki Görüntüle 603744 Misafir yemek takımıma bardak takımını bir ayaklı birde sade bir bardaktan 12'li takım mı uydursam kendimce acaba?? Uygun bir de sürahi ile? Nasıl olur??
bütün herseyin çok güsel allah agız tadı ile kullanmayı nasip etsin... bu arada bardaklar konusunda bnde aynı senin gibi yaptım :)
Herşey çok güzel canım..Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Bardak için bende takım almayı düşünmüyorum canım kendim daha kullanışlı bir set yapmak istiyorum hemde çok daha uyguna
günaydın topigin hayırlı olsun çeyiz seçimin güzel iyi mutlu günlerde kullanırsın inşallah
canım topiğin hayırlı olsun aldıklarının hepside çok güzel . bende çok parçalı bardak takımı almıycam misafir için şimdi 12 kişilik takım aldım ama ilerde beğenmezsem onu günlük de kullanabilirim topiğimde resmi var 20 tl ye geldi bana
topigin hayırlı olsun hepsini güle güle kullan, bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum kolay gelsin sana