- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
- Konu Sahibi Sadece_Askiim
güle güle kullan canım yastığına bayıldım ama
Sağol canım. Aşkım sağolsun
aramıza hoşgeldin aldıkların çok güzel aşkla kullanın inş
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım yastığına bayıldım ama
aramıza hoşgeldin aldıkların çok güzel aşkla kullanın inş
hepside birbirinden güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş
Canım çeyizini çok beğendim, güzel günlerde huzurla mutlulukla eskit inşallah
Teşekkürler kızlar Huzur olsunda herşey oluyor değil mi
Evet canım, sevdiceğinle göz göze, mutlu bir şekilde yemek yerken on liralık tabaktan oluşan sofra bile saray sofrası gibi gelir. Ama seni anlamayan, değer vermeyen eşinle hünkar sofrasında bile yemek yesen, huzurun yoksa tat alamazsın...
Hz. Allah herkese ağız tadi ve huzurla kullanmayı nasip etsin aldığı herşeyi..
güle güle kullan canım
Sevdiğinle mutlu huzurlu sağlıklı aşk sevgi dolu günlerde kahkahalarla gülücüklerle kullan inşallah :)
bunları görünce 7 ay önceki hatıralarım depreşti :)
Çok şükür güzel başladı güzel gidiyor. Allahın izniyle güzel gideceğini umuyorum. Herşey karşılıklı anlayış birazda altanalma (her iki taraf içinde :)Amin inşallah.teşekkür ederim. umarım sizinki öyle oluyordur şuan. Mutlu mesut bir hayatınız olur inşallah :)
Çok şükür güzel başladı güzel gidiyor. Allahın izniyle güzel gideceğini umuyorum. Herşey karşılıklı anlayış birazda altanalma (her iki taraf içinde :)
Canım herşey gönlünce olur inşallah, Allah tamamına erdirsin, aldıklarını güle güle kullan, listende vardır belki klozet takımı , aklıma geldikçe yazarım canım
canım çeyizlerini güle güle kullan Allah sevdiğinle muhabbetini artırsın