- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
kızlar o dediginiz serbeti günde kaç kez içecegiz olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben size ufak ama can alıcı bir bilgi vereyim,
vücudumuzdaki her gram fazla yağ bizim için bir sorundur tam tersi olarak da her gram eksik yağ da aynı şekilde..
günümüzde dengeli beslenmeden bu sorunları aşmamız imkansız malesef, sağlıklı ve dengeli beslenerek vücudumuza doğru yakıtı verdiğimiz takdirde vücudumuz o kadar muhteşem bir makine ki nerede eksiklik varsa oradan tamamlıyor, yani nereye kilo alınması gerekiyorsa oraya kilo alıyor ! yüze gerekiyorsa sadece yüze , popo ve basenlere gerekiyorsa sadece oralara..
bir sağlıklı yaşam danışmanı olarak bu konuda ben sizlere yardımcı olabilirim isterseniz.
Çoğu insan yaşıyor sanırım bu sorunu, bende yaşıyorum.. en çok yüzümden kilo veriyorum ve yüzüme kilo almak istediğimdeyse malesef vücuduma alıyorum.. şu an 48 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum bu kolay ama malesef yüzüm yine aynı kalacak ve ben sırf yüzümün kilo alması için yazın 55 kiloya çıktım :) Kızlar bir şekilde egzersizle , düzenli uykuyla yada yiyeceklerle bu mümkün mü ? Yöntemini bilenler paylaşsınlar lütfen.
suna dum.sitesine gir ve kendisine birebir danış.. doğal bir çözüm sunar sana..
arkadaşlar ben size ufak ama can alıcı bir bilgi vereyim,
vücudumuzdaki her gram fazla yağ bizim için bir sorundur tam tersi olarak da her gram eksik yağ da aynı şekilde..
günümüzde dengeli beslenmeden bu sorunları aşmamız imkansız malesef, sağlıklı ve dengeli beslenerek vücudumuza doğru yakıtı verdiğimiz takdirde vücudumuz o kadar muhteşem bir makine ki nerede eksiklik varsa oradan tamamlıyor, yani nereye kilo alınması gerekiyorsa oraya kilo alıyor ! yüze gerekiyorsa sadece yüze , popo ve basenlere gerekiyorsa sadece oralara..
bir sağlıklı yaşam danışmanı olarak bu konuda ben sizlere yardımcı olabilirim isterseniz.
ömer coskun 5 saat demlenecek demisdi ama nasil yani soguk sudami duracak sicak suda mi onu anlamadim... birde yemeklerden 20dk önce icilecekmis.. ben bugün yaptim soguk suyun icine koydum suan daha 4 saat oldu 1 saati daha var...rengi biraz sarimsi oldu netden bakdim meyan kökü serbetine rengi ayni kola gibi...acaba benim meyan kökündemi is yok..akannehir
Böyle bir egzersiz varmış ama işe yarar mı bilmiyorum ..deneyen fayda gören varmı ?
Bu egzersiz yatarak ya da oturarak yapılabilir.
Ben bu egzersizi yatarak yapmaktan hoşlanıyorum çünkü
zihinsel olarak yüzümün yanlarının daha kolay genişlediğini hissediyorum.
Ağzınızı açın, ağzınızın kenarlarını arka dişlerinize doğru sıkıca kıvırın.
Üst dudağınızı üst dişlerinizin üstüne sıkıca basılı tutun.
Şimdi büyük, şişkin ve şişman yanakların dudaklarınızın kenarlarından
çıktığını hayal edin.
Bu tombul yanakların sıska bölgeyi doldurduğunu düşünün.
Parmak uçlarınızı dudaklarınızın kenarlarına yerleştirin ve yüzünüzde
küçük dairesel hareketler yapın.Bu zihnen yüzün kenarlarının genişlemesine
yardımcı olacak.Bu küçük, dairesel hareketleri yapmaya devam edin.
(Sanırım bu dairesel hareketler yüze çok baskı yapmadan krem sürer gibi yapılıyor.
Burada asıl faktör zihin ve hayalde canlandırma.)
Yüzünüzü gençleştirmek için Yüz egzersizleri
2.
Yüzünüzdeki kasların genişlediğini hissettmeye başladığınızda yavaşça
ellerinizi yüzünüzden uzaklaştırın bunu yaparken dairesel hareketleri yapmaya da
devam edin.Yüzünüzün yanlarında laktik asit yanmasını hissedince hızlı daireler yaparak
parmaklarınızla enerjiyi yoğunlaştırın.Buna 30′a sayana kadar devan edin.
Rahatlayın ve dudaklarınızı nefes vererek dışarı doğru püskürtün(puff yapar gibiYüzünüzü gençleştirmek için Yüz egzersizleri.
ıpucu
Yüz genişletici dar ve sıska yüzü düzeltmeye yardımcı olması için günde iki kere yapılmalı.
bir de şakaklarda biriken tüylerin alınması ve kaşla saç arasındaki tüylerin alınması da yüzü olduğundan geniş gösterir.